10 billeder af Urvashi Rautela uden makeup

Denne indiske skuespillerinde, Urvashi Rautela, behøver ingen introduktion. Skuespiller-modellen er ganske berømt for sin skønhed og klassiske tendenser og har sat sit præg i Bollywood-tinselbyen. Hun er vinderen af ​​Miss Diva i 2015 og har fortsat repræsenteret Indien til Miss Universe -konkurrencen. Med sine intense dristige øjne og slående, skarpe ansigtstræk er Rautela utvivlsomt en perle i branchen. I dag er vi her for at give dig et glimt af denne diva Urvashi Rautela uden makeup.

Urvashi Rautela Uden Makeup

Hvis du aldrig nogensinde har set dette smukke udseende i virkeligheden, skal du forstå, hvordan hun er bag skærmen, og hvad hendes egentlige identitet er. Vi er sikre på, at de vil charme og chokere dig på samme tid, ligesom det gjorde for os! Her er de ti bedste billeder af denne diva uden makeup -look!

10 smukke Urvashi Rautela uden makeup -billeder:

I dag har denne artikel samlet de bedste billeder af Urvashi Rautela uden makeup.

1. Bag scenerne til et skud:

Urvashi Rautela Uden Makeup 1

Urvashi her er på billedet, der stadig gør sig klar til sit næste skud, måske et fotoshoot eller et musikvideoklip. På dette billede kan vi se stylisterne fikse hendes hår til perfektion, og Urvashi Rautelas ingen makeup -look kan også være ganske synlig. Hun ser betagende ud, selv uden makeup på.

2. Tilmelding til film:

Urvashi Rautela Uden Makeup 2

Dette billede gjorde sin rimelige andel af oplaget, da det seneste nyhedsfeed sagde, at Urvashi blev castet i filmen Yaariayan. I en sådan begivenhed poserer hun her uden makeup -look i sin kausale røde og gule bluse, hendes nuancer højt oppe på hendes krone, mens hun smilede sødt. Alt, hvad skuespilleren har gjort i dette look, er at anvende mild kohl på hendes øjne og læbepomade. Vi kan ikke tro, hvor smuk hun kan se ud i virkeligheden, med superklar hud uden makeup. Det er næsten som at have et look uden makeup!

3. Modelleringsdage:

Urvashi Rautela Uden Makeup 3

Dette var et af de tidligste billeder af Urvashi i en af ​​hendes modelleringsdage, da hun valgte et minimalistisk look til sit fotoshoot. Hendes øjne var klar i en ny og blå skygge, men der var ingen professionel makeup på sig selv, og selv da så hun ret berusende ud. Hendes ungdommelige ansigt og uskyldige udseende har efterladt et stærkt indtryk på os, og vi er alle ret jaloux! Hvad synes du?

4. Ferietider:

Urvashi Rautela Uden Makeup 4

Altid når hun er bedst, kan vi se dette billede af Urvashi Rautela uden at makeup starter i ferien. Hun er udelukkende sig selv på dette billede. Det eneste, hun har påført ansigtet, er en fugtighedscreme, og vi kan ikke tage øjnene af hende. Hun elsker at have lidt personlig fri fra sit travle professionelle liv og elsker at tage på ferie med sin familie.

5. Under fotoshoot:

Urvashi Rautela Uden Makeup 5

Her er endnu et billede oprigtigt klikket på Rautela med hendes venner under optagelsestider. Hun ses klædt smukt på i denne skinnende røde kjole, der ser etnisk ud og har løst hår på. Strandbølgerne kompletterer ganske hendes udseende, og her skal hun endnu ikke sminke sig. Dette er et af billederne fra hendes yngre dage. Hun har ikke ændret sig meget; hvad synes du dog?

6. Træningsscener:

Urvashi Rautela Uden Makeup 6

Urvashi Rautela tror stærkt på at holde sig i form og sund. Hun gør det til et punkt aldrig at springe sin daglige træningsrutine over, og her arbejder hun hårdt om morgenen for at bevare sin tonede krop. Hun elsker vægtløftning og cardio ud af alt og er også en suger til en sund kost. Ikke underligt, at hun har en så perfekt og tonet krop!

