Krabbe arter at spise: 10 forskellige typer krabber med billeder

Hvis du er en skaldyrs -elsker og foodie, ved du, hvor lækre krabber er at spise! Men det kan nogle gange blive overvældende, når du ser en række krabber i menuen uden at vide, hvad du skal hente for at nyde din middag. Der er flere slags og typer krabber at spise blandt sorter over hele kloden, og i dag vil vi undersøge alt om disse delikatesser sammen med dig. At lære at kende til disse forskellige arter og typer krabber, der er spiselige og skal spise, vil virkelig være nyttigt at forstå dine smagsløg og hvad du vil!

10 forskellige typer krabber at spise:

Lad os komme i gang og udforske alt om de forskellige krabbesorter og arter af alle typer, der er spiselige og favoritter for mange i hele verden. Tjek dem ud og stem på hvilken der kan være din favorit!

1. Dungeness Krabbe:

Dungeness Krabbe

Dungeness krabben findes populært i og omkring Alaska og Mexico regioner. Dette er en kæmpe krabbe -variant, der vejer over 2 pund og let op til fire pund. Navnet Dungeness for krabbe kom fra en by kaldet Dungeness nær staten Washington, hvor krabben oprindeligt blev høstet mange år tilbage. Krabben er meget øm og sød, med flakende sødt og lyserødt kød. Høsten af ​​denne krabbesort er i og omkring vintersæsonerne og månederne.

2. King Crab Art:

typer kongekrabbe

I har alle måske allerede hørt om navnet King Crab. Krabbevarianterne omfatter også alaskansk kongekrabbe, japansk kongekrabbe og russisk kongekrabbe, da de er betydeligt større i størrelse. Få af kongekrabberne er også populære til at veje så tungt som over 20 pund. Men selvom det er så stort, er ikke hele kødet spiseligt. Kødet er hvidere og rødt med en hård skal. Høsten af ​​disse varianter er generelt fra oktober til januar måneder. Hvis du er en foodie, er dette virkelig den bedste slags store krabbearter at prøve.

3. Stenkrabbe:

typer landkrabber

Stenkrabben kaldes også populært som en Morro -krabbe. Krabben er generelt berømt i og omkring amerikanske regioner og er kendt for sine hårde kløer. I de fleste tilfælde snapper fiskerne kløerne af og smider krabberne tilbage inde i havvandet for at regenerere kløerne. Kødet kommer i hvidere farve og er berømt for magert, lækkert kød med gode smag.

4. Edderkoppekrabbe:

bedst smagende krabbe arter

Edderkoppekrabber er berømte som en af ​​de mest udfordrende krabber at finde og tilberede kød. De har lange og meget stærke pigge ben, der er tunge i størrelse. Varianterne af edderkoppekrabber i Europa og Japan er meget berømte end andre, da de kommer i bredere størrelse og ben, der rækker endda op til over 9 fod. Kødet er hvidt i farven med en sød smag, og oftest koges eller bages edderkoppekrabber og derefter dybstegt.

5. Rock Krabbe:

forskellige typer havkrabber

Stenkrabben kaldes også populært for Snekrabben. Det er ideelt til dem, der elsker søde smag i kødet. Krabbevarianten er udbredt i de fleste fisk og skaldyrsrestauranter og buffeter, da den også er let tilgængelig i flere lande med nemme madlavningsmuligheder og metoder. Denne krabbe findes oprindeligt i regionerne Island og South Carolina.

6. Blå krabbe:

Blå krabbe

The Blue Crab er blandt de lækreste og lækreste berømte krabber på fadet. Krabberne varierer omkring 3 til 5,5 tommer i størrelse og har en meget rødlig kødfarve i tilberedningsprocessen. De har en sød og salt smag og er den bedste godbid til smagsløgene, der nyder og nyder skaldyrene. Oftest dampes eller koges de blå krabbesorter som en helhed.

7. Peekytoe krabbe:

Peekytoe krabbe

Peekytoe krabbe er et must-prøve, hvis du elsker bagte eller søde delikatesser. De er populære varianter, der er perfekte til at lave forskellige retter, herunder krabbekager, salat, rundstykker og andre bagte sunde skaldyr. Imidlertid er de forholdsvis mindre fundet sorter i flere lande i øst, men er blandt de mest elskede retter i Europa.

8. Soft Shell Krabbe:

Soft shell krabbe

Kan du ikke lide hårdt og hårdt kød? Soft Shell krabben er den perfekte sort for dig. Disse varianter bruges hovedsageligt som stegte retter eller sauterede tilberedningsmetoder til at tilføje salater eller sandwich til at give sprød og lækker smag. Disse vokser ud af skallen og smelter i arter, så nye er ikke dannet endnu. De er salte og seje i smagen. Disse er blandt de bedste typer havkrabber, der nogensinde er populære.

9. Hestehårskrabbe:

typer havkrabber

Hestehårskrabben er primært berømt i Japan og omkring regionale køkkener. De er meget tynde og sarte krabbevarianter, der serveres med dens skal. I disse varianter er deres forhold mellem kød signifikant mindre end andre arter; de er dog bedst velsmagende, når de koges i kogemetoden. De er næppe omkring 100 mm i størrelse. De er orange i farven og søde i delikatessen og smagen, og er blandt små krabbearter.

10. Brun spiselig krabbe:

typer spiselige krabber

Som det er populært kendt, er den brune krabbe en type krabbe med en rødbrun farve og mellemstor variant. De er søde i smagen og smager med rig smag, der hovedsageligt er kogt eller kogt. De brune krabber er en populær art at spise i og omkring regionerne i Det Forenede Kongerige. De er dog mindre tilgængelige sorter i andre lande i øst og syd.

Vi håber, at du nød at udforske disse forskellige slags og typer af spiselige krabber at spise. Hvilken blandt denne populære liste prøvede du allerede? Og hvilken er din yndlings? Fortæl os dine tanker i kommentarerne!