14 Fantastiske billeder af Jessie J uden makeup

Jessica Ellen Cornish kender også under sit scenenavn Jessie J er en berømt sangskriver fra Storbritannien. Hun er kendt for sin vilde stil, men alligevel smukt udseende. Hendes twitter -konto opdateres regelmæssigt uden hendes makeup -selfies, hvor hun kommunikerer med sine fans gennem sine billeder. Selvom hun vælger tung makeup på scenen, vælger sangeren at holde det enkelt og naturligt uden for skærmen. Hun chokerer alle for sin krystalklare hud, efter at hun har fjernet sine lag makeup. I denne artikel vil vi diskutere det bedste af Jessie J, ingen makeup -selfiebilleder.

1. Virksomhedens udseende:

Jessie J uden makeup

Sangeren valgte board room look på dette billede. Hun havde slank hår, overdimensionerede briller og en lang trenchcoat. Jessie gik bare ansigt på dette billede, men lignede alligevel en million kroner. Hun syntes at være totalt optaget af sin telefonsamtale. Vi er helt vilde med denne pose!

2. Det barberede hovedlook:

Jessie J uden makeup 2

Hvor mange af os kan se så smukke ud på trods af et næsten barberet hårklip? Hun så fantastisk ud i dette usædvanlige hår, hvor hun klippede håret til rødderne og farvede det platin. Hendes hud afslører en friskhed, det er næsten umuligt for mange kvinder at opnå. For ikke at glemme hendes dejlige lyserøde læber!

3. Ud på en tur:

Jessie J uden makeup 3

Det er en smuk dag, en dag at tage en tur i din åbne top. Jessie ser fantastisk ud i dette lavmælte look. Hun valgte en grå t-short og en sølv choker. Hun havde ingen makeup i ansigtet og valgte at holde selv hendes øjenbryn forvrænget. Vi elsker, hvor behagelig hun så ud på dette billede.

4. Hit The Sack Selfie:

Jessie J uden makeup 4

På trods af en kedelig dag lykkedes det stadig sangerinden at ligne en engel. Hun gav os store skønhedsmål på dette billede, som hun lagde ud på sin sociale mediekonto. Hun uploadede denne collage, hvor Jessie gik makeupfri, men alligevel så frisk ud som en blomst. Hendes hvide kappe supplerede hendes strålende hud meget godt.

5. Raven Haired Beauty:

Jessie J uden makeup 5

Én ting kan ikke nægtes, at Jessie J ser anderledes ud, når hun ikke bruger makeup. Men hun har et smukt ansigt, og det behøver ikke at blive forkælet ved hjælp af ansigtsprodukter. Dette er et af de smukkeste billeder af Jessie J uden makeup.

6. Hold dig varm:

Jessie J uden makeup 6

Jessie har et ret sødt ansigt, og hun vil stadig se dragende ud, når hun tager den makeup af. Der blev klikket på dette billede, mens den Grammy -nominerede skønhed var ved at komme ud af en lufthavn. Hun virkede temmelig fortrolig med, at hun blev fotograferet selv uden makeup på. Hun har tro på sin naturlige skønhed.

7. Den perfekte pout:

Jessie J uden makeup 7

Jessie J stikker læberne ud i dette særlige uden makeupbillede. Hun så temmelig godt ud, selv når hun fjernede makeup fra ansigtet. Dette billede viste hendes perfekte pout, der fik hende til at se sødere ud end nogensinde. Hendes dejlige lyserøde læber og hendes perfekte hud er enhver piges drøm.

8. Fængslende smil:

Jessie J uden makeup 8

Hvis du vil have et rigtigt blik for Jessie’s naturlige skønhed, så er dette et af de bedste Jessie J uden make -up -billede for dig. Dette er sandsynligvis et af de smukkeste billeder af Jessie, der har sit helt rigtige ansigt, som du nogensinde vil komme igennem.

9. Smiler hele vejen:

Jessie J uden makeup 9

Jessie har en barnlig sans for tøj eller lad os bare sige, at hun kan få alt til at se godt ud på hende. Hendes smukke ansigtslokkelse giver hende mulighed for at bære næsten alt og se godt ud i det. Dette særlige Jessie J no makeup billede blev klikket i en lufthavn.

10. Face Pack Time:

Jessie J uden makeup 10

Hvis du er villig til at se det virkelige ansigt til Jessie J, så er her et af de bedste Jessie J uden makeupbillede, der viser hendes naturlige glød. Hendes ansigt er absolut guddommeligt, og hun kan dyrke næsten alt på hendes ansigt (makeup), da hendes ansigt er velegnet til pleje til enhver form for skønhedsprodukt.

11. Twinning sig selv:

Jessie J uden makeup 11

Denne særlige Jessie J no makeup selfie fik en række likes. Det massive ballade bag dette billede skyldes denne sangeres smukke ansigt. Hendes ansigt har den form for evne til at tiltrække og næsten overtale folk til at se på dette billede.

12. Frisk hud:

Jessie J uden makeup 12

Hvis du mangler nogle makeup -visninger af denne berømte sangeres ansigt, så er dette billede egnet til dig. Hun så strålende og fejlfri ud på dette billede. Hendes hud talte om hendes gode sundhed og skinnede som en diamant. Det lignede, at nogen polerede det til perfektion. Dette er også en af ​​de fineste Jessie J uden makeup -billeder nogensinde.

13. Ms. Funny Bones:

Jessie J uden makeup 13

Jessie J kan lide at blive skør, når hun ikke er forkælet med sit travle skema. Dette billede uden makeup vil helt sikkert give os et lettere øjeblik. Hun poserede med falske proteser for at overraske sine fans. En kan ikke hjælpe ved at sætte pris på hendes tillid, som hun lagde sådanne billeder med.

14. Divaen:

Jessie J uden makeup 14

Jessie J ser næsten det samme ud, når hun har den mindste mængde makeup i ansigtet. Denne kvinde kræver knap nok skønhedsprodukterne for at få sig selv til at se forlokkende ud.

Jessie J er et perfekt eksempel på at tegne grænsen mellem privatliv og erhvervsliv. Hun er blandt de få berømtheder, der ikke er bange for at vise verden hendes ægte og rå side. Jessie har et strengt hudregime, som hun følger til prikken. Dette er hemmeligheden bag hendes spejl glatte hud. Hun er kendt for sin chokerende smukke hud og sine lyserøde læber. Hendes Instagram -konto er fyldt med hendes selfies, som tjener meget kærlighed fra mennesker. Vi håber, at du kunne lide disse bedste Jessie J no makeup selfie -billeder i denne artikel.