10 bedste billeder af Karishma Kapoor uden makeup

Karisma Kapoor, den ældste datter af Randhir Kapoor og Babita Kapoor startede sin karriere, da hun var 17 år gammel i år 1991. Hun fik lavet mange succesrige film, og hun havde vundet Filmfare -prisen som den bedste skuespillerinde for sin film ‘Raja Hindustani’ . Hun tiltrak publikum med sit uskyldige blik. Hun er meget fair og har blå øjne naturligt.

Karishma Kapoor uden makeup:

Udendørs i Mumbai:

Karishma Kapoor uden makeup

Der blev klikket på billedet i racerbanen, Mumbai. Skuespilleren ses i en ren hvid skjorte sammen med et par blå jeans og har et bælte på i sort. Hun har et par sorte solbriller, der dækker øjnene, og hendes hår holdes åbent og børstet tilbage.

Klikket lige da hun kom ud af sin bil:

Karishma Kapoor Uden Makeup 2

Der klikkes på billedet, lige da hun stiger ud af sin bil. Hun er i en ædru ‘kurti’, der er i hvidt og har blomsterprint på den i blå, violet og sort. Hun bærer en violet pose på sin venstre skulder, hendes hår holdes åbent og skilles fra midten.

Læs også: Billeder af Kareena Kapoor uden makeup

En anden snap klikket på udendørs:

Karishma Kapoor Uden Makeup 3

Dette billede fanger skuespilleren iført en hvid ‘kurti’, der er designet i pink syet overalt. Hun bærer en sort taske og har også et par katteøjede solbriller i sort. Hendes hår er pænt børstet og bundet på bagsiden.

Et stillbillede fra hendes film:

Karishma Kapoor uden makeup 4

Et stillbillede fra hendes comeback -film Dangerous Ishim. Skuespilleren kigger ud af døren, og hun ses i en hvid ‘salwar -dragt’, der grænser i violet til hendes ‘dupatta’. Hendes hår er stylet og falder i bølger, da det holdes åbent.

Klikket på Udendørs med mand:

Karishma Kapoor uden makeup 5

Billedet herunder er gammelt. Det fanger Karisma med sin mand, mens de klikkes ude i det fri. Hun skuespillerinde er iført en sort top, hvorpå en sort jakke er knyttet. I bunden bærer hun et par blå jeans og hendes hår, fremhævet med gyldne striber falder ned fra hendes skuldre foran.

Læs også: Preity Zinta -fotos uden makeup

Karisma med datteren Samaira:

Karishma Kapoor uden makeup 6

Der klikkes på dette billede, når skuespilleren er sammen med sin datter Samaira. Den glade mor smiler til kameraet sin datters nærvær. Hun er iført en mørkegrå top sammen med en sort stjal om halsen. Hendes hår er skilt fra midten og bundet bagpå.

Karisma med børn:

Karishma Kapoor uden makeup 7

Opdaget med børn ved en begivenhed, hvor kameraerne bare ikke ser ud til at skåne dem, ses skuespilleren i sine casual iført sort top og et par blå jeans. Hun bar en sort pung og har også sine sorte katteøjede solbriller på.

Læs også: Rekha Uden Makeup

Klikket på et arrangement:

Karishma Kapoor uden makeup 8

Skuespilleren smiler til kameraet og får hendes fans til at gå gaga over hendes smukke øjne. Hun ses ved en begivenhed iført en sort top og bærer en sort taske. Hendes hår er klippet på begge sider og holdes åbent, når det falder ned over hendes skuldre.

Hendes første billede på Twitter:

Karishma Kapoor uden makeup 9

Billedet herunder er det første Twitter -billede, som hun selv har lagt ud på Twitter. Hun skuespillerinde ligger på græsset, mens hun klikker på en ‘selfie’. Hun ses i en sort top og et kæmpe par stilfulde solbriller. Hendes venstre håndled er dækket med et sølvarmbåndsur og et stort armbånd; vi ser også hendes hårbånd sat rundt om det.

Stilfuld i casuals:

Karishma Kapoor uden makeup 10

Skuespilleren ses i en himmelblå jakke, der ender med en hvid kant, og derefter er hendes bund i de lignende himmelblå bukser, hvilket får farvekontrasten til at se perfekt ud. Hun har sine sorte rektangulære solbriller på og bærer en meget stilfuld sort taske. Hendes hår er klippet bagtil, hendes lokker falder foran.