15 Billeder af Rosie Huntington Whiteley uden makeup

Rosie Alice Huntington-Whiteley er primært en britisk model og har også arbejdet i film. Hun er kendt for sin store præstation i den nyligt producerede film, Mad Max. Hun er en Victoria Secret -model, og den stilling giver hende uendelig berømmelse, men det giver samtidig stress til at være i din bedste form hele året. At være og blive som en model er en hård procedure. Sammen med en tiltalende fysik skal du også have et virkelig flot ansigt, og for at makeup er afgørende. Men da disse modeller også er mennesker, nogle gange bringer de også det rigtige ansigt foran deres fans og tilhængere, og det er sådan, de skubber haderne. Dette er sandsynligvis din heldige dag, da vi vil diskutere nogle uden makeupbilleder af Rosie, hvor hun viser sit helt rigtige ansigt. Billederne er som følger.

Rosie Huntington Whiteley uden makeupbilleder:

1. Supermodel Look:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup

Som en supermodel skal Rosie helt sikkert godkende nogle avancerede mærker, og det tager meget af hende. De stjæler hendes naturlige loo og lægger kun kunstige produkter på hendes ansigt. Ingen naturligt smuk kvinde foretrækker det. Det er derfor, hvis du leder efter nogle uden billeder af Rosie, så vil dette være det bedste, da det viser denne kvindes ægte skønhed og hvor fantastisk hun kan se ud, selv uden at have nogen form for skønhedsprodukt i ansigtet.

2. Den originale dragning:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup2

Hvis du vil have en smag af ægte skønhed, bør du tage et godt kig på supermodellens dragende ansigt. Rosies ansigt skinner som en måne, det betyder, at det har en trøstende glød, der ikke skader dine øjne, snarere forbliver i dit sind i lang tid.

3. Chokerende smuk:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 3

Supermodeller kan godt lide at blive spist hele dagen, da du aldrig ved, hvorfra paparazzi kan komme og tage nogle billeder af dig. Men det har Rosie fået en fantastisk og permanent løsning på. Hendes naturlige skønhed tillader hende at dyrke det fantastiske ansigt, selv når hun tager den makeup af.

4. Disse dragende handlinger:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 4

Som en Victoria Secrets -model ved Rosie, hvordan hun skal rocke nogle hånd- og øjenbrynshandlinger. Det havde hun også gjort på scenen og i fotograferingskampagnerne. Disse smukke handlinger får hende til at se mere lokkende ud foran mennesker, og det er de små ting, der virkelig betyder noget, og i virkeligheden lyser hendes naturlige skønhed op.

5. Det beskårne ansigt:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 5

Rose har ikke en eneste procentdel kropsfedt i ansigtet. Det er som om, hendes kranium næste gang dukker op. Men alligevel er hun ekstremt smuk. Denne kvinde kan se smuk ud, som hun er, og siden hun er en model, skal hun bevare et sådant udseende. Det meste af hendes skønhed kommer naturligt, og dette billede kan siges at være et af de bedste Rosie Huntington-Whiteley uden make-up-billeder nogensinde.

6. På vej et sted:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 6

Rosie blev set på vej mod et sted, hvor hun selvsikkert havde en makeup, der ikke lignede det meste af tiden. Denne kvindes tillid er virkelig et chok for mange hadere derude. Ved dette forlokkende billede beviser Rosie, at hun ret godt kan spille den rolle at se godt ud uden makeup.

7. Svaret uden makeup:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 7

Folk, der taler meget negativt og stiller spørgsmålstegn ved denne kvindes naturlige skønhed, de fortjener dette billede i form af svar. Det viser denne kvindes helt rigtige ansigt.

8. Udflugt for sjov:

Rosie-Huntington-Whiteley-uden-makeup8

Dette er endnu et billede uden makeup af Victoria Secrets model. Hun har nok et af de smukkeste ansigter, der nogensinde er kommet foran kameraet. Hun er en levende inspiration for mange kvinder og er en rimelig motivation for de kvinder, der tænker på makeup, inden de tager et sted hen.

9. Den autentiske skønhed:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 9

Hvis du vil se nogle Rosie Huntington-Whiteley uden makeup-billeder, så er dette et af de bedste derude. Der blev klikket på billedet, mens Rosie var på vej ud af sin lejlighed for at gå en lille tur.

10. Opret overskrifter:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 10

Rosie blev set med at lave nyheder med sin drengven Jason Statham. Denne minimale makeup ansigt af denne kvinde skulle være en inspiration for en masse kvinder derude.

11. Lufthavnsscener:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 11

Rosie blev igen set uden makeup i lufthavnen. Hun var på vej til London på den natflyvning og viste stolt sit helt autentiske ansigt. Dette er sandsynligvis en af ​​de smukkeste Rosie Huntington-Whiteley uden make-up billeder.

12. Den attraktive skønhed:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 12

Dette billede vil være en grund til gåsehuden. Hendes skønhed er bestemt noget, ikke sandt? Hun ser fin ud i det tøj, hun klæder sig i. Hun kan sikkert have det enkleste tøj på og stadig se bedst ud. Hendes ægte skønhed kan ikke sammenlignes med skønhedsprodukternes kunstige kraft, da disse produkter vil gå forgæves, når det kommer til at forskønne Rosies ansigt.

13. En godbid til elskerne:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 13

Her er en godbid til dig for at reducere alle dine Rosie Huntington uden makeupbehov. Der blev klikket på dette særlige billede, mens Rosie viste sit helt rigtige ansigt foran massemedierne med minimal makeup i ansigtet.

14. Fashion Vibe:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 14

Som model løber Rosie aldrig tør for mode. Uanset hvad hun gør, eller hvor hun end går, er der et strejf af mode i hende. Hendes naturlige ansigtstrækning tillader hende nogle gange at spille rollen som den smukkeste kvinde, og naturligvis får hun al opmærksomheden uden selv at prøve.

15. Skønhed i sort:

Rosie Huntington Whiteley uden makeup 15

Rosie ser meget yndig ud på netop dette billede, hvor hun viser sin afslappede tøjfølelse. Hun har sit naturlige ansigt og ser meget lokkende ud.

Rosie Huntington-Whiteley-billeder har oversvømmet denne artikel, og det er helt sikkert en godbid for alle Victoria Secrets modelelsker derude.