9 billeder af Scarlett fanget på kamera uden makeup

Den sorte enke, Scarlett Johansson, er en af ​​de mest populære skuespillere over hele verden. Denne amerikanske skuespillerinde er også model og sanger. I de sidste par år har Scarlett johansson arbejdet meget på at skabe sin arv i filmindustrien, og det ser ud til, at hun snart vil nå sit mål.

Scarlett Johansson uden makeup

Siden har hun været nødt til at bruge det meste af året på at skyde efter film og dermed skulle leve et temmelig hektisk liv, som også kræver, at Scarlett gennemgår en masse makeup- og skønhedsbehandlinger. Men Scarlett uden for skærmen er en meget enkel pige, der tager sig tid til at værne om de mindre ting i livet.

Seneste udseende af Scarlett Johansson uden makeup:

Makeup er ikke rigtig et problem for Scarlett. Hun prøver snarere at undgå skønhedsprodukter og gå naturligt så meget som muligt.

1. Ingen makeup? Intet problem:

Scarlett Johansson uden makeup 1

Dette er et billede af Scarlett, hvor hun ikke bruger makeup. Det er klart, at hendes naturligt smukke ansigt ikke kræver nogen form for foundation eller anti-aging creme. Hun kan se smuk ud uden at lægge makeup. På dette billede viser Scarlett johansson også sit smukke blonde hår og sit smil på en million dollar.

2. I Frankrig:

Scarlett fanget på kamera uden makeup 2

Dette billede af Scarlett blev taget, da hun ankom til en lufthavn i Frankrig. Folk genkendte hende ret let, selvom hun ønskede at bevare en lav profil ved at vælge at gå uden makeup og ved at tage et afslappet tøj på.

3. Et nærbillede:

Scarlett Johansson uden makeup 3

Dette er endnu et billede af Scarlett johansson uden makeup. Selvom Marvel -stjernen skal være i form og vise sig selv på den bedst mulige måde næsten hele dagen, tager hun gerne sin tid og nyder det enkle liv, der er bag skærmene.

4. Scarlett fanget på kameraet i gymnastiksalen uden makeup:

Scarlett Johansson uden makeup 4

Der blev klikket på dette billede af Scarlett johansson, mens hun var på vej til gymnastiksalen. Hun rockede simpelthen et sporty look med nørdet specifikationer på og så temmelig dragende ud for at imponere menneskerne omkring hende sammen med dem, der sad hjemme og så dette billede af hende.

5. Strandlooket:

Scarlett Johansson uden makeup 5

Scarlett Johansson blev set på stranden med en bikini og et makeupfrit look. Her så hun ret fantastisk ud uden at bruge nogen form for skønhedsværktøjer. Dette billede gør én ting klar, at denne kvinde næsten ikke kræver nogen form for makeup for at se og forblive attraktiv.

6. På sættet:

Scarlett Johansson uden makeup 6

Endnu et billede uden makeup, Scarlett Johansson så træt ud, men det lykkedes alligevel at vise sin tillid og kigge ud af sin forfængelighed varevogn og bede om sin paryk. Scarlett tager sjældent makeup på og forsøger at undgå skønhedsprodukter så meget som muligt.

7. Shopping i Paris:

Scarlett Johansson uden makeup 7

Scarlett Johansson blev set på shopping i Paris, hvor hun syntes behagelig at vise sit funky ud gran og makeup-fri ansigt. Vinderen af ​​MTV Movie Award kan næsten ikke se tiltrækkende ud ved blot at tage en grå fuldærmet top på en limekjole med et par mørkefarvede jeans.

8. Det fotoklare look:

Scarlett Johansson uden makeup 8

På dette billede ser Scarlett johansson helt fantastisk ud, da hun binder håret tæt om bagpå. Scarletts naturlige skønhed bliver afsløret i dette billede. Hun kan simpelthen se attraktiv ud ved at bære en grå termisk t-shirt ved at vise sit ansigt uden makeup.

9. Skjul for kameraet:

Scarlett Johansson uden makeup 9

Scarlett Johansson fik øje på at spise sin frokost. Hun forsøgte at undgå paparazzi, men kameramanden opdagede hende og klikkede på nogle af hendes makeupfrie billeder fra en gunstig vinkel.