9 mest interessante steder at besøge i Shillong By Road

Shillong er en lille by beliggende i den herlige delstat Meghalaya. Det er en ideel destination for alle naturelskere, bryllupsrejser og dem, der leder efter et roligt sted at tage til deres ferie. Du kan også tage på trekking her, som helt sikkert vil hjælpe dig med at opdage skønheden i Shillong og den naturlige pragt, den har at byde på. Hvis du elsker kunsthåndværk, så glem ikke at besøge den nærmeste basar her. Du bør også prøve det lokale køkken fra Shillong i de nærliggende restauranter. Det lover at berige dine smagsløg med fantastiske smag. Hvis du planlægger en tur til Shillong snart, skal du slå op i følgende afsnit for at få gode forslag og ideer.

Aktiviteter i Shillong

Bedste turiststeder i Shillong:

Her er de 9 mest berømte turistattraktioner i Shillong med billeder. og planlæg den korrekte sæson og tid for steder at se i Shillong.

1. Don Bosco Center for oprindelige kulturer:

don-bosco-center-for-indfødte-kulturer_shillong-turist-steder

Don Bosco -museet i Shillong er dybest set et institut, der udfører vigtige undersøgelser, workshops og seminarer om oprindelige kulturer. Det er en syv etagers bygning og har mange spændende gallerier, der vil fremme din viden og også hjælpe dig med at forstå vigtige artefakter og malerier.

2. Elephant Falls:

Turiststeder i Shillong

Elephant Falls of Shillong er kun få minutter væk fra Shillong -toppen. Nu her vil du finde sådan et syn sådan et vidunderligt og fantastisk syn, hvor den lange vandstrøm løber ned af de tunge klipper. Stedet er absolut malerisk og har et stort antal følgere hvert år. Dette er de bedste shillong turiststeder at besøge.

3. All Saints Church:

alle-hellige-kirke_shillong-turist-steder

All Saints Church of Shillong er en af ​​de mest populære og bedste kirker, du finder i denne by. Arkitekturen er imponerende og atmosfæren er absolut smuk. Fotografering har været forbudt her, men du kan stadig nyde det smukke og velbyggede interiør. Stedet er meget fredeligt og ideelt til aftenbøn.

4. Sommerfuglemuseum:

sommerfugl-museum_shillong-turist-steder

Sommerfuglemuseet i Shillong har været et af de mest unikke steder i byen. Her finder du de sjældneste arter af sommerfugle. De ser alle så smukke og attraktive ud. Du kan også lære meget om anatomi og sommerfugles livscyklus her.

5. Lady Hydari Park:

lady-hydari-park_shillong-turist-steder

Lake Hydari Park i Shillong er indrettet i japansk stil. Det har været oversået med små damme, buske, træer og buske. Denne park er det eneste sted, der har en mini zoo. Da der ikke er zoologiske haver i Shillong, er dette sted ideelt for alle dyre- og fugleelskere.

6. Mawphlang Sacred Forest:

mawphlang-sacred-forest_shillong-turist-steder

Shillong er en af ​​de sjældne regioner i Meghalaya, der bevarer sine skove og skove. Hvis du gerne vil se et eksempel, bør du helt sikkert besøge Mawphlang Sacred Forest. Dette sted er en absolut visuel godbid og betragtes som en økologisk skat.

7. Ward’s Lake:

wards-lake_shillong-turist-steder

Omgivet af smukke haver er Ward’s Lake en forfriskende pool med ferskvand beliggende i Shillong. Her kan du prøve sejlads og sightseeing og opleve den naturlige skønhed og pragt, denne sø har at byde på.

8. Cathedral Catholic Church:

katedral-katolsk-kirke_shillong-turist-steder

Din rejse til Shillong vil være ufuldstændig, indtil du besøger Cathedral Catholic Church. Det er virkelig et smukt fund, hvor du finder nogle store og bemærkelsesværdige arkitekturstykker. Hvis du leder efter fred og ro, skal du helt sikkert komme til dette sted.

9. Golfbane:

golfbane_shillong-turist-steder

Golfbanen i Shillong ligger i en højde af 5200 fod. Det er den første golfbane i Indien, der har omkring 18 huller i den. Placeringen er smuk, fantastisk og absolut smuk. Nogle gange sammenlignes det endda med Glen Golf Course i USA.