Top 15 turiststeder i New Zealand at besøge

New Zealand er et fantastisk fotogent land, der giver turisterne en fantastisk udsigt at udforske. Øerne har tætte skove, bjerge, strande, gletschere osv. Landet blander sig med den traditionelle maorikultur sammen med de urbane kosmopolitiske byer, maleriske landsbyer og jomfruelig vildmark. Den salige ø -nation har noget at byde på for alle.

Berømte og smukke turiststeder i New Zealand:

Lad os se på de bedste turiststeder i New Zealand.

1. Christchurch:

turiststeder i new zealand

Christchurch er den næststørste by i New Zealand. Det er højt udviklet i forretningsmæssige aspekter. Havet forbinder til international handel, underholdning, shopping, med de bedste rekreative faciliteter for turisterne. Christchurch er på bysiden og giver bare ikke bylivet, men det fungerer også som en vej til strandene og bjergene. Christchurch tilbyder det bedste fra New Zealand.

2.Milford Sound:

milford-sound_new-zealand-turist-steder

Milford Sound er en af ​​de mest besøgte turistattraktioner i New Zealand. Det ligger mod nord og er tilgængeligt for Fiordland National Park. Dette sted giver en fantastisk kystudsigt med sine smukke toppe, og vandet er mørkeblåt. Området er velsignet med hyppige nedbørsmængder, som forstærker denne skønhed på Sydøen, og vandfald strømmer smukt ned ad klipperne.

3. Bay of Islands:

bay-of-islands_new-zealand-turist-steder

Bay of Islands er et romantisk turistmål. Området indeholder 144 øer og nogle afsondrede bugter og sandstrande. Du vil sandsynligvis være vidne til en stor mængde havdyr som hvaler, delfiner og den store marlin. Det er grundene til, at folk elsker at komme forbi. De sejler på lystbåde, store krydstogter og tager nogle virkelig mindeværdige minder tilbage.

4. Rotorua:

rotorua_new-zealand-turist-steder

Rotorua er et velkendt turiststed i New Zealand. Det har en karakteristisk kultur kendt som Maori, der havde holdt turisterne forbløffet ved hvert besøg i byen. De indfødte er ret hjertelige, og de ville helt sikkert hjælpe dig på din tur. De kunstneriske færdigheder, der reflekterer over de kulturelle steder, er utvivlsomt en grund til, at denne by er så vigtig i New Zealand.

5. Tongariro Nationalpark:

tongariro-national-park_ny-sjælland-turist-steder

Tongariro var den første nationalpark, der blev bygget i New Zealand. Parken har et mangfoldigt økosystem, der omfatter søer, medicinske buske, skove, ørkenlignende plateauer og endda vulkaner. Du kan starte trekking fra Whakapapa besøgscenter og også se Taranaki Falls, som er en tre timers rejse derfra.

6. Auckland:

auckland_new-zealand-turist-steder

Auckland er en storby, der ligger på Nordøen i New Zealand og har en stor befolkning i byen i forhold til andre byer her. Turister nyder den urbane side af New Zealand og synes også, at naturen er smuk og sammen med spændende byliv. Auckland er et sted, hvor turister ville elske at kigge forbi ved hvert besøg i New Zealand.

7. Coromandel -halvøen:

coromandel-peninsula_new-zealand-turist-steder

Coromandel -halvøen er en strand, som er berømt blandt lokalbefolkningen på øen og også blandt besøgende, der kommer her for at nyde de varme temperaturer i vandet, der stiger op til 60 grader Celsius. De varme kilder og sandstrande er værd at slappe af, og de besøgende forfrisker og forynder sig selv og nyder nogle gode strandsport.

8. Franz Josef Glacier:

franz-josef-glacier_new-sjælland-turist-steder

Franz Josef Glacier ligger på Westland National Park i sydvest og er godt tilgængelig for alle turister. Besøgende får lov at gå op til foden af ​​den gigantiske gletsjer, og nogle tager endda en helikopter og har den bedste udsigt over gletscheren. Dette sammen med Fox Glacier i South Westland er to mest attraktive turisters steder.

9. Wellington:

Wellington City i skumringen fra Mount Victoria

Hovedstaden i New Zealand er Wellington. Det er samlet i bunden af ​​Nordøen. Stedet har smukke omgivelser med det bedste fra bylivet, med bygninger og monumenter og endda kunst og kultur. Te Papa -museet er et must -besøg her med store displays historierne fra fortiden. Nattelivet er fantastisk ekstravagant, hvor du kan holde op med byen og nyde god mad, drikkevarer, musik og dans.

10. Canterbury:

Vinter solopgang kigger over Tasman -floden mod Aoraki / Mt Cook dækket af sne, Mackenzie Country, Canterbury, New Zealand - Stockfoto, lærred, kunsttryk

Den største attraktion ved Canterbury er Mt Cook, som er den højeste top i New Zealand. På den ene side står bjerget 3.754 meter højt, mens der på den anden side er dybe ubådsgrave ud for Kaikouras kyst, hvilket er en stor attraktion på grund af hvaler, delfiner og sæler. Christchurch og Timaru er nabobyer. Du vil sandsynligvis finde arv og kultur fra den gamle tid, godt bevaret her.

11. Westland Tai Poutini Nationalpark:

westland-tai-poutini-national-park_ny-sjælland-turist-steder

Tai Poutini Nation Park ligger på Sydøen. Det blev etableret i 1960 med et areal på 1175 km². De to berømte gletschere af Franz Josef og Fox er beliggende i parkens lokaler. Parken giver dig mulighed for at jage kronhjort, vaskeskind og tahr. Der er også faciliteter til at gå på helikoptere og jage.

12. Marlborough:

marlborough_new-zealand-turist-steder

Marlborough er berømt for sine vinmarker. Du kan udforske dens historie og også gennemgå dyrelivet. Der er delfiner, sæler, små pingviner i blå, indfødte klokkefugle og nogle andre fuglearter i hele regionen og også i havets livshelligdom.

13. Sky Tower:

sky-tower_new-zealand-turist-steder

Sky Tower fungerer som et observations- og teletårn. Tårnet er bygget med højteknologiske faciliteter og er omkring 328 meter højt, hvilket gør det til den højeste fritstående struktur på hele den sydlige halvkugle. Sky Tower er en ikonisk struktur i Aucklands skyline. Tårnet giver den bedste udsigt fra Orbit -roterende restaurant, som ligger cirka 80 km væk fra bygningen.

14. Abel Tasman Nationalpark:

abel-tasman-national-park_new-sjælland-turist-steder

Abel Tasman National Park ligger i den nordligste spids af den sydlige ø. Folk nyder at gå på vandretur her. De transportable køretøjer er både, fod eller lille fly, men turen bliver en oplevelse værd. Når du går i det bjergrige terræn, kan blå pingviner, skovduer, wekas og nogle andre sjældne fugle spores her.

15. Napier Art Deco:

napier-art-deco_new-zealand-turist-steder

Napier er en lille by i Hawke’s Bay. Det er kendt for art deco -arkitekturen. Byen blev fuldstændig ødelagt efter jordskælvet i 1931. Der er tusinder af besøgende, der kommer til Napier hver februar i løbet af Art Deco -weekenden. Det er en vigtig kulturel begivenhed for de indfødte.