9 Billeder af Rihanna uden makeup

Robyn Rihanna Fenty ved også, da Rihanna er en af ​​de mest succesrige og populære kvindelige sangere, musikindustrien nogensinde har haft. Sammen med en sanger er hun en professionel skuespiller, model, modedesigner og mange flere. De fleste af hendes sange havde succes med at slå reklametavlerekorder for godt og gav hende massiv verdensomspændende anerkendelse. Hendes livspræstation og verdensture kræver hende til at være i den bedste form og lægge en betydelig mængde makeup til sceneklar. Men, Rihanna er ikke bare endnu en sanger dækket af makeup. Hendes naturlige skønhed er en af ​​hovedårsagerne til alle de sejrrige mascaraer. Nedenfor er nogle af de bedste billeder af Rihanna, der beviser, at denne kvinde ikke har brug for makeup for at se attraktiv ud.

Usete fotos af Rihanna uden makeup:

1. Queen of the Streets:

rihanna uden makeup

Rihanna er en inspiration for mange kvinder, der forbliver deprimerede over deres mørke hudtone. Hun er sort og smuk på samme tid. Rihanna har ikke brug for makeup for at se attraktiv ud. Det eneste, hun har brug for, er at tage et par hipstertøj på, og hun kan stort set rocke miljøet, uanset hvor hun går. Her bliver Rihanna opdaget på gaderne i New York med et makeupfrit look med tillid.

2. Udseendet “Fra seng til seng”:

Rihanna uden makeup 2

Rihanna lagde engang et billede op af sig selv, da hun lige skulle gå i seng. Hun fjernede al sin makeup og tog et billede af hendes mascara-fri look, hvor hun lige havde sine store runde øreringe på.

3. Tattoo Show:

Rihanna uden makeup 3

Gennem dette billede forsøger Rihanna at vise sin nye tatovering frem og imponerer med succes sine fans med hendes ansigtsmæssige effekt uden makeup. Denne diamantpige kræver ikke makeup for at se forlokkende ud. Rihanna tager snarere sin tid til at nyde det øjeblik, hvor hun ikke skal bekymre sig om sit kommercielle liv og makeup.

4. Let’s Go Barefaced:

Rihanna uden makeup 4

Dette er et billede af Rihanna, hvor hun ikke bruger nogen form for makeup og sender det samme på Instagram. Hun er temmelig tæt på sine fans og holder dem opdateret om hendes naturlige skønhed og skønhedstrick uden at benytte nogen form for skønhedsprodukter.

5. Pige med krøller:

Rihanna uden makeup 5

Rihanna er en pige med storslået krøllet hår og er begavet med imponerende naturlig skønhed. På dette billede viser Rihanna sine tatoverede fingre og sin blonde krøllede frisure frem. Hip-hop-dronningen kræver snævert ethvert makeup-produkt for at forbedre hendes skønhed.

6. Den hotteste kvinde:

Rihanna uden makeup 6

Uden tvivl har Rihanna en fremragende påklædningsfornemmelse. Hun er jo en professionel modedesigner. På dette billede rocker hun sin morgen med en afslappet hvid t -shirt og et køligt tørklæde. Da hun spiser sin morgenmad, tøver hun ikke med at vise sit makeupfrie, trætte morgenansigt frem for kameraet.

7. Global opvarmning:

Rihanna uden makeup 7

Rihanna er utvivlsomt en af ​​de hotteste sangere, musikindustrien nogensinde har oplevet. På dette billede har hun et casual outfit med sit makeupfrie ansigt. Hendes hotness er nok til at forårsage global opvarmning på hele internettet.

8. Med babyen:

Rihanna uden makeup8

Dette billede af Rihanna med sin baby niece er helt yndigt. Rihanna tweetede dette billede med den ene hensigt at vise sit makeupfrie ansigt. Hun er meget glad for sin gudbegavede naturlige skønhed og viser det med succes ofte.

9. Ved poolen:

Rihanna uden makeup 9

Rihanna tog dette billede af hende ved sin swimmingpool, hvor hun viste sit makeupfrie ansigt. Dette billede afslører også, hvordan hip-hop-dronningen kan lide, at hun bruger sin fritid.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80