15 Billeder af Miranda Kerr uden makeup

Miranda Kerr er en australsk model, og hun er faktisk den første australske kvinde, der deltog i denne kampagne med Victoria Secrets. Hun er nok en af ​​de smukkeste kvinder i kampagnen, og hendes skønhed er ganske unik. Hun kommer med et enormt glødende ansigt, og hendes naturlige skønhed kan ses fra hvert hjørne af hendes ansigt, selvom hun er dækket med rigelig makeup det meste af tiden. Hun blev født i 1983 og hendes alder er i øjeblikket 34. Men denne gang har hun opnået meget, men det bedste venter endnu.

Mange mennesker er af den opfattelse, at Miranda ligesom andre modemodeller ser så dejlig ud, kun fordi hun gemmer sig under sin mascara. Men dette er ikke sandt. Hun har en side af hendes naturlige skønhed og ovenstående billeder beviser det.

Seneste og usete billeder af Miranda Kerr uden makeup:

Lad os se på Miranda Kerr uden makeup med billeder.

1. Den glødende kvinde:

Miranda Kerr uden makeup 1

Mirandas ansigt har en naturlig glød, der får hende til at se så livlig ud hele tiden. Dette billede blev klikket på en jævn, hvor Miranda gik smålig afslappet uden at lægge nogen makeup. Enten var hun ikke så bekymret over sit udseende den dag, eller hun ville bare vise sin naturlige skønhed. Uanset hvad så hun fantastisk ud. Dette er det bedste billede af Miranda Kerr uden makeup.

2. Den forbløffende skønhed:

Miranda Kerr uden makeup2

Miranda har et smukt ansigt og hendes smil er absolut guddommeligt. Hendes smil og hendes læber passer og supplerer hendes ansigtsstruktur. Hendes øjne er også ganske attraktive, og hendes blændende smil kan ikke sammenlignes. Dette billede viser også, hvor smuk Miranda Kerr kan se ud uden at lægge nogen form for makeup.

3. Stranddag:

Miranda Kerr uden makeup 3

Dette billede stammer fra dengang, da Miranda Kerr besluttede at gå til stranden, ikke til et skud. Hun gik der uden at have nogen mascara på og virkede temmelig behagelig, da folk begyndte at tage billeder af hende, selvom hun ikke havde nogen makeup på.

4. Med og uden makeupbillede:

Miranda Kerr uden makeup 4

Der er en stor sammenligning mellem berømtheder med og uden makeup, da nogle ser helt anderledes ud, når de vasker den mascara af. Nogle kan ikke identificeres. Ikke denne kvinde. Til venstre er et billede af Miranda Kerr uden makeup, som viser hendes naturligt smukke ansigt, og hvor attraktiv hun ser ud uden makeup. Alle kan let forholde sig til hende efter først at have set billedet til højre.

5. Udflugt:

Miranda Kerr uden makeup 5

Miranda Kerr blev snappet uden at have nogen makeup på, da hun var på indkøb en dag alene. Hun havde ingen makeup den dag, men hun syntes at være temmelig fortrolig med sit naturlige look, herunder sit outfit.

6. Den afslappende skønhed:

Miranda Kerr uden makeup 6

Her har vi et fantastisk billede af Miranda, som viser, at en kvinde kan se temmelig forbløffende ud, selv når hun ikke har nogen makeup. Dette billede er ret smukt og viser, hvor smuk Miranda faktisk er. Efter at have set dette billede, vil enhver sandsynligvis blive forelsket i hendes naturlige skønhed, og de vil selv gerne vise deres naturlige ansigt (uden makeup -ansigt) motiveret af denne model.

7. Pige i casuals:

Miranda Kerr uden makeup 7

Når piger som Miranda rocker deres afslappede outfits, ser de meget yndige ud. Her viser Miranda sin afslappede side sammen med sit uhyre smukke ansigt. Hun bruger ingen makeup og formår stadig at tiltrække sig opmærksomhed hos ganske mange mennesker.

8. Rocking the Streets in Style:

Miranda Kerr uden makeup8

Er du ivrig efter nogle Miranda Kerr uden makeup -billeder? Her er en. Denne kvinde kræver næppe nogen makeup for at se behagelig ud. Her kan vi se, at Miranda har taget et attraktivt sæt tøj på for at se smukt ud, men ingen makeup.

9. Med sit barn:

Miranda-Kerr-uden makeup9

Dette er sådan et yndigt billede af Miranda Kerr uden at have makeup på. Her kan vi se Miranda med sin baby komme ind i bilen og samtidig dyrke sin naturlige skønhed. Miranda er klart en af ​​de smukkeste modeller derude, og hun er også en inspiration for mange kvinder, der stadig tænker hundrede gange, før de træder ud uden at bære makeup.

10. I lufthavnen:

Miranda Kerr uden makeup 10

Miranda blev opdaget i lufthavnen med sit ansigt uden makeup. På dette billede dyrker hun sit helt naturlige ansigt, da hun ikke har nogen makeup på. Hun ser helt fantastisk og yndig ud som sit barn.

11. Nyder sig selv:

Miranda Kerr uden makeup 11

Dette er et så smukt billede af Miranda. Det ser ud til, at hun tager sig tid til at hygge sig. Hun får næsten ikke fri fra sin travle tidsplan bestående af at underskrive kontrakter for nye modekampagner og modeshows over hele kloden. Dette strandbillede af Miranda viser hendes naturligt smukke ansigt sammen med hendes yndige smil.

12. Australian Cheat Meal:

Miranda Kerr uden makeup 12

Dette billede viser, at selv supermodeller har snydemad. Her kan vi se Miranda spise en burger med stil, hvilket er den bedst mulige måde. Samtidig kan vi se hendes makeupfrie ansigt, som hun stolt praler med uden tøven.

13. Foto af den gamle familie:

Miranda Kerr uden makeup 13

Dette er et gammelt familiebillede af Miranda Kerr uden makeup. Hun var temmelig ung dengang og ser stadig rigtig smuk ud. Den hvide passer til hende, og hendes smil gør denne til en af ​​de bedste Miranda Kerr uden make -up billeder, du nogensinde vil finde. Dette billede viser, at en kvinde ikke har brug for makeup for at se forlokkende ud.

14. Out of the Family Album:

Miranda Kerr uden makeup 14

Dette er alle billeder af Miranda Kerr, før hun rockede overskrifterne på hvert modemagasin og artikler. Her kan vi se Mirandas faktiske og uden makeup-ansigt, der viser, hvor smuk denne kvinde kan se ud, uden selv at tage hjælp af skønhedsprodukter.

15. Lev i øjeblikket:

Miranda Kerr uden makeup 15

Miranda ser så smuk ud på dette billede, da hun øver et kort grin af maddisken.

Denne artikel afslører nogle af de bedste øjeblikke i Miranda Kerr, hvor hun ikke dyrker noget skønhedsprodukt. Her er bare ansigt også temmelig attraktivt, og folk vil let falde for det. Ifølge hendes fans er det nogle af de bedste derude, som du kan kigge efter.