10 billeder af Mohanlal uden makeup

Mohanlal, født som Mohanlal Viswanathan Nair er en af ​​de fineste indiske skuespillere, der er kendt verden over for sit prisværdige arbejde i malayalamfilm. Forfatteren er meget rost for sit naturlige skuespil og alsidighed. Mohanlal startede sin filmkarriere i 1978 med at spille en rolle som psykisk handicappet tjener i filmen ‘Thiranottam’. Det har været et kæmpende liv for Mohanlal, der har taget Mohanlal fra en kæmpende karriere til toppositionen i Malayalam Film Industry. Hans succeshistorie er uovertruffen og har inspireret mange yngre skuespillerentusiaster. Mohanlal er også den stolte modtager af Padma Shri Award for sit bidrag i den indiske biograf.

Mohanlal har altid fundet et sted i hjertet af sit publikum med både sin personlighed på skærmen og uden for skærmen. Denne artikel viser top 10 -billeder af Mohanlal uden makeup.

10 Usete Mohanlal uden makeupbilleder:

Lad os se på mohanlal uden makeupbilleder.

1. Det afslappede look:

Mohanlal uden makeup 1

Denne er et meget afslappet, men alligevel gådefuldt billede af Mohanlal uden make -up. Skuespilleren ses iført en gul polka dots skjorte, og han ser ubesværet cool ud.

2. The Angry Young Man Look:

mohanlal uden makeup 2

Mohanlal har beundret hjertet af sine kvindelige fans med sine større end livskarakterer i malayalamfilmene. Det gør han nøjagtigt med dette vrede unge mands look, der viser ham uden spor af makeup.

3. The Don of Malayalam Film Industry:

mohanlal uden makeup 3

Mohanlal er skuespiller nummer et i Malayalam Film Industry, og dette billede af ham uden makeup fortæller os præcis, hvorfor han fortjener stedet. Skuespilleren ser ikonisk ud iført en hvid dragt og sorte nuancer.

4. Den virkelige helt:

mohanlal uden makeup 4

Denne er et rigtigt og chokerende billede af Mohanlal, der ikke kun er uden makeup, men skuespilleren blev også fed ved at afsløre sit skaldede image. Det, du ser i hans film, er ikke en paryk, men det er hårfikseringsteknikken, der også er blevet brugt af mange andre fremtrædende skuespillere som Jayaram, Prithviraj, Jayasurya og Kunchacko Boban.

5. The Cool Dude:

mohanlal uden makeup 5

Mohanlal er blevet værdsat for begge dele, sine naturlige skuespilsevner og naturlige flotte udseende. Skuespilleren behøver ikke altid at bære makeup for at se godt ud; hans charme kan også let ses uden for skærmen. Med en hvid t-shirt er dette en af ​​de klassiske Mohanlal uden makeup-fotos, der passende har kronet ham til ungdomsikonet.

6. Det skaldede udseende:

mohanlal uden makeup 6

Mohanlal er den eneste malaysiske superstjerne, der har skildret en række frisurer i sine forskellige film. Troede du på, at disse styles var lavet af hans rigtige hår? Godt, den anvendte magi er den dyre hårfikseringsteknik, der udadtil ligner ægte hår. I dette billede af Mohanlal uden make -up har skuespilleren første gang offentligt afsløret sit skaldede look. Med eller uden paryk elsker vi ham for hans utrolige arbejde og skuespil!

7. Den sande malayalamstjerne:

mohanlal uden makeup 7

Dette er et smilende billede af Mohanlal uden spor af makeup taget i hovedstaden Delhi, hvor skuespilleren var kommet for at promovere sin nye film ‘Akasha gopuram’. I denne film ses skuespilleren dele skærmplads med ingen ringere end Jackie Chan. Mohanlal er en af ​​de fineste skuespillere, der har modtaget National Awards to gange i hele sin filmiske karriere. Tommelfinger op til dette hjertesmeltende smil og let skæggede look.

8. Den uforlignelige Duo:

mohanlal uden makeup 8

Dette er et Mohanlal -billede uden makeup med den berømte superstjerne Mammootty. Skuespillerne ses dele et godt grin, og der er ikke spor af rivalisering på skærmen.

9. Den sande malayalamstjerne:

mohanlal-uden-makeup9

Dette er et meget ægte billede af Mohanlal uden makeup, hvor skuespilleren ses vise sit gådefulde smil. Når man ser ham, kan man let se, at en stjerne altid vil være en stjerne.

10. Familieportrættet:

mohanlal uden makeup 10

Endnu en Mohanlal uden makeup -fotos, hvor skuespilleren ses smilende med sin STORE familie!

Disse var de bedste Mohanlal -billeder uden makeup, der kun føjer til hans karismatiske stil og personlighed.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80