Top 15 turiststeder i Italien

Italien har det maksimale antal UNESCO World Heritage Sites. Store arkitekturer og monumenter findes overalt i landet. Rom, Venedig og Firenze er de største byer med flest turister. Udover sin kulturelle og arkitektoniske side har den også smukke kyster, alpine søer og bjergrige områder. Bel Paese er et andet navn til Italien, hvilket betyder smukt land.

Top 15 turiststeder:-

1. Rom:

rome_italy-turist-steder

‘Rom blev ikke bygget på en dag’ er en almindelig sætning, der bruges, og for besøgende er det bestemt tidskrævende at udforske det bedste i hovedstaden. Der er så mange steder at gå og spændende steder at se. Fra at udforske det fantastiske Colosseum til at gå, hvor Cæsar døde, besøge den hellige Vatikanstaten eller at ønske et ønske ved Trevifontænen, Rom er bestemt en vigtig del af din Italien -tur.

2. Venedig:

Venedig_Italien Turiststeder

Venedig er en dyr turistdestination og ideel til par, fordi den er meget romantisk. Du vil nyde at tage på en gondoltur langs en af ​​kanalerne, slentre gennem gyderne og have lidt tid på Markuspladsen masser af duer rundt omkring. Der er mange gamle gotiske kirker, hvor du får den sande essens af Roms åndelige side.

3. Firenze:

Firenze Italien turiststeder

Firenze er berømt for at være fødestedet for Michelangelos berømte statue af David. Der er en enorm gotisk katedral, Basilica di Santa Maria del Fiore, som er et meget vigtigt turiststed og er et symbol på Firenze. Duomo er også en anden populær turistattraktion.

4. Piazza del Campo:

piazza-del-campo_italy-turist-steder

Piazza del Campo er en af ​​Europas største middelalderpladser. Det er kendt over hele verden for sin skønhed og arkitektoniske integritet. Det har Palazzo Pubblico og dets berømte tårn samt forskellige palazzi signorili besat af de velhavende familier i Siena.

5. Pompeji:

pompeii_italy-turist-steder

I 79 e.Kr. havde vulkanen Vesuv udbrudt og dækkede den nærliggende by Pompeji, der blev efterladt med aske og jord, og så er byen blevet bevaret i sin tilstand den smertefulde dag. Efter udgravning er der givet nyt, som giver en ekstraordinær indsigt i livet for mennesker, der levede for to tusinde år siden.

6. Positano:

positano_italy-turist-steder

Positano er en lille by beliggende på Amalfikysten. Kystlinjen er kendt for sit barske terræn, naturlige skønhed og byer, der ligner billeder. Selvom byen havde fremgang i middelalderen, men i midten af ​​det 19. var mere end halvdelen af ​​befolkningen væk. Igen i det 20. århundrede blev det omdannet fra en fattig fiskerby til en berømt turistattraktion, og æren går til forfatteren John Steinbeck, der skrev om dens skønhed.

7. Comosøen:

lake-como_italy-turist-steder

Comosøen tilhører det italienske sødistrikt, som er populært blandt besøgende i mere end 100 år. Søen ligner en form for et omvendt ‘Y’, med to grene, der starter ved Como i sydvest og Lecco i sydøst. De smelter sammen halvvejs op, og søen fortsætter op til Colico mod nord. Søen er kendt for de villaer, der har været her siden romertiden.

8. Det skæve tårn i Pisa:

skæve tårn-af-pisa_italy-turist-steder

Hovedattraktionen i Pisa er det skæve tårn. Oprindeligt var det blevet bygget i 1173 for at tjene som katedralens klokketårn, og derefter begyndte det at læne sig på grund af den ustabile grund ved basen. Der var et godt planlagt projekt for at forhindre tårnet i at læne sig yderligere, og det blev færdigt i 2001. Tårnet er nu åbent for besøgende og er et ret populært blandt turistmål i Italien.

9. Capri:

capri_italy-turist-steder

Capri er en dejlig italiensk ø. I Napolibugten har været kendt som en vigtig udvej destination lige fra romertiden. Øen er fuld af sommerturister, og du kan være heldig at finde nogle berømtheder, der kommer for at tilbringe deres ferie.

10. Abruzzo:

abruzzo_italy-turist-steder

Abruzzo huser nogle af Italiens bedst bevarede middelalderlige bakkebyer. De fleste af dem ligger inden for regionale og nationalparker, så de sandsynligvis ikke vil blive udviklet snart. Abruzzo er ét sted i Italien, som kan give dig det bedste af landskabsudsigt over Italien.

11. San Lorenzo Maggiore:

san-lorenzo-maggiore_italy-turist-steder

San Lorenzo Maggiore er en attraktiv kirke i Napoli, bygget i det 13. århundrede. Den mest fantastiske del er den hemmelige kendsgerning om de underjordiske rester af den græsk-romerske by Neapolis. Besøgende får lov at vandre gennem den græske Agora og også de gamle romerske gader. Dette er et godt informativt museum med udstillinger, arkæologiske udgravninger og historiske historier.

12. Manarola:

manarola_Italien Turiststeder

Manarola er en gammel by i Cinque Terre. “Fem lander” omfatter fem landsbyer kendt for deres skønhed. Gader, tog og både forbinder landsbyerne, og biler kan ikke komme ind udefra. Byen spirer ud på bjergsiden og giver en fantastisk udsigt over Middelhavet.

13. San Gimignano:

san-gimignano_italy-turist-steder

San Gimignano er en landsby i Toscana, som ligger omkring 56 km fra Firenze. Familierne, der tilhørte denne by, havde bygget mere end 72 tårnhuse, der var omkring 50 meter høje. De var velhavende og magtfulde, og tårnene blev bygget for at beskytte dem mod fjendens angreb. Desværre var der en epidemi, og de fleste mennesker blev ødelagt på grund af pest i 1348. I øjeblikket er det en vigtig turistdestination, der viser os mesterværker af italiensk kunst, der var der fra det 14. -15. Århundrede.

14. Sorrento:

sorrento_italy-turist-steder

Sorrento kan være den bedste slutdestination i Italien og efterlade dig mange minder, du ville vende tilbage med. Det er et populært turistmål, der ligger på Mornington -halvøen, der falder mellem Portsea og Blairqowrie. Det vender mod Port Phillip mod nord og det åbne vand i Bassestredet i syd. Det er en port til Amalfikysten og et populært turiststed om sommeren.

15. Cinque Terre:

cinque-terre_italy-turist-steder

Cinque Terra giver en fantastisk udsigt over fem byer på klipperne med udsigt over havet. Turister kan gå tur i den 12 km lange sti, der forbinder hver by og udforske de små gader. Der er olivenlunde i bakkerne, som du kan gå midt i.