9 billeder af Aishwarya Rai uden makeup

Født i en Bunt -familie den 1. november 1973 i Mangalore, Karnataka, er Aishwarya Rai et almindeligt navn i enhver husstand. Denne smukke dame er en indisk filmskuespillerinde og også en model. Aishwarya Rai etablerede sig som en af ​​de førende samtidige skuespillerinder i indisk biograf og er blevet en af ​​de mest populære og en af ​​de bedst betalte skuespillere i Indien. På grund af hendes mangfoldighed inden for filmgenren og hendes enestående præstation har hun modtaget flere prestigefyldte priser og nomineringer, såsom Odre des Arts et des Lettres af Frankrigs regering i 2012 og Padma Shri af Indiens regering i 2009. Hun betragtes også som en af ​​de “smukkeste kvinder i verden”.

Aishwarya Rai uden makeup

Hun har haft en succesrig skuespil- og modelkarriere. Fru Rai Bachchan var den første runner up af Miss India -konkurrencen og også vinderen af ​​Miss World -konkurrencen i 1994. Hun begyndte sin skuespillerkarriere med en biografisk film, Iruvar. Udover hendes succesrige roller på skærmen inkluderer hendes roller uden for skærmen hendes pligter som brandambassadør for flere kampagner og velgørende organisationer. Hun er også goodwillambassadør for Joint United Nations Program on HIV/AIDS (UNAIDS). Efter hendes omtumlede forhold til Superstjernen Salman Khan giftede hun sig med Abhishek Bachchan og har en smuk datter.

Selvom de fleste skuespillere ser smukke ud med makeup på, er få af dem genetisk smukke. Tag et kig på nogle af de ikke-makeup fotos af denne smukke dame for at kende det selv.

Aishwarya Rai Uden Makeup Looks:

1. Fanget i kamera !:

Fanget i kamera

Dette er et foto af Aishwarya Rai Bachchan, hvor hun var på vej til en begivenhed, og som du kan se, har hun ingen makeup og har et meget enkelt syn og alligevel formår det at se forfriskende smukt ud.

2. Stadig fra en film:

Stadig fra en film aishwarya rai

Dette er et stillbillede fra en af ​​hendes film, hvor hun besluttede at gå på skærmen uden makeup i ansigtet. Når man ser på dette billede, er nogen enige om, at hun virkelig er en af ​​de smukkeste skuespillerinder i verden.

3. En doven spadseretur:

En doven spadseretur

Iført en hvid salwar kameez og ingen makeup i ansigtet undtagen lidt lipgloss, ved Aishwarya Rai Bachchan, hvordan man ser enkel og alligevel smuk ud.

4. Hej!

Hej med dig

En jakke og en frakke får enhver til at se varm ud, så længe de ved, hvordan de skal bære den godt af. Og denne tidligere Miss World ved helt sikkert, hvordan man let skal afværge dette look. Iført en sort jakke, hvid og sort top og hendes afslappede silkeagtige hår er alt, hvad denne dame har brug for for at se smuk ud.

5. På sæt:

På sæt

Dette er et billede af Aishwarya Rai, hvor hun er iført en gul sari og uden makeup. Og nu ved du, at denne dame blev født for at være smuk.

6. Endnu et billede fra en film:

En anden stadig fra en film

Dette foto er et andet stillbillede fra en af ​​hendes film, hvor hun besluttede at gå på skærmen uden at anvende makeup og mand, hun ser smuk ud!

7. Fordi det er koldt udenfor:

verdenskendt skønhed

Selvom hun er verdensberømt for sin skønhed og sit arbejde, er Aishwarya Rai en typisk indisk kvinde, der altid har formået at holde sine religiøse rødder i live. Dette er et billede i et tempel, hvor hun besøgte uden makeup.

8. Typisk Village Girl Look:

Typisk landsbypige -look

Dette er endnu en stadig fra en af ​​hendes succesrige film, hvor hun besluttede at anvende minimum makeup, som kun er læbestift, og hun ser drop dead smuk ud.

9. At dømme i regnen !:

At dømme i regnen

Dette er et billede af Aishwarya Rai Bachchan fra en af ​​hendes film, hvor hun ikke sminkede ansigtet. At dømme ud fra blikket på hendes ansigt er det forståeligt, at hun er dømmende.

Det er blevet beskrevet, at Aishwarya Rai Bachchan og Abhishek Bachchan er mere berømte som par end Brangelina.