15 Billeder af Natalie Portman uden makeup

Natalie Portman er en fremtrædende Hollywood -skuespillerinde, der også blev til en succesrig filminstruktør og producer. Hun debuterede på skærmen overfor Jean Reno i filmen ‘Leon: The Professional’ i år 1994. Natalie Portman blev født i Israel og har dobbelt israelsk og amerikansk statsborgerskab. Lige siden hendes første film har Natalie påvirket sine skuespilsevner, og det var sikkert, at damen er her for at blive længe. Nogle af blockbuster -filmene, hvor hun spillede hovedrollen og vandt anerkendelser, er ‘Star Wars: Episode 1 – The Phantom Menace’, ‘Closer’, ‘The Other Boleyn Girl’, ‘Goya’s Ghosts’ ‘Mars Attack’ og ‘Beautiful Girls’. Natalie Portman modtog flere priser, herunder ‘Oscar for bedste skuespillerinde’ for sin bemærkelsesværdige præstation i filmen ‘Black Swan’.

Smuk Natalie Portman uden makeup med billeder:

Nedenfor er top 15 Natalie Portman ingen makeup -billeder, der fastslår, at hun ser lige så smuk ud og ud af skærmen.

1. Bare Faced Beauty:

Natalie Portman uden makeup 1

Natalie Portman kan nå at se smuk ud selv i en alder af 33. I dette makeup -billede af hende blev skuespilleren set i Los Angeles solrig søndag morgen. Hendes brunette lokker er stramt trukket tilbage i en fletning, der afslører hendes fejlfrie hud. I denne Natalie Port -mand er der intet makeupbillede, hvor skuespilleren bare træder ud af sin bil.

2. Træt ansigt:

natalie portman uden makeup2

For Natalie Portman har makeup aldrig været en prioritet. I modsætning til andre berømtheder kan hun let få øje på at vandre uden at have nogen makeup på. I dette Natalie Portman intet makeupbillede, holdes hendes hår stramt tilbage med et sort pandebånd. Selvom vi kan se få bumser i hendes ansigt, kan hendes naturlige skønhed ikke gå ubemærket hen.

3. Fejlfrit udseende:

natalie-portman-uden-makeup3

Natalie Portman ser meget ens ud i virkeligheden uden makeup, som hun gør på skærmen og spiller glamourøse personligheder. Når den ses af skærmen, foretrækker hun at forblive enkel ligesom på dette billede, hvor hun er fotograferet i en grå skjorte og iført en tynd kæde om halsen som det eneste tilbehør.

4. Hvad er dette udtryk til:

natalie-portman-uden-makeup4

På dette billede ses den Oscar -vindende skuespillerinde uden makeup, der viser et forvirret udtryk. Hendes hår trækkes stramt tilbage i en bolle. Natalie Portman er iført en trykt skjorte med en dyb U-hals. Hun kan lide at holde sin makeup minimalistisk og kan stadig nå at se vidunderlig ud.

5. Ingen makeup – intet problem:

natalie portman uden makeup 5

Natalie Postman uden makeupbillede afslører tydeligt, at skuespilleren kun har brug for hendes holdning og flotte udseende for at komme offentligt frem. Hun behøver ikke at være camoufleret i flere lag makeup for at se sit bedste ud. På dette billede blev Natalie Postman opdaget stige ud af en kontorbygning i en hvid skjorte og jeans. Hendes hårløse hår komplimenterer kun hendes strålende udseende.

6. The No Fuss Girl:

natalie portman uden makeup 6

I dette Natalie Portman uden make -up billede blev skuespilleren fotograferet bar ansigt og med håret trukket tilbage af hendes ansigt med et blåt pandebånd. Det ser ud til, at hun lige trådte ud af bruseren, trak håret hårdt tilbage, og hun er klar til at flytte ud. Hendes ansigt ser friskt, rent og fabelagtigt ud.

7. I lufthavnen:

natalie portman uden makeup 7

Natalie Portman blev opdaget i LA -lufthavnen iført en blå frakke på toppen af ​​sort skjorte og denim. Hun blev set sammen uden sin mand og to-årige søn og har kun en koblingsbase som bagage. Hendes ansigt er helt makeupfrit, og hun ser ud til at være i et meget godt humør.

8. Drop-dead Gorgeous:

natalie portman uden makeup8

Natalie Portman er skænket naturligt godt udseende. Skuespilleren kræver ikke masser af produkter for at se smuk ud. Hun tror på at passe godt på sin hud for at få hende til at se smuk ud. Denne Natalie Portman uden makeupbillede viser markant sit fejlfrie og smukke ansigt.

9. Påklædt:

natalie portman uden makeup 9

I denne Natalie Portman ingen makeup billede skuespilleren blev fotograferet iklædt upassende enkel. Hendes hår er bundet tilbage i en hestehale, og hendes ansigt ser udtryksløst ud. Selv i dette enkle look ser hun usædvanligt smuk ud.

10. Åh så smuk:

natalie portman uden makeup 10

Natalie Portman blev fotograferet på dette billede uden makeup, selvom hun næsten ikke har brug for noget for at få hende til at se smuk ud. Hendes øjne i en usædvanlig brun nuance ser fascinerende ud og prikker hendes perfekte ansigt. Chill i luften får hendes næse til at se charmerende lyserød ud, og vi elsker alt ved hendes billede uden makeup.

11. Moder Søn Bonding:

natalie portman uden makeup 11

Natalie Portman lever muligvis sit glamourøse liv, men med sin 2-årige søn i nærheden er hun bare en normal mor. I dette ingen makeupbillede af hende ses skuespilleren, der giver en skuldertur til sin søn Aleph i Manhattans Central Park. Iført grå jeans en afslappet t-shirt og med håret løst faldende over skuldrene ser skuespilleren endnu smukkere ud uden makeup.

12. Morgen Fitness:

natalie portman uden makeup 12

På dette billede blev Natalie Portman fotograferet og tog sin hund ud på en tur tidligt om morgenen. Skuespilleren ses iført en rød jakke på sine spor og håret bundet bagpå. Om morgenen ser hun endnu mere smuk, frisk og yngre ud.

13. Klædt i hvidt:

natalie portman uden makeup 13

Natalie Portman ingen makeup -billeder er noget, du ikke kan stoppe med at beundre. Hun er en, hvis skønhed kommer indefra og derfor ikke kræver noget kunstigt. Klædt i en hvid skjorte, og hendes lokker falder løs, ligner hun et tegn på skønhed.

14. Divaen:

natalie portman uden makeup 14

Natalie Portman er utvivlsomt Divaen, der altid kan se smuk ud. Denne er den bedste af Natalie Portman, ingen makeup -billeder taget, da skuespilleren holdt ferie i Spanien. Hendes hår er bundet i toppen af ​​hendes hoved, så du let kan beundre hendes flotte udseende og perfekte hudfarve. Hendes hud ser elastisk ud, og hendes læber ser altid ud til at have den livlige farve naturligt.

15. Familieportrættet:

natalie portman uden makeup 15

På dette billede ses Natalie Portman med sin mand og søn. Der er ikke engang et sted makeup på hendes ansigt, og alligevel ser hun så charmerende ud. Hun er iført en trykt nederdel og hvid top, og hun ser så let ud som en fjer, mens hun spadserer afslappet med sin familie.

Vi håber, at du nød at se det bedste af ingen makeupbillede af ‘Smukke piger’ -stjernen lige så meget som vi gjorde. Du er enig med os i, at Natalie Portman ser lige så smuk ud på skærmen og uden for skærmen.