8 Billeder af Cameron Diaz uden makeup

Tilbage i 1990’erne besluttede en amerikansk skuespillerinde at lave et liv af hende i Holly -verdenen med klassiske film som ‘The mask’ med den sjove mand Jim Carrey i hovedrollen sammen med denne diva, der netop har taget sit skridt frem i den større verden. Cameron Michelle Diaz, en tidligere modemodel og producent, der dengang var produceret, skabte en del sus med hendes skønhed, og de klassiske blonde lyse øjne spillede til hendes fordel. Med tiden ville man have forestillet sig udseendet til at falme, men den klassiske Diaz har for evigt haft sin plads i branchen og frigiver det ene hit efter det andet, hele tiden vedligeholdt hendes aura. Billeder af hendes look uden makeup taler også højt om hende.

Cameron Diaz uden makeup:

1. NY Walk About:

cameron diaz uden makeup

Den smukke Cameron blev behagelig i sin skildpaddehals og gik rundt i New York i sit Au -naturlige jeg. Af billedets udseende er det tydeligt, at hun ikke havde nogen makeup i ansigtet, og alligevel taler billedet kun om andet end hendes skønhed. Alderen har haft hårdt på hende, da hendes rynker ved øjnene var fremtrædende. Udseendet på hendes ansigt er dog stadig uovertruffen.

2. Møde:

cameron diaz uden makeup2

Dette billede af Diaz blev optaget på en af ​​hendes Knight and Day -filmkonference, hvor hun har spillet modsat Tom Cruise. Der er ingen tvivl om, at denne bedøver aldrig har haft et dårligt billedproblem. Selv med en lille dosis mild makeup, gerne lidt glans på læberne, blændede hun i sit smukke jeg. Hendes cremede glatte teint parret med de lyse havblå øjne undrer sig ikke over hendes fans.

3. Afslappet dag ude:

cameron diaz uden makeup3

På en afslappet hverdag parrede Cameron sin hvide blazer med nogle klassiske ripblå jeans og en sandal, og selv uden makeup i ansigtet så hun ganske fantastisk ud. Da det var en blæsende dag, syntes Diaz at nyde sin tid med håret flydende skævt i vinden. Ingen makeup er det bedste look for Diaz, og det har hun bevist med dette billede.

4. Promovering af bogomslag:

cameron diaz uden makeup4

Cameron Diaz tog for nylig de sociale medier til at klikke på et billede af sig selv, der holdt fast i sin nyligt udgivne bog kaldet Body -bogen, hvor hun præsenterede sig selv i omslaget. Men på sit reklamebillede har Cameron strippet ned til et makeup -look, der tydeligt viste sit fejlfrie ansigt med enhver plet eller plet. Hendes glød blev kun matchet af hendes lette funklende øjne, da hun smilede sødt til kameraet.

5. Bogomslag:

cameron diaz uden makeup5

Apropos hendes nye udgivelse blev Cameron Diaz for nylig den stolte forfatter af hendes bog med navnet ‘Body book’. Billedet ovenfor er simpelthen det fantastiske omslag til bogen, og under hendes reklame var hun gået med omslagstemaet, hvilket betød en smuk Cameron uden makeup, der talte sine indre mest tanker om de krusede sider i hendes bog.

6. Red Carpet Strip Down:

cameron diaz uden makeup 6

Et indlæg om hendes bryllupsmeddelelse fremviste dette billede af hende på en af ​​hendes begivenheder, hvor hun har besluttet at gå uden makeup. Den konstante nag på de sociale medier kræver altid, at du er på toppen af ​​dine tæer og derfor kun har et mildt lag makeup, hendes læber og hår i en pony, så Cameron i sit sande jeg fantastisk ud.

7. Spise ude:

cameron diaz uden makeup 7

Dette billede af Diaz er ærligt, hvor hun blev set feste på en af ​​caféfrokosterne, hvor hendes hår blev bundet i rodet ryg, gør tørklædet fast bundet og holdt håret tilbage, mens hun selv uden den professionelle makeupartists hjælp så sit fantastiske selv ud. Stjernen havde ingen makeup på hende, da hun fortsatte med at nyde sit måltid.

8. Med kærligheden:

cameron diaz uden makeup8

Her har vi endnu et afslappet Diaz -look, denne gang med sin kæreste eller forlovede, der kausalt strutter sig i sine sorte behagelige bukser. Denne skønhed med eller uden har altid været en smuk aftale.