9 usete fotos af Shriya Saran uden makeup

Shriya Saran er en velkendt sydindisk skuespillerinde, der havde debuteret med en tamilsk film ‘Ishtam’ i 2001. Hun har arbejdet i forskellige Tamil-, Telugu- og Malayalam -film og endda spillet biroller i hindi -film. Hun anerkendes som en udtryksdronning, da hendes øjne simpelthen taler. Vi skal finde ud af, hvor flot hun klæder sig ud og ser lige så smuk ud uden makeup.

Shriya Saran uden makeup

Shriya Saran uden makeup:

Tag et kig på nogle nylige fotos af shriya saran uden makeup fra personlig social profil.

Sommerbeklædningen:

Shriya Saran uden makeup 1

Shriya Saran havde klædt sig perfekt ud til at gå ud på en sommerdag, og hun ser ekstremt sød ud i denne ‘avatar’. Hun er iført polka prikket top med forskellige nuancer af pink. Hun har holdt håret åbent og skilt det sidelæns. Et par solbriller, der dækker hendes smukke øjne og en hvid håndtaske på hendes skuldre med sølvbolte på.

En film stadig:

Shriya Saran uden makeup 2

Dette er et stillbillede fra en film. Med et udtryk fuld af tanker og et lille smil skuespillerinde shriya saran uden makeup ser hun temmelig jævn ud. Hun ser ud til at være iført en lysebrun nuance af en kjole med stjerner trykt på den i hvidt. Hun har tynde runde øreringe slidt, og hun efterlader hendes hår åbent, som falder lidt fra hendes venstre side.

Træningstilstand:

Shriya Saran Uden Makeup 3

Vi kan finde ud af, at skuespilleren enten jogger eller spiller basketball. Hun er iført en afslappet marineblå t-shirt med et hvidt billede påtrykt for kontrast, et par varme bukser i chokerende pink er også slidt. Hendes hår er pænt bundet til en pony, og hun er iført violetfarvede sneakers.

Shriya Saran uden makeup 4

Dette er en anden træningspose, hvor hun er i gul og sort sportstøj. Hendes hår er igen pænt bundet bagtil, og hun giver et fast udtryk. Hun har de samme sko og strømper, som vi så på det forrige billede, og hun holder en flaske vand i hånden, mens hun går.

Shriya Saran under ‘Save Mumbai’ kampagne:

Shriya Saran uden makeup 5

Der er klikket på dette billede, da skuespilleren var kommet til at støtte i kampagnen ‘Save Mumbai’, der blev afholdt ved Church gate i Mumbai, sammen med Shaina NC. Skuespilleren ser så trendy ud i sit par blå jeans sammen med en hvid formel skjorte, der har dækket hendes arme. Hendes hår holdes åbent, og hun har holdt i med at flyde til venstre. Hendes sandaler ser meget ‘desi’ ud, og hendes negle er malet i rødt.

Shriya Saran i Half Saree:

Shriya Saran Uden Makeup 6

Vi får se et simpelt sydindisk udseende af skuespilleren på dette billede. Hun er iført en almindelig blå saree sammen med en orange bluse, der har udskrifter i slutningen af ​​den og også den samme blå kant, der matcher den med sareen. En trekantet bindi på panden, en lille kæde om hendes hals, et par øreringe og åbent hår er alt, hvad hun har brug for for at se simpelthen smuk ud.

Skyd mens du svømmer:

Shriya Saran uden makeup 7

Dette billede er et stillbillede fra et skud, hvor Shriya Saran er en swimmingpool. Hun er iført en fluorescerende, gul og blå stribet badedragt og ser pæn ud som normalt.

Sjov med venner:

Shriya Saran uden makeup 8

Dette billede klikkes i en fest, hvor skuespilleren hygger sig med sine venner. Hun er simpelthen en casual, der har dikkedarer i enden af ​​ærmerne. Vi kan endda se hende bære et spændt ur på venstre hånd, mens hun smiler for at få hende klikket.

Shriya Saran i fuld saree:

Shriya Saran uden makeup 9

Indiske kvinder ser bedst ud i Saree, uanset hvor meget de har vest på. Skuespilleren har haft en gul saree med en lyserød bluse dybt skåret på bagsiden og bundet som en knude. Hendes ansigtsudtryk kan simpelthen tage tusind hjerter med selv uden makeup.