9 smukke indonesiske turiststeder du skal se

Hyldet som “Vidunderligt Indonesien” taler mærket for et land, der har alt at byde på fra en rig historisk arv til en mangfoldig kultur og naturlig skønhed indpakket af en fejende skærgård på 17.508 øer. Listen over turistattraktioner i et land, der praler af sådan overdådighed, er uendelig, så vi har indsnævret det til nogle af de bedste turiststeder i Indonesien at besøge.

Berømte turiststeder i Indonesien:

1. Borobudur:

borobudur indonesiens turistattraktioner

Et buddhistisk tempel fra det 9. århundrede i Mahelana i Magelang, Central Java, Borobudur er den mest besøgte turistattraktion i Indonesien. I alt 504 Buddha -statuer myldrer udvendigt og indvendigt i templet sammen med 2.672 dekorative reliefpaneler. Monumentet omfattende seks firkantede platforme herunder og tre cirkulære platforme på toppen er en helligdom dedikeret til Lord Buddha og et vigtigt pilgrimssted.

2. Bogor Botaniske Have:

bogor botaniske haver turiststeder i Indonesien

Bogor blev grundlagt i 1817 og er en af ​​de ældste botaniske haver i byen, der bærer samme navn, og et center for botanisk forskning fra kolonitiden. Haven dækker over 80 hektar og rummer mere end 15.000 arter af planter og dyr. Forskellige sorter af fugle og endda flagermus kan findes fundet tilflugt højere oppe i træerne.

3. Komodo National Park:

Komodo National Park, berømt sted i Indonesien

Komodo -nationalparken, der strækker sig over tre større øer Komodo, Padar og Rinca og 26 mindre, er den største bolig for den største firben på jorden, Komodo -dragen, hvorfra parken har sit navn. Komodo National Park blev etableret i 1980 med det ene formål at beskytte disse væsener, hvorefter den udvidede dens anvendelsesområde til beskyttelse af andre marine arter. I 1991 blev det erklæret som et verdensarvsted af Unesco og har turister, der strømmer til for at få et glimt af den berømte Komodo -drage.

4. Mount Rinjani:

Mount Rinjani besøger steder i Indonesien

Besøgende på øen Lombok kan ikke holde sig væk fra at besøge Mount Rinjani, Indonesiens næsthøjeste aktive vulkan. Selvom dette vulkanske bjerg har krævet en række menneskeliv, er vandreture til bjerget stadig populært blandt turister, hvor vandrere ved at nå toppen af ​​vulkanen kan finde vej til en 6 x 8,5 km kaldera, der har varme kilder og en delvist fyldt kratersø anslået til at være 200 meter dyb.

5. Surfing i Bali:

Surfing i Bali

Med tusinder af øer, der bare lokker surfere til at komme og ride på bølgerne, er det kun passende, at Indonesien bliver kendt som et surferparadis med Bali som epicenter for indonesisk surfing. Selve øen Bali har 33 surfspots, hvor bølgerne byder på noget for enhver smag, fra de mere avancerede fagfolk til begyndere.

6. Raja Ampat -øerne:

Raja Ampat Islands Indonesiens smukkeste steder

Øerne Raja Ampat i Papua hyldes for sin skønhed med stejle sidede vulkanske klipper, der springer ud af havet, men den virkelige skønhed ligger under vandet, hvor verdens største marine livsmangfoldighed og rigeste koralrev -økosystem kan findes, der har den største attraktion for dykkere.

7. Tobasøen:

lake-toba indonesien sted at besøge

En af Sumatras største attraktioner er Tobasøen, en vulkansk sø, der er den største af sin art i verden. Tobasøen er resultatet af et massivt eksplosivt udbrud, der fandt sted for næsten 77.000 år siden. Den verdensberømte kratersø, der strækker sig 100 km lang og op til 1,666 ft dyb, betragtes som Indonesiens tredjestørste turistmål.

8. Toraja:

toraja besøger steder i Indonesien

Primitive traditionelle kulturer i Indonesien holder alles fascination, men ikke som Toraja’s, en indfødt etnisk gruppe fundet i Sydsulawesi -provinsen, der bor i boliger formet som horn. Torajaerne er bedst kendt for deres udførlige begravelsesritualer, der varer i flere dage med tusinder til stede. Under disse begravelsesceremonier kan man se Torajaerne udføre kulturelle danse for at sørge og ære den afdøde.

9. Baiturrahman Grand Mosque:

Baiturrahman Grand Mosque

Beliggende i hjertet af Banda Aceh i Indonesiens Aceh -provins, står Baiturrahman Grand Mosque som et symbol på atcehnes religion og kultur. Kolonial og mughal indisk indflydelse kan mærkes i moskéens arkitektur, der blev grundlagt af den hollandske kolonialadministration i 1881. Moskeen er elsket af det acehanske folk og er blevet en populær turistattraktion, især efter at den overlevede den ødelæggende tsunami i 2004.

Her ser du på nogle smukke turiststeder i Indonesien. Kan du lide? Del venligst din mening.