15 Seneste Kendall Jenner uden makeupbilleder

Det mest berømte og smukkeste herlige ansigt for amerikansk mode- og stilindustri er Kendal Jenner. Hun er kendt for sit makeup -udseende og sin flimrende fed stil overalt. Men har du nogensinde forestillet dig Kendall Jenner uden makeup? Godt, vi forstår din forvirring, og så er vi i det samme! Skønhedsdronningen har flere fans og følgere i skønhedsindustrien, og hun er faktisk det mest eftertragtede ikon for mærker. Men i betragtning af hendes kærlighed til skønhed og mode, har Kendall Jenner ingen makeupbilleder helt sikkert en grund til at blive viral!

15 Bedste Kendall Jenner uden makeup -look: Stilfuld, fed og kedelig!

Den smukkeste Kendall Jenner ser ganske anderledes ud uden makeup. Du vil ikke tro, her er 15 top Kendall Jenner ingen makeup -look man ikke må gå glip af!

1. Den frygtløse pige:

Kendall Jenner uden makeup

Kendall Jenner går modig og frygtløs i dette billede. Hun får øje på, at hun afslører sin acne og giver sine hadere et stort slag i ansigtet. Hun var acne-skam i et godt stykke tid, men forhindrer det Kendall i at dække hendes fejl? Vi elsker den måde, hun sportede udseendet på med sine briller, og når hun børster håret fra ansigtet, sprang vores hjerte bare et slag! Denne Kendall Jenner uden makeup ser ganske rå og fed ud!

2. Postparty-looket:

Kendall Jenner uden makeup 2

Efter en fantastisk fest i aftes, hvor mange af os kan vågne op for at se så smukke ud? Kendall Jenner ligner, at hun lige er trådt ud af en salonaftale. Hun ser frisk ud som en dugdråbe og fortsætter med at omfavne sin acne. Kendall ingen makeup ligner din perfekte pige ved siden af. Hun ser ren og sød ud på dette billede ovenfor, det modsatte af, hvordan hun fremstår offentligt.

3. Victoria’s Secret:

Kendall Jenner uden makeup 3

Kendall gør sig klar til at blive forvandlet til en opsigtsvækkende Victorias engel. På trods af at hun ikke er rampeklar på dette billede, får hun dig til at sige “Ah-Mazing”. Hendes slanke hår, fejlfri hud og den dejlige lyserøde kappe får hende til at ligne en dronning undervejs. Dette Kendall uden makeup -look er blevet byens snak og gik viralt dengang. Hun ser så ungdommelig og strålende ud på trods af at hun ser ren og klar ud uden makeup.

4. Der er noget om pigen med briller:

Kendall Jenner uden makeup 4

Kendall Jenner ses med et nørdet look her tykke briller og det hele. Det ingen makeup -look mod hendes løse hår og sorte tøj får dette til at se både smukt og afslappet ud. Hun har også sit chirpy jeg, tværtimod hvad vi ser hende på skærmen og i modeverdenen. Dette billede af Kendall med briller får hende til at fremstå for os ganske anderledes – ser ungdommelig, boblende og dejlig ud.

5. Fast besluttet på at holde sig i form:

Kendall Jenner uden makeup 5

Tank top, træningsbukser og knyttede hår kan kun betyde en ting Gym -tid! Dette billede af Kendall blev taget, da hun stoppede i et stormagasin lige efter sin træning. Hun er fan af at forblive aktiv i sin livsstil og er fitnessentusiast. Der klikkes på dette Kendall Jenner uden makeupbillede i løbet af en af ​​disse tider.

6. Kendall i svømmestemning:

Kendall Jenner uden makeup 6

Her er et smukt billede af Kendall uden makeup. Dette billede ses flaunting af hende i hendes virkelige form, før hun kommer i svømmestemning. Hun ses feriere på dette billede, hvor hun er ved at få en dukkert i poolen. Ser sødt og lækkert ud. Er det ikke? Vi er helt forelsket i hende herinde.

7. At følge med i forventningerne:

Kendall Jenner uden makeup 7

Først en kvinde, derefter en supermodel, der stort set opsummerer Kendall Jenner. På dette billede beslutter hun sig for at tillade sine følgere at se hendes fjollede og sjove side. Hendes søde og buttede pige -ansigt efterlader os i ærefrygt! Sådan sød og boblende er det ikke! Selv uden makeup på, ser hun så sød ud som en knap.

8. Tag billeder under kørsel:

Kendall Jenner uden makeup 8

Hvad er en biltur uden først at tage en selfie? På dette billede besluttede Kendall at gå helt naturligt-slet ingen makeup. Ikke engang mascara. Det hun dog dyrker sport, er hendes tillidsfulde, søde smil, der har ladet alle hendes fans bede om mere. Dette Kendall Jenner uden makeupbillede er en af ​​hendes rene rå form, men alligevel smuk på sin måde!

9. Rock and Roll:

Kendall Jenner uden makeup 9

Kendall og hendes søster Kylie ses vende tilbage fra en koncert. Klædt i en hvid crop top og uden makeup på, ser Kendall rolig og afslappet ud – det perfekte look til en live koncert og en afslappende aften med hendes søskende. Hun ser charmerende og stilfuld ud absolut i dette look uden makeup.

