12 smukke billeder af Tyra Banks uden makeup

Tyra Lynne Banks er en tidligere amerikansk supermodel, der steg til berømmelsen i en tidlig alder af 15, da hun spillede hovedrollen som den allerførste kvinde med farvet oprindelse, der spillede hovedrollen i de sportsillustrerede badedragtudgaver af modemagasinet GQ. Imidlertid var hendes talenter ikke kun centreret om modellering, da hun i de senere år af sit erhverv forgrenede sig til at blive en succesrig iværksætter, vært og forretningskvinde. Men at være et modeikon er et enormt pres, hvor en bestemt person skal se bedst ud i alle situationer. Alligevel er der ofte utætheder og stumper, når vi ser en stjerne i hendes sande jeg, og her har vi nogle af dem i kø, så du kan afgøre, om hun faktisk er så god uden professionel makeup iført. Denne artikel dækker nogle af de bedste Tyra Banks uden makeup -billeder.

1. Grib øjnebolde:

Billeder af Tyra Banks uden makeup

Tyra Banks så sjov ud i denne søde selfie af hende. Hun har absolut ingen makeup på sig og afslørede selvsikkert hendes ujævn, ujævn hud. Hun viste også sine sunkne øjne og mørke rande frem på dette billede. Hendes øjenkugler ser ud til at dukke op med tiden, og hendes andelæber vil helt sikkert give hendes fans lidt morskab.

2. Roer med selfies:

Billeder af Tyra Banks Uden Makeup 3

Tyra Banks postede endnu en selfie, hvor hun afslørede sit vanvittige jeg igen. Hendes helt forvirrede hår gør, intet makeup ansigt og hendes poppede øjenkugler får os til at tvivle på, om det virkelig er Tyra Banks. Hun er en total sport, når det kommer til hendes billeder og tøver ikke en smule med at give sine fans lidt god tid.

3. Den brunhårede pige:

Billeder af Tyra Banks Uden Makeup 3

Tyra Banks ingen makeup -selfie sendt her afslører hendes opsigtsvækkende selv. Hun ser fantastisk ud i sit smukke, bølgede kobberbrune hår. Hun lignede en dukke i dette forfriskende billede. Tyra sender en vigtig besked til alle pigerne derude, at rå er smukt og man ikke behøver at bruge timer foran spejlet.

4. Udsendelse af kærlighed:

Billeder af Tyra Banks uden makeup 4

I forlængelse af sine selfies ser Tyra Banks ud som om hun sender kærlighed til alle sine fans. Hun gik barfodet og beholdt et lavmælt udseende. På trods af hendes ingen makeup -look, ligner hendes kindben, at de er smukt kontureret. Hendes store, lyse øjne er enhver piges drøm.

5. Frisk ud af bruser:

Billeder af Tyra Banks uden makeup 5

Frisk ud af badet lagde Tyra Banks en selfie op af hende, der vendte sig tilbage og gav et skævt blik til kameraet. Hun havde ingen makeup på sig selv og så alligevel det bedste ud, hun nogensinde kunne. Hendes hud skinnede og skinnede som altid, da hun smilede kedeligt til billedet. Det er tider som denne, hvor vi virkelig kan sige, at Tyra Banks er en rigtig hottie med eller uden makeup.

6. Før og efter makeup:

Billeder af Tyra Banks Uden Makeup 6

Vi indrømmer, at stjernerne ser ganske anderledes ud uden deres sædvanlige sammensatte selv. Faktisk er vi så vant til at se disse stjerner med deres makeup intakt, at vi ofte føler os overraskede over at se dem uden en. Tyra er dog smuk, selv med sine små ufuldkommenheder, da hun stolt bar sine pletter og glat hud og struttede rundt.

7. Afslappet udflugt:

tyra banker uden makeup 7

Tyra gik igennem i sin sorte bluse og blev fanget i en af ​​hendes sædvanlige makeup mindre årsagsdage. Hendes hår, der flyder i vinden, var kort og sprødt i en bob, mens hun havde et sminket look. Selvom hendes ansigt ikke er tydeligt synligt, så Tyra fejlfri ud uden nogen synlig plet på hendes ansigt.

8. Aqua Look:

Billeder af Tyra Banks uden makeup 8

Tyra svøb et tørklæde rundt om hovedet og havde sit hår i to grisehaler, da hun poserede bredt for kameraet. Hendes smukke kikkere så fantastiske, lyse og yndefulde ud i brunt, og hun blinkede sine perlehvide til kameraet. En lille rouge fik aldrig nogen til at se dårlig ud og uden anden væsentlig makeup så hun mægtig sød ud.

9. Hvis udseende kunne dræbe:

Billeder af Tyra Banks uden makeup 9

Tendensen ingen makeup selfie hash tagget skabte en masse buzz i berømthedsverdenen, hvor mange celebs stolt tog til deres sociale medier for at sende nøgen ansigt selfies, der afslørede deres indre skønhed. Tyra var ikke anderledes, da hun rockede et fantastisk billede med sine katteøjne og fejlfri hud.

10. Bare for sjov:

Billeder af Tyra Banks Uden Makeup 10

På et af hendes sociale mediesider havde hun lagt en selfie ud af, at hun var fjollet og lavede ansigter, da hun uden nogen dominerende plet i hendes ansigt definerede sig selv uden makeup. Hendes bløde manke rullede ned ad hendes sider, da hun lavede et sjovt ansigt til kameraet. Selv uden makeup kunne vi se, hvordan hun kan fjerne dette look med fejl, og vi var faktisk imponeret.

11. Sengetid Selfie:

Billeder af Tyra Banks Uden Makeup 11

Endnu en gang ser vi Tyra Banks i hendes ikke -opstillede selfie, hvor hun blev set liggende på sengen sidelæns, da hun poserede til sit billede. Denne bedøvelse, der har været vært for den næste amerikanske supermodel, så simpelthen fantastisk ud uden fejl i hendes ansigt. Hendes bløde træk fremhævede hendes lyse øjne.

12. Slankt Haired Look:

Billeder af Tyra Banks uden makeup 12

Selvom vi altid har set Tyra voldsomt bære sit udseende, indrømmede Tyra, at hun ikke er bange for at vise verden sine mangler og derved gå rent til en af ​​hendes begivenheder, hun havde glattet sit hår til perfektion og besluttede at vælge et nej makeup look.

Tyra Banks er en inspiration for alle håbefulde modeller af ikke bare Amerika, men for hele verden. Hendes stilfulde udseende, tillid på rampen og glamourkvotient gør hende til en af ​​de meget betalte modeller. Hun går dog altid ind for at holde hudmakeup fri og afsløre sit naturlige selv. Hun tror altid på at holde det råt og ægte. Selvom hendes job kræver, at hun altid er klar på den røde løber, kan hun lide at droppe sit kunstige jeg og komme ind i sin komfortzone. Vi håber, at Tyra Banks ingen makeup -selfie gav dig nogle seriøse skønhedsmål.