10 bedste Kristen Stewart uden makeupbilleder

Kristen Stewart satte sit præg som skuespillerinde, efter at hun poserede rollen som Bella Swan i The Twilight Saga. Som barn havde hun set sin familie arbejde bag kameraet, så selv hun voksede sine interesser til manuskriptskrivning eller instruktion. Men hendes skæbne førte hende til at blive skuespiller. Hun er en gråøjet dame med et smukt smil.

Kristen Stewart uden makeup:

Spottet uden for en cafe:

Kristen Stewart Uden Makeup -billeder 1

Kristen smiler og vinker til kameraet, mens det tager et billede af hende. Hun er iført en grå top dækket med et sort skuldertræk og derefter en gul og sort jakke over skuldertrækningen også. Hendes ben er dækket med marineblå jeans, og hun har et par sorte retro -solbriller på. Hun har et brunt armbåndsur på venstre hånd og et par ringe kan ses på hendes fingre.

Enkelt og anstændigt:

Kristen Stewart Uden Makeup -billeder 2

Skuespilleren ser enkel og anstændig ud på billedet herunder. Hun er i en afslappet blå t-shirt med grønne tryk på, og i bunden har hun lignende farvede blå jeans på. Hun har en kæmpe rund formet nørdbrille på, og hendes hår holdes åbent.

Læs også: Selena Gomez Ingen makeup

Ser tilbage på folket:

Kristen Stewart Uden Makeup -billeder 3

Kristen ser tilbage på folkene, mens hun gik op ad trappen, og det var præcis da der blev klikket på billedet. Vi ser hende iført en sort top og et lyse sorte jeans. Hun har et par katteøjede solbriller, der også er i sort, og hendes hår er skilt fra den ene side og er faldet ned fra venstre på hendes skulder.

Et tæt skud:

Kristen Stewart Uden Makeup -billeder 4

Vi kan se hendes smukke grå øjne og hendes søde smil, der gør hende naturligt smuk. Hun er iført en grøn kjole, og hendes hår holdes åbent. Hendes negle er malet i sort, og hun bærer et armbånd af tinsølv på venstre hånd.

Klikket efter at have stået ud af en bil:

Kristen Stewart Uden Makeup -billeder 5

Skuespilleren poserer med enten et mistænkeligt blik eller et seriøst kig på kameraet. Solstrålerne, der falder på hendes ansigt fra venstre side, får hendes lyse hud til at lyse. Hun er iført en afslappet grå, og hendes hår er åbent og falder ned fra venstre på hendes skulder.

Læs også: Emma Watson uden make -up fotos

Waves at the Camera:

Kristen Stewart Uden Makeup -billeder 6

Endnu et billede af skuespilleren, der vinkede til folket eller bare kameraet, da det klikker hende udendørs. Hun er i en grå farve top under en jakke. Hun har et par blå jeans på, og for kontrasten er hendes sko grå.

Udendørs om aftenen:

Kristen Stewart Uden Makeup -billeder 7

Kristen ser ud til at være udendørs om aftenen eller ved en begivenhed, da dette billede blev taget. Hun er iført en marineblå top og en jakke derover. Vi kan bemærke, at hendes hårklip er klippet til jakken. I bunden havde hun et par blå jeans på. Der er tre sølvringe på hendes højre hånd.

Se mere: Billeder af skuespillerinde uden makeup

Tom-Boy ser ud:

Kristen Stewart Tom dreng ser 8 ud

Dette billede fanger et tom-boy-look af Kristen, som for det meste er det på grund af den rødbrune kasket på hendes hoved. Billedet er skudt bagfra, og vi kan se, at hun er i en blålig jakke med aftryk af pink på.

I en stilfuld hvid kjole:

Kristen Stewart Uden makeupbilleder 9

Billedet er snappet, når Kristen sidder på en sofa. Hun er i en meget smuk kjole. Det er en hvid kjole syet med skinnende kludtilbehør, der ligner små perler og er til stede for at gøre kjolen stilfuld.

Læs også: Miley Cyrus Ingen makeup

I lufthavnen:

Kristen Stewart Uden makeupbilleder 10

Klikket i en lufthavn, hvor hun bærer en taske på sin højre skulder. Hun er iført en hvid t-kort annonce et par blå jeans, der er pakket ind med en klud og bundet med en knude på forsiden af ​​hendes jeans. Hun er iført et trendy par solbriller og en kasket.