9 Billeder af Eva Longoria Uden Makeup

Eva Longoria er altid en af ​​de mest alsidige skuespillere og er en berømt amerikansk skuespillerinde, producer og instruktør. Hendes hitserie, Desperate Housewives sammen med hendes andre præstationer har givet hende en god plads i Hollywood -scenen. For altid en fashionista har Longoria gjort sin rimelige andel af røde tæpper og prisudstillinger og til vores forbløffelse hver gang hun har skinnet som den lyseste stjerne. I dagens artikel beslutter vi imidlertid, om Longoria faktisk er en ægte skønhed eller ej, med eller uden makeup.

Eva Longoria uden makeup med billeder:

1. Street View:

eva longoria uden makeup

Behagelig i sine sved og bluse, blev Longoria afbilledet gående rundt i sit naturlige jeg uden makeup og ud fra det var det tydeligt, at hun virkelig er en skønhed, selv uden betydelig makeup på. Longoria fik åbnet sin fejlfri manke og med en blød foring over lågene så hun yndefuld og godt ud.

2. Sammenligning:

Eva Longoria uden makeup 2

Her er en klassisk sammenligning mellem make -up og no makeup Longoria, hvor den til venstre er uden makeup. Ved at sammenligne de to kunne vi se, at hun så lidt pasty og ren ud end hendes sædvanlige pyntede udseende, men på begge måder var hudens fejlfrihed tydelig. Hun så silkeskindet og perfekt ud, da hun sad der med sine nuancer oppe.

3. Eva ved poolen:

Eva Longoria uden makeup 3

Her ser vi Eva Longoria have en fridag for sig selv, da hun pakket ind i et håndklæde, der var afslappet på pool -siden. Overraskende nok så Longoria efter en lang arbejdsuge ganske smuk ud, selvom hun ikke havde nogen makeup på sig selv. Denne kvinde kastede håret i en knold og rokkede ikke kun et klart ansigt, men også fejlfri hud.

4. Lyssky øjeblikke:

Eva Longoria uden makeup 4

Los Angeles lufthavn så den smukke Longoria med sine store nuancer på at gå på tværs for at få sin flyvning. Selvom nuancerne havde dækket de fleste af hendes smukke peepers, så denne kvinde lige så fejlfri ud som nogensinde. Ved at parre sit åbne hår med en hvid tee og sorte jeans trådte Longoria ud som en pasform.

5. Frisk ansigt:

Eva Longoria uden makeup 5

Backstage -supermodellen Karlie Kloss poserede til et billede med Longoria, hvor de begge ikke havde nogen makeup på og stadig så friske ud. Longoria munkede på noget fra tallerkenen, hun har, og så anderledes ud end hendes selv. Uden de omfattende sorte foringer så hun ganske tomme øjne ud, men ikke desto mindre smuk. Stadig berøvet og afventer hår og makeup til showet, ser disse skønheder faktisk fantastisk ud uden makeup.

6. Smuk ansigt:

Eva Longoria uden makeup 6

Her er endnu en sammenligning mellem de to, hvor det tidligere billede viser en ingen makeup Longoria, mens den anden side portrætterer Longoria med foringer og bronzere. Endnu en gang til sammenligning, Longoria, selvom forskellige så ganske chirpy og friske ud. Uden synlige tegn på makeup manglede hun mørke øjenposer og pletter og fregner, en af ​​grundene til, at vi kan betegne hende som en ægte skønhed.

7. Date Walk:

Eva Longoria uden makeup 7

For altid en modeerklæring så Longoria i fuld hvid fantastisk ud, da hun gik ud og gik med sin mangeårige kæreste. Damen i hvidt så yndefuld ud med sin påklædning og parrede looket med nuancer og åbent hår, hun fik bestemt hoveder til at vende på vejen. Med en minimal mængde nødvendig makeup bedøvede denne skønhed os igen.

8. Walkabout:

Eva Longoria uden makeup 8

Igen ser vi en makeup mindre Longoria på gaderne og denne gang pyntet i en varm jakke for at slå kulden. Stjernen blev helt naturlig i sit honningbrune hår og så sit sande jeg ud. Sans enhver makeup denne stjerne rockede ingen makeup ser ganske godt ud.

9. Med pigerne:

Eva Longoria uden makeup 9

Ligesom os piger tog Longoria til de sociale medier for at posere sammen med sine to venner, der alle tre havde ingen makeup ansigter. Longoria var imidlertid så smuk som nogensinde.