10 Trendy Valeria Lukyanova Intet makeup -look

Den umulige og unaturlige skønhed, udseende og smukhed, hvis den er legemliggjort i et menneske, så er resultatet Valeria Lukyanova. Populært kendt som ‘human Barbie’ er Valeria en ukrainsk model og entertainer, der er berømt over hele kloden for sin skønhed og smukke udseende. Hendes slanke krop med grønne/grå øjne ligner meget Barbie Doll, som hun er blevet berømt for. Men så Valeria Lukyanova ingen makeup -look?

Så meget som hun er smuk på skærmen med sit førsteklasses udseende og kantede stilarter, er hendes virkelige liv og rå udseende i hemmelighed fra længe. Men her fik vi nogle ærlige og ufiltrerede glimt af denne skønhed, du måske vil se!

Valeria Lukyanova Ingen makeup

10 seneste Valeria Lukyanova uden makeupbilleder:

Disse 10 Valeria Lukyanova uden makeupbilleder er ret chokerende og tager internettet ned. Denne model og diva virkelige liv ingen makeup ser ikke er som du har forestillet dig.

1. doven på sengen:

Valeria Lukyanova Uden Makeup 1

Vores Barbie -dukke har også brug for hvile. Her er det virkelige billede af Valeria Lukyanova uden makeup, mens hun hviler sig efter en lang trættende dag. Hun tager en selfie og har lagt sig ud på sociale medier for at underholde sine følgere. Valeria er ganske regelmæssig med sine sociale mediekonti og elsker at sende sine opdateringer fra det virkelige liv. Denne er sådan. Hun ses slet ikke sminket, og har bare et blottet ansigt. Men hun ser stadig ret smuk ud, er hun ikke?

2. Med hudplejerutinen:

Valeria Lukyanova uden makeup 2

Så meget som hun ser dejlig ud og ligner en dukke i virkeligheden, hvor tror du den kommer fra? Det kræver fremragende pleje mod ens hud og altid at spise rent. Her er et sådant billede sendt af Valeria selv på Instagram. Dette ingen makeup -look ses, mens hun laver sin rutine og anvender skrubbemaske under sin afslapningstid. Hun forkæler sig selv og ser alligevel ekstremt smuk ud.

3. Træningstid:

Valeria Lukyanova uden makeup 3

Ikke bare med hendes skønhed, lagde du mærke til, hvor smuk divaen ser ud? Valeria Lukyanova elsker at træne og er en fitnessfreak. Udover sin slanke kropstype sørger hun for, at hun træner hver dag for at bevare sine muskler og form. Hun er ekstremt forsigtig med sin egen krop, og vi kan godt lide, hvordan hun ser ud. Hun inspirerer os totalt; hvad synes du?!

4. Motiverende følgere:

Valeria Lukyanova uden makeup 4

Her er endnu et billede af Valeria Lukyanova uden makeup. Dette billede er indsendt af hende selv og ses motiverende for hendes følgere til at leve rent, spise sundt og træne dagligt. Hun ses forklare vigtigheden af ​​en sund kost og regelmæssig motion i ens liv i dette opslag på sociale medier. Vi kan forstå, at hun virkelig er en influencer, ikke bare leder efter sig selv og skønhed, men også motiverer andre til at nå deres mål.

5. Fitness Freak:

Valeria Lukyanova uden makeup 5

Her kommer endnu et billede af Valeria Lukyanova uden makeup i virkeligheden. På dette billede klikkes der på hende, når hun laver sine morgenstrækninger i sit eget hjem og varmer op, før hun rammer sin daglige træningstid. Vi elsker også den måde, hun ser ud uden makeup, med små, men smukke øjne, slank og muskuløs krop og smukt smil.

6. Selfiedronning:

Valeria Lukyanova Uden Makeup 6

Mens vi har set Valeria Lukyanova uden makeupbilleder, her er billedet, selfie taget af dukken selv med lidt makeup. Har du bemærket nogen forskel fra de tidligere billeder til de nuværende? Nå, vi ser ikke meget af forskellen, og det er et kompliment til hende. En smule highlighter, mild foundation og mascara er det, hun observeres at anvende i dette billede, men ser alligevel helt naturligt og elegant ud.