7. Lufthavn ser ud:

Urvashi Rautela Uden Makeup 7

Da hun gik ned i lufthavnen i sin rejse sig selv, blev vi forbløffet over hendes persona. Altid en modeentusiast, Urvashi pyntet i en vild t-shirt med blå jeans, hun ser smuk ud med bølget hår. Hun ses set iført læderstøvler og gør vej til check-in sektionen. Ganske minimalistisk og alligevel smuk, ikke sandt!

8. Bubbly Young Self:

Urvashi Rautela Uden Makeup 8

Her er endnu et uset billede af Rautela uden makeup. Hun har ikke noget på sit friske ansigt og ser sig selv med et boblende og charmerende smil. Dette billede er taget i løbet af hendes college -dage, og vi vedder på, at de fleste af jer ikke engang har set hendes billede dengang. Hun elskede ganske fritidstøj dengang og ses set i almindelige blå jeans med en hvid skjorte og trøje, med sko.

9. Sportstræning:

Urvashi Rautela Uden Makeup 9

Billedet af Urvashi i en hvid jakkesweater og sorte bukser har helt overtaget internettet dengang. Hun ses i løst halvt fastgjort hår, med et bredt smil, der poserer til kameraet. Dette billede blev taget i løbet af hendes tid i sportstræning, og hendes udtryk givet til billedet er legitimt! Hendes enkelhed og jordnære holdning er ganske mærkbar.

10. The FunnyLook:

Urvashi Rautela Uden Makeup 10

Billedet af Urvashi i en hvid jakkesweater og sorte bukser har helt overtaget internettet dengang. Hun ses i løst halvt fastgjort hår, med et bredt smil, der poserer til kameraet. Dette billede blev taget i løbet af hendes tid i sportstræning, og hendes udtryk givet til billedet er legitimt! Hendes enkelhed og jordnære holdning er ganske mærkbar.

Yderligere tips:

Med disse flere billeder af Urvashi Rautela uden makeup i ansigtet, er her et par tips inspireret af hendes hudpleje og skønhed.

  1. Hold altid dit ansigt og din hud ren. Sørg for at rense og tone det godt for en lys tekstur.
  2. Brug af rosenvand som naturlig toner kan forstærke og få et ansigt til at se herligt og lyst ud.
  3. Brug naturlige midler end kemiske produkter til at skrubbe ansigtet. Gør det til et punkt at skrubbe ansigtet mindst to gange om ugen.
  4. Aldrig hud på hydrering og solcreme. Vær opmærksom på at tilføje fugtighedscreme til ansigtet hver eneste dag.
  5. Æteriske olier som arganolie og olivenolie kan i høj grad hjælpe med at dæmpe og jævne huden.

Vi er helt forelskede i at se disse billeder af Urvashi Rautela uden makeup. Man kan aldrig forestille sig, hvordan hun ser betagende og charmerende ud, selv med et ægte og bar ansigt. Hun er et stilikon og inspiration for mange som os og lærer os at bevare den naturlige hudfarve jævnt!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvad er Urvashi Rautelas foretrukne hudplejeprodukt?

Svar: Det foretrukne hudplejeprodukt og den rutine, skuespilleren sværger til, er en komplet ansigtsfugtighedscreme. Hun ser glamourøs og smuk ud med hydreret ansigt og ensfarvet udseende.

Q2. Følger Urvashi Rautela en bestemt diæt?

Svar: Skuespilleren og divaen sørger kun for at have sund mad hver dag. Hun gør dog et punkt om at holde et specifikt snydemad en gang om få dage. Hun sværger ved at spise en masse grønne grøntsager og frugter.

Q3. Stod Urvashi Rautela i musikvideoer?

Svar: Ja, den berømte skuespillerinde har også været model og optrådt i flere musikvideoer af YoYo Honey Singh og også andre som Mika Singh og Tony Kakkar.