Top 15 turiststeder i Grækenland

Turiststeder i Grækenland

Med over tres øer er historiske steder, der er bevaret fra århundreder, dejlige strande, bjergkæder, Grækenlandstur en af ​​de bedste oplevelser, du kan forære dig selv med. Grækenland er en af ​​de mest populære turiststeder. I hele Grækenland er der mange rester fra de gamle civilisationer, som giver os viden om, hvordan liv var før.

Populære turiststeder i Grækenland:

1. Athen:

græske turiststeder

Athen er hovedstaden i Grækenland og også et vigtigt sted for de administrative afdelinger. Denne by er en af ​​de ældste i verden, og den er kendt for at være over 3000 år gammel. Byen har også været et vigtigt bidrag til den vestlige kultur fra den gamle tid. Det er ikke kun administrativt vigtigt med alle de finansielle og retslige spørgsmål, men det har også en religiøs betydning. Athen er kendt for at være fødestedet for mange filosoffer som Sokrates, Perikles og Sofokles.

2. Santorini:

santorini_greece-turist-steder

Santorini er en vulkansk ø, der hører under Kykladernes gruppe af græske øer. Det er velkendt på grund af dets fantastiske maleriske, fascinerende skønhed ved solnedgange og de hvidkalkede huse, der står i kø, den ene efter den anden. Fira, hovedstaden i Santorini, viser en unik blanding af venetiansk og kykladisk arkitektur.

3. Korfu:

corfu_greece-turist-steder

Korfu, der ligger ud for kysterne i Albanien og det græske område af Epirus, er en af ​​de mest betydningsfulde øer i det joniske. Bakken, forskønnet i grønt, spænder fra 2 til 20 km. Bakkerne er i en højde af 906 meter til 973 fod. Det har et mildt klima med farverige blomster, og alt dette gør Korfu til et meget fredeligt og behageligt feriemål.

4. Myrtos Strand:

myrtos-beach_greece-turist-steder

Myrtos Beach ligger i den nordvestlige del af Kefalonia. De er kendt for deres magiske farver på vandet og tiltrækker tusindvis af turister. Havets turkise farver sætter en kontrast mod den lyse hvide af de glatte marmorsten på stranden, hvilket giver alle de besøgende en fantastisk tid. De stejle bjerge og høje klipper bag Myrtos -stranden øger kun dens skønhed.

5. Epidaurus:

epidaurus_greece-turist-steder

Epidaurus er et gammelt teater i Grækenland, som giver en af ​​de bedste godbidder til øjet, især for folk, der interesserer sig for kunst. Dette sted kan rumme 15.000 tilskuere, men er stadig blevet holdt godt vedligeholdt. Dette teater går 2000 år tilbage og er en meget populær turistattraktion. Dette giver et fantastisk glimt af det gamle græske liv.

6. Mystras:

mystras_greece-turist-steder

Mystras er en middelalderby, og den har smukke kirker, paladser, huse og gader. Men det, der får folk til at gå gaga, er de fantastiske slotte med spidstoppe og kalkmalerier med kalkmalerier. Denne by var blevet forladt i 1700 -tallet, og det er en vigtig grund til, at når besøgende træder til, føler de, at de har spolet tiden tilbage og kom tilbage i alderdommen.

7. Mount Athos:

Mount Athos_Grekland turiststeder

Mount Athos er et halvø med bjerg i Grækenland. Den østligste side af denne halvø er hjemsted for over 1.400 munke og 20 østortodokse klostre. Dette er en autonom stat, men falder ind under den græske suverænitet. Dette sted har nogle strenge regler og forskrifter; en sådan regel er, at kun mænd må komme herind.

8. Samaria Gorge:

Turiststeder i Samaria Gorge_Grekland

Samaria Gorge er en lang kløft, der ligger på det sydvestlige Kreta. Det er cirka 16 km langt. Turisterne får lov at gå hele kløften, og millioner af turister kommer og besøger dette sted hvert år. Turen ville mindst tage 4 til 7 timer, og guiderne fører dig gennem skove af gamle cypresser og fyrretræer. Derefter skærer det mellem lodrette klipper gennem bjergene for at dukke op ved Agia Roumeli ved det libyske hav.

9. Mykene:

mycenae_greece-turist-steder

Mykene lå i centrum af mykenerne. Agamemnon og Achilles et at hørte til her. Dette er et vigtigt arkæologisk sted, og det er blevet godt bevaret. Det plejede at være en af ​​de vigtige byer for mange år siden, og nu fungerer det som en vigtig turistdestination, hvor folk udforsker mange ting som Løveporten, befæstede mure, terrassepalads, Agamemnons grav osv..

10. Delphi:

delphi_greece-turist-steder

Det arkæologiske sted Delphi er populært for sine ruiner, der omfatter Apollon -templet og athenernes skat. Dette blev engang anset for at være midten af ​​jorden. Du skal spare lidt tid for at se dette sted ordentligt.

11. Parthenon og Akropolis:

parthenon-and-acropolis_greece-turist-steder

Parthenon, der ligger på Akropolis, er kendt for at være et af de bedste templer, som absolut er på listen over ‘must visit’ for hver turist. Dette arkitektoniske sted var begyndt at komme i etablering fra 447 f.Kr., og det havde erstattet andre templer i Persien. Parthenon har fungeret som et tempel, fæstning, kirke og en moské i løbet af sit lange liv.

12. Hephaestus -templet:

temple-of-hephaestus_greece-turist-steder

Hephaestus -templet er et af de bedste græske templer, der stadig eksisterer. Det overskygges ofte af Parthenon på Akropolis, men det er faktisk bedre vedligeholdt og mindre overfyldt, hvilket ville give dig en stille og rolig tilstand for at føle omgivelserne.

13. Mykonos:

mykonos_greece-turist-steder

Mykonos er en kosmopolitisk destination, som er en af ​​de bedste øer i Grækenland, som du kan tage til. Byen er fantastisk med huse i labyrint af de små gader. Husene er for det meste hvidkalkede. Sandstrande og det attraktive natteliv gør, at folk vil komme hertil endnu mere.

14. Meteora:

meteora_greece-turist-steder

Meteora har en af ​​de store attraktioner i Grækenland, som består af middelalderlige klostre. Der er tårne ​​bygget af høje klipper, der ligner at hænge over hundreder af fødder fra jorden. Dette var blevet bygget for at holde de tyrkiske styrker væk, som havde vundet over Grækenland i det 14. – 15. århundrede. Denne betagende udsigt over klostrene må være et besøg, da det kommer til at være et minde at værne om for evigt.

15. Knossos:

knossos_greece-turist-steder

Knossos er centrum for en gammel civilisation, minoisk. Dette sted har et berømt palads og var hjemsted for kong Minos. Det ville være lettere at gå igennem guiderne for at kende de bedste steder at besøge i dette område.