Pamela Anderson Uden Makeup – Vores Top 8

Pamela Denise Anderson var en tidligere aktiv berømthed kendt for sine skuespilsevner og sociale aktiviteter og arrangementer. I de sidste år har hun nydt stille sin rimelige andel af berømmelse, indtil nu i de seneste dage har hun taget til sig selv og besluttet ikke at deltage mere i mediebegivenhederne. Men når hun først var kendt for sin skønhed, og det er underligt i en alder af sidst i fyrrerne, ser hun stadig det fantastiske selv ud, måske kun lidt ældre.

8 usete billeder af Pamela Anderson uden makeup:

Lad os se på Pamela Anderson uden makeup.

Skulderdrejningsskuddet:

Pamela Anderson uden makeup

I slutningen af ​​40’erne er Pamela muligvis ikke en aktiv person på skærmen i øjeblikket, men hendes medie -tilstedeværelse, der går helt tilbage til hendes Baywatch -dage, forfølger hende stadig. Nu er hun pensioneret socialaktivist og tidligere skuespillerinde, og Pamela ser stadig strålende og velegnet ud til en kvinde i 50’erne. på dette billede ser hun og hendes lille hund både strålende og lyse ud.

The Close Up Reveal:

Pamela Anderson uden makeup 2

Ofte ville stjernerne turde blotte det, da de sminkede mindre på gaderne og løber deres ærinder. På et tidspunkt er den bedste måde at snappe en berømthed for at se, hvordan de ser ud bag al den tunge makeup, ved at tale tæt på. Her i dette billede, på kanten mod et halvt århundrede, har Pam Anderson en klar og pæn hud. de svage fregner fortæller os, at hun ikke har nogen makeup på, og alligevel er hun en smuk diva.

The Petite Blond:

Pamela Anderson uden makeup 3

Selv i en alder af omkring 47 år har Pamela Anderson ikke ladet alderen få det bedste ud af hende. At arbejde hen imod en tonet figur i en sen alder er noget Anderson tog op som en udfordring, og derfor var resultaterne forbløffende. Da hun strutter i en almindelig V-udskæring og korte hvide shorts, ser hun helt fantastisk ud. Hendes koralternede taske føjer til hendes outfit.

Bare et glimt:

Pamela Anderson uden makeup 4

Pamela var på vej til et eller andet sted i en fart, og lige før hun kunne lukke døren til sin bil, fik hun øje på en pap, der klikker på et billede af hende, bare ansigt. Fra udseendet af det havde hun ikke noget imod, da hun allerede vidste, at hun ser perfekt ud, selv uden makeup. Hendes hår her er kæmmet og fejet til den ene side, da hun klædt i en almindelig hvid tank ser glat ud.

Aldring med ynde:

Pamela Anderson uden makeup 5

Når det kommer til at ældes graciøst, så spørg Pamela Anderson, hvordan hun gør det så fejlfrit. Her på dette billede deltog hun i en øvelse med frie hænder, hvor hun ganske vist så lidt ældet ud uden al makeup og øvelsen skyllede hendes ansigt i en rød nuance. Men med håret børstet tilbage og hun ser yndefuldt ud, ved vi, at alder bare er et tal for hende.

The One Shoulder Rock On:

Pamela Anderson uden makeup 6

Hvor mange kvinder ville i en sen alder vove at bar deres nøgne skulder og gå behageligt i en påklædt kort kjole. Det ville Pamela helt sikkert. På dette billede af hende med en kort hvid kjole ser hun ældet ud, men brændende varm.

The Quick Walk By:

Pamela Anderson uden makeup 7

Hun havde ikke tid til at stoppe, men papsen var hurtig nok til at få et billede af hendes sansemakeup, der løb på tværs med et lagen viklet rundt om hende og ærligt fra hendes pigtråd til hendes fritflydende bindingshår, hun så til punktet.

Marathon Anderson:

Pamela Anderson uden makeup 8

Dette billede blev taget, efter at hun løb i seks lange timer i New York Marathon, og ville du ikke blive overrasket over hendes skønhed efter et seks timers løb?