11 bedste billeder af Leighton Meester uden makeup

Leighton Meester er en amerikansk skuespillerinde og sanger. Skønheden “Gossip Girl” er også kendt for sin modelkarriere og er populær for sin upåklagelige sans for stil og makeup. Hun ses ofte uden makeup og er et eksempel for sine jævnaldrende, der er tæret i tonsvis af pulver. Sådan er populariteten af ​​Leightons no makeup look, at mange mennesker faktisk har startet tutorials om, hvordan man bruger makeup til at ligne Leighton uden makeup. I denne artikel præsenterer vi nogle af de bedste billeder af Leighton Meester uden makeup

Billeder af Leighton Meester uden makeup:

Nedenfor er et par eksempler på Leighton Meester uden makeup

1. Skinnende stjerne:

Leighton Meester Uden Makeup 1

Forestil dig at gå ud for en køretur og gå ud af bilen sådan? Denne smukke kvinde ses gå ind i lufthavnen med en sort kasket og løst hår. Hun har en strålende glans i ansigtet uden brug af glødesminke.

2. The Candid Selfie Moment:

Leighton Meester Uden Makeup2

Denne selfie af Leighton vil helt sikkert ende som et tapet på din skærm. Med bare langt hår, ringe øreringe og runde briller er hun rampeklar. Vi elsker den måde, hun fremhævede sine læber med en naturlig lyserød læbestift.

3. Frisk som dugdråbe:

Leighton Meester uden makeup 3

Som du kan se på billedet som angivet ovenfor, er Leighton Meester en person, der er absolut minimalistisk, når det kommer til makeup, fordi hun hellere vil skildre sin naturlige skønhed for sine fans fra hele verden.

4. Oh-Oh! Øjeblik:

Leighton Meester uden makeup 4

Dette ærlige billede viser Leighton helt klar til dagen ud, men uden at bruge makeup, der er for dominerende på hendes ansigt. Dette er et af de bedste billeder taget af Leighton.

5. Walking in Style:

Leighton Meester uden makeup 5

Dette billede taget på sæt ved Leightons hit -dramashow er det bedste billede, der blev taget, mens det var på sæt, og viser, hvordan Leighton også bruger meget lidt makeup på skærmen. Hendes stylist ved godt, hvordan man viser verden Leighton Meesters sande udseende.

6. The Sensuous Diva:

Leighton-Meester-uden makeup 6

Dette billede viser Leighton Meester ingen makeup klar til den røde løber og ser lige så blændende ud som nogensinde som hun poserer for kameraet. Intensiteten af ​​hendes naturlige udseende gør mange berømtheder til skamme ved denne massekendisbegivenhed

7. Denimpige:

Leighton Meester uden makeup 7

Dette billede viser Leighton Meester -makeup, der nyder sin dag uden bekymringer i hendes sind og uden nogen udførlig makeup på hendes ansigt. Dette er endnu et rigtig godt billede af Leighton taget som ærligt.

8. Slå en pose:

Leighton Meester uden makeup 8

En af de vigtigste ting at vide om denne vidunderlige dame er, at hun prøver sit bedste for ikke at bruge makeup på daglig basis, da hun foretrækker at leve et sundt liv med passende træning og sund kost, så hun kan holde sin krop til at se godt ud både indefra og udefra.

9. Hvis udseende kunne dræbe:

Leighton Meester uden makeup 9

Ja. Leighton bruger makeup, men kun til en vis grad på grund af hendes store tilstedeværelse på skærmen, men selv her forstørrer hendes stylist bare hendes skønhed med grundlæggende makeup frem for at overdosere hende med det, hun ikke har brug for.

10. Dimple kinder:

Leighton Meester uden makeup 10

Leightons smil er faktisk det, der stjæler showet for denne vidunderlige dame, og det fremgår faktisk ganske tydeligt af billedet ovenfor.

11. Fejlfri Belle:

Leighton Meester uden makeup 11

Essentials er alt, hvad denne vidunderlige dame bærer med sig dagligt og inkluderer en eyeliner og læbestift. Dette er et af vores yndlingsbilleder af Leighton Meester Without Makeup.

Leighton Meester er en af ​​de få heldige stjerner, der er velsignet med dræbende udseende og god hud. Hun kan perfekt dræbe ethvert look uden brug af makeup. Hun formår ubesværet at tage ethvert outfit af og illustrerer, at den bedste makeup, du nogensinde kan have på, er det smil på dit ansigt. Ikke underligt, hvorfor hun følges tæt af sine fans og pressen på sociale medier. Disse billeder beviser, at ingen kan rocke no-makeup se bedre ud end Leighton.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80