12 bedste billeder af Kelly Clarkson uden makeup

Kelly Brianne Clarkson eller simpelthen Kelly Clarkson (hendes scenenavn) er en af ​​Amerikas bedste sangere. Hun er vinderen af ​​Amerikas idol, der hævede gardinerne til hendes succesrige karriere som sanger og sangskriver. Hun er ikke kun populær blandt musikelskere, men også blandt modepolitiet. Denne naturlige skønhed ses ofte med et blottet ansigt. Selv uden makeup ser Kelly ud til at trække hvert look ud med tillid. Denne artikel dækker nogle af de bedste billeder af Kelly Clarkson uden makeup.

Bedste billeder af Kelly Clarkson uden makeup:

1. Et Candid Shot:

Kelly Clarkson uden makeup 1

Dette er et ret gammelt billede af Kelly, hvor hun viser sit smukke smil og sit makeupfrie ansigt. Kelly kan lide at leve det enkle liv og klæde sig også ret simpelt ud. Hun synes, at hendes naturlige skønhed er nok til at imponere seerne. Dette er et af de bedste billeder af Kelly Clarkson uden makeup.

2. Perfekt pandehår:

Kelly Clarkson uden makeup 2

Dette er endnu et fantastisk billede af American Idol-vinderen, hvor hun sporter sit makeupfrie ansigt. Hun ser så guddommelig ud uden selv at prøve. Hendes smil parret med hendes naturligt smukke ansigt er nok til at imponere mennesker.

3. Trist, men smukt ansigt:

Kelly Clarkson uden makeup 3

Her har vi endnu et gammelt billede af Kelly Clarkson, hvor hun ser ud til at have nul makeup. Kelly er en af ​​de mest attraktive sangere nogensinde, og med sine makeupfrie opdateringer er hun i stand til at forblive forbundet med sine fans.

4. Klar til et stænk:

Kelly Clarkson uden makeup 4

Kelly fik for nylig en god vægt. Men hendes stemme og skønhed er ikke blevet påvirket. Folk kan stadig lide hende, og hun er stadig en af ​​de mest naturligt smukke popsangere nogensinde. Kelly behøver ikke engang at prøve at se smuk ud. Hun kan forblive enkel til maksimumsgrænsen og stadig være ret stilfuld.

5. Lækker mor:

Kelly Clarkson uden makeup 5

Der blev klikket på dette billede af makeup-fri Kelly Clarkson, da hun tog en lang tur med sin familie. Her blev hun spottet iført afslappet tøj, og hun så også virkelig smuk ud. Hendes ansigt blev lidt buttet under graviditeten, men hun er stadig i stand til at imponere mange mennesker.

6. ‘Wonder’ing Woman:

Kelly Clarkson uden makeup 6

Kelly kan ikke lide at blive offentliggjort meget, og det er derfor, hun forsøger at holde et lavt profiludseende det meste af tiden. Her blev hun set iført en grå trøje og et læst tørklæde sammen med en brun taske. Der var ingen makeup i hendes ansigt, og hun så kun ret smuk ud på den måde.

7. Boy-ven-looket:

Kelly Clarkson uden makeup 7

Her har vi et smukt billede af den fantastiske Kelly, hvor hun slet ikke bruger makeup, men alligevel formår at se ganske imponerende ud.

8. Strandklar:

Kelly Clarkson uden makeup 8

Dette er et smukt billede af Kelly, der blev taget, mens hun badede med sine venner i en forlystelsespark.

9. Lady in Black:

Kelly Clarkson uden makeup 9

Her kan vi se Kelly forlade, efter at hun havde afsluttet sin liveoptræden ved et arrangement. Hun havde et køligt sort look og så ret godt ud på den måde.

10. Lufthavnsudseendet:

Kelly Clarkson uden makeup 10

Kelly holder en lav profil, som diskuteret tidligere, og dette billede beviser det. Kelly ser meget yndig ud på dette billede af hende, der blev klikket på i en lufthavn.

11. Den perfekte mor:

Kelly Clarkson uden makeup 11

Kelly ser ud til at have problemer med sine børn derhjemme. På dette billede er hun spottet iført en afslappet t-shirt, der er plettet af sved. Hej rodet hårbolle og den “Hvad lavede du lige?” kig på hendes ansigt gør det til et sjovt skud. Hun formår stadig at se smuk ud, ikke sandt?

12. Smilende til selfie:

Kelly Clarkson uden makeup 12

Vi er helt ærefrygt for dette billede, hvor vi finder Kelly smilende i en selfie med sit barn. Hun har en sød honningbi -trykt kasket på og har ingen spor af makeup på huden. Det smil på en million dollar er nok til at holde dig hooked på hendes billeder.

Kelly Clarkson har i en række interviews afsløret, at hun elsker sit naturlige jeg og ønsker at gå uden makeup uden for scenen. Hun har et sødt ansigt, der kan smelte selv de hårdeste hjerter. Kelly er en perfekt blanding af glamour og hjemlighed. Hun kan bære skoene på en diva for at sætte scenen i brand eller bare bære en hjemmegående kappe. Uanset hvad, har hun succesfuldt trukket ud af looket!

Kelly Clarkson er naturligt smuk, og billederne diskuteret ovenfor er nogle af de bedste derude. Billederne beviser det faktum, at denne kvinde kan se ganske fantastisk ud uden selv at gå efter nogen form for skønhedsprodukter.