10 bedste billeder af Miley Cyrus uden makeup

Popartisten Miley Cyrus steg til berømmelse med sin fremstilling af Miley Stewart i Disneys tv -serie Hannah Montana. Showets succes fik hende til at opnå teenage -idol -status og med en lovende musikkarriere truende i fremtiden var Miley Cyrus på vej til større præstationer, hvorfor hun netop blev navngivet Destiny Hope Cyrus af sine forældre. Miley blev født af den legendariske countrysanger Billy Ray Cyrus og fik tilnavnet ‘Smiley’ som spædbarn på grund af sit konstante smil. Det blev senere forkortet til ‘Miley’, et navn, der passer til hendes berømte Disney -karakter.

I 2009 blev Mileys forvandling til et voksenimage, da hun forfulgte sin skuespil- og musikkarriere. Med sit lange brune hår, blå øjne og yndige udseende var Miley indstillet på at tage verden med storm. I en alder af 18 år havde hun allerede syv top ti Billboard -hits med sin single “Wrecking Ball”, der toppede på nummer 1. Hvis navnet på sangen dog er noget at gå efter, har Miley Cyrus vist at blive til et vrag på det seneste. Hendes nye image siden 2012 har været byens snak, og hun ser ud til at være i nyhederne af alle de forkerte årsager. Det, vi dog ikke kan tage fra hende, er det faktum, at Miley er fjernet fra hendes forskellige billeder og stadig er yndig og mere uden makeup.

10 usete Miley Cyrus uden makeupbilleder:

Lad os se på de 9 bedste billeder miley cyrus uden makeup.

1. Miley Cyrus uden makeup:

miley cyrus uden makeup 1

Unge starlets som Miley Cyrus kan gå frit og dristigt ud uden et strejf af makeup, da de ikke bare ser super smukke ud, men også ser deres alder ud.

2. Pretty NO Makeup:

Miley Cyrus uden makeup 2

Miley Cyrus er et smukt syn uden makeup. Selv bumsen på hendes pande gør ikke noget for at dæmpe hendes udseende. Hendes friske flotte udseende understøttes af, at hun stadig er ung og ikke kræver børstenes magi for at bevare hendes skønhed.

3. Smiley Miley:

Miley Cyrus uden makeup 3

Miley Cyrus afslappet klædt og ser naturlig ud i en lokal Rite Aid -butik i Los Angeles. Hannah Montana -stjernen, mens hun var på udkig efter noget ansigtsrens og hudcreme, efterlader sin makeup, men glemmer ikke at smile.

4. Girl-Next-Door:

Miley Cyrus uden makeup 4

Miley Cyrus i en lyserød stroptop og grå sweatbukser minus enhver makeup ligner din søde og charmerende pige ved siden af. Hun har en simpel uskyld over sig, der skinner igennem hendes behagelige træk.

5. Perfekt billede:

Miley Cyrus uden makeup 5

En yngre Miley Cyrus ser perfekt ud uden makeup, da hun finder vej i et par sorte shorts med en grå sweatshirt og brune støvler. Ledsaget af hende er hendes Dog Lila, en af ​​de mange hunde, som Miley Cyrus har, idet hun er en ivrig hundeelsker.

6. Disheveled Miley:

Miley Cyrus uden makeup 6

Miley Cyrus set her stige ud af sin bil og komme til studiet. Hun ligner, at hun lige er stået op af søvn uden tid til at kamme håret eller tilføje et strejf af læbestift. Selv med et forfærdeligt udseende som dette ser hun dog stadig sit smukke selv ud.

7. Pixie Me:

Miley Cyrus uden makeup 7

Miley Cyrus nye image har forvandlet hendes søde, flotte udseende til en teenager drengeagtig udseende med sit lange brune hår byttet til et blondt nisse-lignende hårklipp. Hun rocker stadig denne stil, som hun gør sine forestillinger, selv uden de kosmetiske dikkedarer.

8. Solbadning:

Miley Cyrus uden makeup 8

På ferie med sin søster på Bahamas viser Miley Cyrus sine fine træk. Hun tilføjer et strejf af rød neglefarve for at få adgang til hendes strandtøj, hvilket får hende til at se drengeagtig feminin ud.

9. It’s Gonna Be Me:

Miley Cyrus uden makeup 9

Hvis man skulle stemme om, hvilken ung stjerne der ser bedst ud uden makeup, skulle det være Miley. Hun har ikke brug for glitter og glamour for at få hende til at ligne en glamourdukke.

10. Hannah Montana:

Miley Cyrus uden makeup 10

Miley Cyrus ’lange brune hår og fejlfri hud bidrager i høj grad til hendes charmerende flotte udseende. Hun er naturligvis udstyret med en skønhed, der bedst vil blive overladt af overflødig makeup.