9 Billeder af Carrie Underwood uden makeup

Da 2005 -resultaterne samlede sig, blev en ung blond pige kronet som vinder af American Idol i sæson fire, en ung countrypige, der stadig forsøger at gøre det stort i Holly -byen. Carrie Underwood vidste aldrig nogle år fra da, at hun ville være et kendt navn i hele staterne og ud over at sælge millioner eksemplarer og producere platinplader. Carrie Underwood, en skønhed med hjerner fortsatte med sin rejse for at blive den stjerne, hun er nu. Langsomt forgrenede hun sig til at blive en klassificeret sangskriver og skuespillerinde side om side, og nu er hun et stort ikon, der håndterer multimillionæretiketter. I dag i denne artikel vil vi afgøre, om hendes smukke stemme matcher hendes makeup mindre selv.

Carrie Underwood uden makeupbilleder:

Bare en afslappet dag:

carrie underwood uden makeup

Sidder morot og højtideligt, her er startbilledet til Carrie Underwood -listen uden makeup. Carrie på dette billede havde ingen mulige tegn på professionel makeup på hende, men alligevel så hun ganske godt ud for en stjerne, der havde travlt med platinalbumtilbud. Carrie tager lidt tid ud af sin travle tidsplan og viser her, hvordan en dag uden make -up ikke kan ødelægge hendes bedste look.

Gamle erindringer:

carrie underwood uden makeup 2

Tilbage til audition -dagene er her en godbid til alle Underwood -fans, hvor en ung Carrie stod i sin lyserøde bluse og gjorde sig selv kendt for dommerne. Selv på den tid ville man forvente, at den unge udviklede sig med Hollywood, men ud fra det havde Carrie altid den perfekte glød i ansigtet, selvom professionel makeup -rutine ikke var en del af hendes daglige rutine.

Lazy Day Makeover:

carrie underwood uden makeup 3

normalt ville man se Carrie altid klædt på til den rigtige, klar til at bringe pumpen til showet, men den dag havde Carrie svigtet sit hår, dog ikke bogstaveligt talt og gået en kausal dagstur i sit behagelige tøj. Selvom der ikke var tydelig makeup i hendes ansigt, havde denne bedøver en glød om hende, som ingen kunne nægte.

Går igennem:

carrie underwood uden makeup 4

klikket af en af ​​paparazzierne, smilede Carrie Underwood sødt til kameraet, mens hun gik forbi dem. Selvom hun aldrig havde fået lavet noget professionelt studiemakeup, så hun enormt godt ud med sig selv. Hendes hår smuk som nogensinde blev fastgjort til bagsiden, og hun gik forbi.

Stranddag:

carrie underwood uden makeup 5

Carrie Underwood tog til strandene for sin ferie, hvor hun blev snappet i sin trykte bikinitop. Hendes hår var færdigt og bundet til en rodet måde, mens hun havde en seriøs strandhygge med sin kæreste. Hendes glatte hud og silkeagtige konsistens, selv uden berøring, fik os virkelig til at undre sig.

Strand Look:

Carrie Underwood uden makeup 6

Her har vi endnu et billede af det fascinerende Underwood, der igen ligger på bagsiden af ​​en strand, hvor hun måske har nydt sine feriedage. Underwood, der er en fitnessfreak og en smuk kvinde, så mægtig fint ud, da hun nød sin stranddag.

Gym Selfie:

carrie underwood uden makeup 7

Vi har alle haft de gymnastikselfies, da for meget hårdt arbejde blev behandlet med et godt billede. Det samme skete med Carrie og hendes forlovede, der tog til Instagram for at dele deres træningsbillede, hvor Underwood blev set uden nogen makeup ud for hendes forlovede. Selv uden makeup så hun ret fit ud.

Morgenløbet:

carrie underwood uden makeup8

Morgenløbet er et must for den fitnessorienterede Carrie og derfor dette billede af hende, der hygger sig gennem joggen, da hun parrede sin hvide kraniet -tee med en sød jogshorts. Hendes hår var bundet på bagsiden, og hun havde ingen makeup i ansigtet.

Alle smil:

carrie underwood uden makeup 9

Binder håret op i en smuk flettet pony, Carrie på billedet sidst til listen smilede uvidende om dette ærlige billede, hvor hun tilsyneladende ikke har nogen makeup, men alligevel ser fantastisk ud.