14 Fantastiske billeder af Lorde uden makeup

Ella Marija Lani Yelchi-O’Connor kender også under navnet Lorde er en amerikansk sanger og sangskriver, og hendes oprindelse er fra New Zealand. Ifølge blade og Billboard er hun en af ​​sin tids berømte sangere og har ganske let gjort sig bemærket med de uhyre populære sange. Da hun er opvokset i Auckland, er hun ret smuk ved siden af ​​at være talentfuld. Ifølge de fleste er hun den næste store ting i kategorien kvindelige popsangere. Hendes delvis britiske accent får hendes sange til at lyde ganske fantastiske og unikke. Ved titlen på denne artikel har du sandsynligvis indtil nu gættet på, at her med skønhed hendes naturlige skønhed er angivet. Lorde ingen makeup selfie billeder beviser hendes vidunderlighed, da hun afslører sin naturligt smukke hud for sine fans og tilhængere. Nedenfor er nogle af de bedste billeder af denne skønhed.

1. Skør pige:

Billeder af Lorde Uden Makeup 1

Lorde så yndig ud på dette billede, hvor hun afslørede sit barn som uskyld. Hendes hud var fyldt med pletter og skavanker, men så alligevel rigtig sød ud. Hendes kinder har en lyserød glød, og hendes læber så ganske ømme ud. Vi elsker hendes udtryk i denne selfie, selvom hun virkede lidt trist.

2. The Vampy-Look:

Billeder af Lorde Uden Makeup 2

Lorde valgte dette signatur vampy look på dette billede. Hendes hud var ren fra makeup, og dette skud afslørede hendes sunkne øjne og pletter. Hun har en naturlig glans i ansigtet. Hendes søde lille hat på hendes bølget hår gør det til et perfekt skud. Hun ser ganske uhyggelig ud, men vi elsker stadig hendes look.

3. Jubilæumsbillede:

Billeder af Lorde Uden Makeup 3

På dette billede så Lorde ganske strålende ud på sit andet jubilæum med sin kæreste. Hendes hud skinnede, havde et godt helbred, og hendes hud var smuk. Hendes øjne er fyldt med kærlighed til hendes drengeven Lowe. Nå, vi må bestemt sige, han er sådan et Lucky Chap!

4. Træt men smuk:

Billeder af Lorde Uden Makeup 4

Sangeren så ret træt ud i denne selfie. Hun lagde dette billede op på sin Instagram -konto, hvor hun blev set, når hun snakkede et tidligt morgenjob. Uanset om det skyldes effekten af ​​en sen natfest eller på grund af søvnløshed, så skønheden ganske ud af livet på dette billede.

5. Afslappet udflugt:

Lorde-uden-makeup 5

Lorde blev snappet udendørs, da hun kom ud uden makeup på. Hun bruger makeup og anvender mange skønhedsprodukter til at passe rollen til sine musikvideoer, sceneoptræden, events osv. Men bortset fra det kan hun lide at være sig selv, og derfor viser hun ganske ofte sin naturlige skønhed uden tøven og nogle gange også foran pressen. Hvis du er ivrig efter at se nogle Lorde uden makeup -billeder, så er dette måske et af de bedste for dig.

6. At holde sig varm:

Lorde uden makeup 6

Her har vi et yndigt billede af Lorde, hvor hun pumper munden fuld af luft og poserer som en baby. Dette billede blev taget af Lorde selv, da hun slet ikke havde nogen makeup, og disse billeder viser tydeligt, hvor smuk denne dame er i virkeligheden. Det er en af ​​de bedste Lorde uden makeupbilleder.

7. Godnat -selfien:

Lorde uden makeup 7

Dette er endnu et selfie-billede af Lorde, som blev klikket på, da Auckland-sanger og sangskriver slet ikke havde nogen makeup. Dette er et af de bedste billeder af Lorde, hvor der slet ingen makeup er på. Hendes hud er ikke fejlfri. Hun har nogle fejl, sådan acne, men hun ser ikke ud til at blive generet af det, da hun ved, at uanset hvor slemt hun vil se ud en dag, vil hendes fans foretrække hende fra hendes musik. Hun kender hemmeligheden.

8. Søvnig selfie:

Lorde uden makeup 8

Dette billede af Lorde er endnu en selfie klikket af hende, da hun vågnede. Billedet er virkelig sødt og vil let få nogen til at blive forelsket i denne fantastiske dame. Man kan få øje på hendes acne -pletter på huden, som hun ikke ønskede at dække over. Ser hun ikke sød ud i denne selfie?

9. Det sporty look:

Lorde uden makeup 9

Lorde kan lide den måde, hun er på, og hun foretrækker at være naturlig og vise sit rigtige ansigt til folk, som hun holder af, ligesom hendes fans. Hendes naturligt tykke øjenbryn og dræberøjne stjæler helt sikkert hjerter. Hun tøvede ikke en smule med at afsløre hendes pletter og ujævn struktureret hud.

10. After-Shower Selfie:

Lorde uden makeup 10

Dette er en fantastisk selfie klikket af Lorde, som viser hendes smukke ansigt, efter at hun har vasket al mascara af. Hun kan lide at afsløre sit virkelige jeg foran fansene, så hun kan få bedre kontakt med dem. Lorde ser så frisk ud som en dugdråbe i dette billede.

11. Lorde før og efter makeup:

Lorde uden makeup 11

Hvis du vil se noget Lorde med og uden makeup, så er dette en vidunderlig. Ved at se billedet omhyggeligt kan man sige, at hun ikke ser meget anderledes ud, når hun tager make -up. Vi følte, at pigen så smuk ud uden at have nogen makeup på.

12. Det minimale udseende:

Lorde uden makeup 12

Misforstå ikke. Ansigtslysstyrken skyldes kameralyset, der blev projiceret på Lordes ansigt under et interview. Hun så fantastisk ud, selvom hun ikke havde nogen makeup. Hendes hud så lys og strålende ud på dette billede. Hendes outfit komplementerede hendes hudfarve ganske godt.

13. The Bubbly Girl:

Lorde uden makeup 13

Dette billede blev taget under et interview, som Lorde deltog i og så ganske fantastisk ud uden at have et spor af makeup overhovedet. Hun lignede en engel på dette billede i sin hvide strikkede top. Hendes lange bølget hår var blottet for hårstylingsprodukter. Alligevel så hun fantastisk ud.

14. Fan Selfie:

Lorde uden makeup 14

Lorde -makeup er et af de mest berømte emner i disse dage. Men folk gider ikke lede efter billeder, der viser det unge og talentfulde skønheds naturlige smukke ansigt. Dette billede med en ventilator gør dog jobbet. Vi lagde helt sikkert mærke til, hvor glad hendes dame -beundrer var.

Lorde er en levende inspiration for mange kvinder derude. Hun kan let træde foran kameraet, selvom hun har nogle ansigtsfejl. Det skammer hun sig ikke over, snarere er hun stolt over, at hun har mod på det, som tilsyneladende mange ikke gør. Lorde har afsløret for sine fans, at hun er bekymret over sin acne -udsatte hud. Hun har lagt flere billeder af hende ud med en anti-bums salve. Det er ligegyldigt, om folk hader hendes billeder, for hun tror kun på at gøre det, der gør hende glad. Vi håber, at du kunne lide disse fantastiske Lorde no makeup selfie -billeder.