7 billeder af Jennifer Winget uden makeup

Jennifer Winget er en tv -stjerne med lille skærm, der også har haft privilegiet at optræde i Bollywood -blockbusteren Kuch Naa Kaho. Men du kan for det meste se hende i mange af de indiske tv -serier, som hun også har vundet mange priser for. Gift med Karan Singh Grover, Winget er en glad kvinde i sin bedste alder med udseende og succes, men hovedspørgsmålet opstår, om hun også ser dette engleformede kamera ud eller ej?

Smukke Jennifer Winget Uden Makeup -billeder:

Denne artikel giver dig de 7 usynlige billeder af Jennifer Winget Without Makeup, der virkelig forbløffer dig.

1. Pige ved siden af:

Jennifer Winget uden makeup

Jennifer Winget er muligvis ganske den sydende diva, hun er på skærmen med sine katteøjne og sit lille ansigt, men ligesom alle andre uden for skærmen forbliver Winget ydmyg og enkel, men her er åbenbaringstiden. Med makeup ser hun flammende varm ud og uden er hun så sød som et sukker. På dette billede af hendes har hun trukket sit hår tilbage i en pony med et sødt bredt smil på læben.

2. Det trætte look:

Jennifer Winget Uden Makeup 2

Ofte i en stjernes liv hersker en hektisk tidsplan. Hun skal løbe fra sæt til sæt og her og der, skifte kostume og make -up, lave sene natoptagelser og sidst på dagen som et menneske er det muligt, at hun føler sig træt og druknet og udmattet. Hvis nogen stadig formår at se sød ud efter alt det, skal hun så ikke betragtes som en almindelig skønhed? Du kan se forskellen mellem af Jennifer Winget med og uden makeup.

3. Bag sættene:

Jennifer Winget Uden Makeup 3

Dette er et sødt billede af den ellers pigelige Jennifer Winget uden makeup, hvor hun blev snappet under et af hendes karakteroptagelser til en indisk føljeton. Hun var på set og spillede en karakter og klædte sig derfor i casuals med en blød læbepomade.

4. Fanbillede:

Jennifer Winget Uden Makeup 4

Du ved aldrig, hvornår en fan kommer til at kaste sig over dig og bønfalde dig om billeder, og det er derfor, du ofte kan se stjerner i deres fanfotografering uden makeup. Det samme her står over for den smukke Jennifer Winget, der valgte et billede med en ventilator. Selv uden makeup ser hun eksplicit fejlfri ud med en let foring og glans.

5. På Set Shoots:

Jennifer Winget On set skyder 5

Dette billede af Winget blev taget på Trafalgar -pladsen i London, hvor hun var på et sæt og arbejdede på sin serie. Her kan du se, at hun har en uldfrakke over sig, der beskytter hende mod kulde, mens hendes ansigt ser helt fantastisk ud. Da dette er efter at have pakket op, har hun fjernet sin makeup, og nu ser hun fantastisk ud i sit naturlige jeg.

6. Fødselsdag:

Jennifer Winget Fødselsdag 6

Dette er et af Jennifer Wingets bedste billeder. På en af ​​hendes fødselsdage besluttede den ensomme Winget at bruge noget kvalitetstid sammen med sin bedste ven over nogle få natlige drinks, og derfor vovede hun sig ud i det fri og tænkte ikke rigtig på at give sig selv et overskud bare til et møde med sin ven. Du kan se, hvor meget smukhed der kan passe ind i rammen, selv uden hjælp til ekstern makeup.

7. Udflugten:

Jennifer Winget Udflugten 7

Med sin ægtefælle, hjertebanken Karan Singh Grover, tog Jennifer Winget ud på en offentlig udflugt, hvor hun klassisk klædte sig i kausale jeans og gemte i skjorte sammen med lidt makeup. Hendes hår var svigtet og smukt arrangeret.