10. Makeup Less Kendell:

Kendall Jenner uden makeup 10

Kendall Jenners naturlige glød og ynde har vendt hovedet for altid. Det ser ud til, at hun tiltrækker folk simpelthen ved at være sig selv. Med en pink-hvid jakke og minimal makeup ses Kendall forlade en natklub på dette billede. Dette billede af ingen makeup Kendall Jenner er taget, da hun besluttede at holde en fest ude med venner uden makeup i sin rå form!

11. To ansigter:

Kendall Jenner uden makeup 11

Med Kendall Jenner får du det, du ser. Disse fotografier her er ikke meget forskellige fra hinanden. Til venstre er et fotografi, hvor hun ikke har nogen makeup på, og til højre er et fotografi af Kendall med minimal makeup på. Uanset hvad ser hun betagende ud og står som en stærk påmindelse om, at du ikke har brug for makeup for at se smuk ud. På et billede ser hun sød og enkel ud, andet billede fed. Men begge er ret smukke.

12. Hun er altid klar til at rampe:

Kendall Jenner uden makeup 12

Kendall Jenner, mens han var ude at gå en tur, blev fanget uforvarende af kameraet. Da hun til sidst fik øje på kameraet, lykkedes det hende at give linsen et slags smil. Men selv med det ser Kendall så smuk ud som nogensinde med sin afslappede hver dag uden makeup -avatar. Dette Kendall no makeup -billede er taget af paparazzi under en af ​​hendes udflugter. Vi kommer selvfølgelig aldrig til at efterlade en chance for at være vidne til den rigtige Kendall -ret!

13. In the Goofy Mood:

Kendall Jenner uden makeup 13

Dette ingen makeup Kendall -udseende ses hendes udstationering af sig selv i sin selv alene tid. Hun ses se at dumme rundt og underholde sine følgere på dette billede. Hendes afslappede og fredelige glade og kvidre stemning kan være vidne til, og dette øger hendes skønhed. Hun ser smuk og strålende ud.

14. Ferie ud:

Kendall Jenner uden makeup 14

Kendall elsker at holde ferie og holde ferie med sine kære. Dette billede her set er hendes totalt i et lykkeligt og afslappet humør, der holder ferie ude i farvande. Hun elsker vand, og det er det samme, der ses på billedet. Hendes humør er glad, og derfor ser hun glamourøs ud på dette billede.

15. I et frydende humør:

Kendall Jenner uden makeup 15

Med dette afslappede og enkle look med næsten ingen makeup på, ser Kendall Jenner lige så cool ud og klar til badet, men det lykkes stadig at se fantastisk og frit ud. Sommeren uden makeup-look af Kendall er ganske enkel og så i modsætning til hendes real-time optrædener. Hun ser stilfuld ud, men uden makeup og skønhed på hende.

Yderligere tips:

I betragtning af at skønhedsdronningen flaver uden nogen makeup, men endnu mere retfærdig og klar hud, elsker vi alle at høre nogle tips til, hvordan man bedst vedligeholder huden, er det! Her er nogle!

  1. Minimal er altid smuk. Selv Kendall er enig i dette punkt. Det handler om at prale med makeup eller skønhed med tillid.
  2. Forkæl din hud ofte. Pas på det med så meget tid som muligt. Sørg for, at huden altid er skrubbet og eksfolieret godt.
  3. Har makeup uden sulfater, da de kan skade din hud.
  4. Sørg for at bruge god fugt til ansigtet for at få fuldstændig næring og fugt.
  5. Drik så meget vand som muligt. Mange berømtheder sværger ved fordelene ved at have masser af vand til huden.

Disse billeder af Kendall Jenner uden makeup i denne artikel giver os mål. I betragtning af at hun er dronningen i den kosmetiske industri og skønhedsverden, ser hun dejlig ud selv uden makeup på. Det er tydeligt her, at det er ligegyldigt, hvilken makeup man lægger; det hele afhænger af, hvor sikker og glad man er ved at passe på sig selv. Fortæl os også dine kommentarer.

Folk spurgte også:

1. Hvad er Kendell Jennerskin -pleje?

Kendell fokuserer og understreger vigtigheden af ​​at vaske ansigtet mindst tre gange om dagen. Hun går ind for det gode ved at bevare klar og ren hud. Ydermere bruger hun regelmæssigt et mildt rensemiddel til sit ansigt.

2. Hvem er Kendalls makeupartist?

Mary Philips er Kendall Jenners go-to makeup artist ved flere lejligheder. Hun elsker at have et forfriskende og ungdommeligt look til sin daglige styling og events. Derfor kan hun slet ikke lide at gå på kompromis med sit makeup -look.

3. Hvilket er Kendalls yndlingsprodukt?

Fugtighedscreme og foundation er to makeup -produkter, Kendall altid vil have med. Hun sørger for, at hendes ansigt altid er godt næret og fugtet og er klart og endda tonet med foundation.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80