7. Udflugter:

Valeria Lukyanova Uden Makeup 7

Her er endnu et billede af Valeria Lukyanova, set med meget mild makeup som fugtighedscreme og mascara, klikket under hendes udflugt til middag. Hun er kendt for at spise sundt, og her ses hun vente på sin mad med et sultent ansigt. Hvor ser hun smuk og charmerende ud, ikke sandt?!

8. Hviletid:

Valeria Lukyanova uden makeup 8

Efter en trættende dag ses Valeria gå på sit værelse for at hvile lidt. Hun mangler endnu at fjerne sin makeup på dette billede og ses med lidt highlighter og mascara. Alligevel ser hun fantastisk ud og passer ind i dette billede, med så langt et sundt hår også. Vi er beundrede over hendes udseende og fitness og inspirerer os til at gå mod målet.

9. Forkælelse selv:

Valeria Lukyanova uden makeup 9

Et andet billede af Valeria, der forkæler sig selv uden makeup -look, er her. Hun ses båret en hudlysende ansigtsmaske på dette billede i løbet af sin afslapningstid og ser alligevel ekstremt smuk ud. Hun viger ikke tilbage fra at lægge sådanne billeder ud på sine sociale mediekonti og inspirerer sine følgere til også at gå i gang med en regelmæssig hudrutine.

10. Sovetid:

Valeria Lukyanova Uden Makeup 10

Her er billedet af Valeria lige ved at sove. Hun ses se at ramme sengen på en trættende dag. På trods af trætheden, hvor smuk og sød ser hun endda ud. Vi kan ikke helt tro, hvordan hun fremstår halvdelen af ​​gange, på trods af trættende eller lang dag hun har, men alligevel formår at se fantastisk og fantastisk ud med sit udseende.

Yderligere tips:

Med disse billeder af Valeria Lukyanova ingen makeup, nu er her et par tips til at hjælpe os med at klare en bedre og glødende hud.

  1. Livsstil betyder noget. Man kræver at koncentrere sig om en sund livsstil og altid at spise sund, ren mad.
  2. Jeg binger en gang imellem er godt, men ikke regelmæssigt.
  3. Sund kost og kost kan til gengæld også vise sig ved at se sund og ren ud.
  4. Fugt huden uden fejl hver dag. Nå, hydreret hud kan gøre underværker.
  5. Fjern altid makeup ved slutningen af ​​dagen. sov aldrig med makeup på, da det kan beskadige og få huden til at se gammel ud
  6. Skrub og dæmp ansigtet mindst tre gange om ugen. Det hjælper med at rense og fjerne døde hudceller og få en til at lyse og se lys ud.

Med disse billeder af Valeria Lukyanova uden makeup, er vi ret inspireret af hendes regelmæssige, men glødende ansigt og lyse udseende. Det hele afhænger af regelmæssigt følgende hudpleje og sund kost, med træning og disse billeder opmuntrer os til en bedre morgen, til at træne og forblive sund hele tiden. Fortæl os også dine tanker; vi elsker at høre fra dig!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Gør Valeria Lukyanova sin makeup?

Svar: Ja, du hørte det rigtigt. Det meste af tiden foretrækker Valeria at arbejde med sit udseende. I betragtning af hendes hudfarve og naturlige lyse ansigt og udseende foretrækker hun at se naturligt ud med mild makeup.

Q2. Hvad er Valeria Lukyanovas foretrukne makeupprodukt?

Svar: Valeria sværger ved regelmæssigt at fugte hendes hud nok og holde sig hydreret. Hun elsker highlighter og leger med makeup -produktet for at se lyst nok ud.

Q3. Hvad er Valeria Lukyanovas foretrukne træningsregime?

Svar: Valeria Lukyanova sværger til vægte, cardio og lige så afbalanceret aerobic.