8 Billeder Af Prabhas Med Og Uden Makeup

Den unge oprørsstjerne i Telugu -film, Prabhas Raju Uppalapati, er et af de største unge talenter i Tollywood og har opnået anerkendelse gennem sin brede filmbase. Men denne 38 -årige har meget mere end bare film. Han har ekspertisen, talentet og helt sikkert udseendet. Men hvad sker der, når han konfronteres uden kamera uden makeup? Lever han stadig op til sit ry? For at finde ud af det er en række bestemte billeder af ham uden makeup blevet forklaret:

Prabhas med og uden makeup -fotos:

Nedenfor kan du se din yndlings telugu smukke helt Prabhas uden makeup -billeder, der er fantastiske.

1. Klikket på skydested:

prabash uden makeup 1

Hårdt arbejde. Intet kan opnås i livet uden hårdt arbejde. Selv et lille pres i at gøre noget kan hjælpe mennesket med at opnå noget. Prabhas motto er ‘tag’ im’et ud af umuligt ‘. Gennem hele sit liv har han altid fastholdt sin stærke og selvsikre adfærd, der har bragt ham til den fase, han er på i dag. Hans hemmelige- regelmæssige træning med en gennemsnitlig, men sund kost. På skærmen og uden for er han en meget glad person, siger de mennesker, der kender ham, men når det kommer til forretning, så mener han forretning. På dette billede siger fuldt skæg, at han ikke bruger makeup på sæt.

2. Snap fra film:

Prabhas med og uden makeup 2

Godt udseende kan fysisk ændres i dag. Men når en person naturligt er født med ‘at dø for’ udseende, så bliver folk bare målløse. Hvorfor vil du ødelægge et allerede godt skulpturelt ansigt med makeup. Og det er det, der er inkorporeret på sættet. Den eneste makeup, der bruges, er måske hudtoner, der kræves til kameraet. Bortset fra det er enhver makeup et nej nej. I sit robuste udseende på billedet ovenfor viser prabhas sit flotte udseende uden fortrydelse.

3. Smuk stil:

Prabhas med og uden makeup 3

Denne filmstjerne har været i rampelyset i et stykke tid nu, og det er ganske indlysende, at han ikke skal nogen steder snart. På skærmen er han ligesom en tiger og optrådte nogle gange som en naturlig dreng uden makeup. Intet rod eller fjols er alt, hvad han beder om. Selvom hans tidlige film var gennemsnitligt vurderet, forfulgte han stadig og steg til den stjerne, han er i dag. For at nå toppen skal man have evnen til at bestige stigen, og han havde kapaciteten til at fuldføre det.

4. Stilfuld pose:

Prabhas med og uden makeup 4

Prabhas har også lavet mange fotoshoots for forskellige mærker. Selv i disse fotoshoots holder han stadig afstand til tung makeup, kun det nødvendige bruges.

5. Hit Movie Still:

Prabhas med og uden makeup 5

Han er et stilikon nu for millioner af mennesker og arbejder hårdt på at vedligeholde de aktiver, han har. Han tilskynder til indtagelse af frisk juice hver dag, der ikke kun giver din krop de nødvendige vitaminer og mineraler, men også hjælper med at rense din krop for urenheder for at gøre din krop meget mere aktiv og sundere. Hans yndlingslook er det robuste look, da han altid vil ligne den ’machomand’ med makeup -fri getup. Han er kendt og berømt for dette look. Og med rette er dette look velegnet til ham.

6. Trendy look:

Prabhas med og uden makeup 6

En ovennævnte prabhas har lavet mange sådanne fotoshoots for mærker, og billedet ovenfor er et bevis. Prabhas hævder, at makeup er undergangen på en persons hud. Det er i orden at anvende det essentielle, når det er nødvendigt, men undgå ellers så meget som muligt.

7. Smuk fyr uden makeup:

Prabhas med og uden makeup 7

Dette chokolade -drengelook var til en af ​​hans film med lidt makeup. Det var et sjældent billede, der blev taget, mens han forlod sættet, og en mand, der er vild med rampelyset, tøvede han ikke med at smile og en smart pose. I verden i dag får du næsten ikke mere ægte mennesker som prabhas.

8. Komfort Sit:

Prabhas med og uden makeup 8

Prabhas er også fan af tatoveringer, han siger, at tatoveringer er en persons sjæl, der er tegnet på kroppen som et lærred. Han har ingen specifik smag for farve til det tøj, han har på, og ser godt ud i alle sine valg. En naturlig og sand person er drevet til at nå den højeste top i sin karriere, og med rette vil han i sidste ende nå sine mål. her viser han sit makeupfrie ansigt sammen med sine yndlings -tatoveringsdesigner.