Top 10 billeder af Dhanush uden makeup

Dhanush er også en sydindisk skuespiller og en berømt sanger. Hans melodiske nummer modtog god feedback fra folk over hele landet, og folk nyder det stadig. En af de bedste skuespillere i denne tid, Dhanush har også arbejdet i Bollywood og kan siges at være en af ​​de få berømtheder, der sætter deres præg i en ung alder. Han har mørk hudtone, men stadig ser han ganske smuk ud og er en mand slik ifølge nogle damer. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste billeder af Dhanush, som blev klikket på, mens han ikke havde nogen makeup på, men han så forbløffende smuk ud.

1. Det virkelige smukke ansigt:

Dhanush uden makeup 1

Her kan vi se Dhanushs naturlige ansigt, som viser, hvor fantastisk han ser ud bag kulisserne. Han kan simpelthen imponere mennesker uden selv at have nogen form for makeup.

2. Med Buddies:

Dhanush uden makeup 2

Dahnush blev snappet med sine sydindiske filmvenner, hvor han så helt naturlig ud. Der var ingen makeup i ansigtet, og han så ganske manden ud. En ting kan med sikkerhed siges, at folk tiltrækkes af ham for hans arbejde frem for hans ansigtsskønhed.

3. Fan -billedet:

Dhanush uden makeup 3

Dette er et af de bedste billeder af Dhanush uden makeup. Amy Jackson, en fan af Dhanush, beundrede hans tillid til at have sit makeup uden ansigt, og hun ville tage et billede med ham. Dhanush bad også Amy om at lave en film uden at bære nogen form for makeup, da han ser blændende ud uden at anvende nogen form for skønhedsprodukt.

4. Med The Bollywood Friend:

Dhanush uden makeup 4

Dhanush og Sonam lavede et billede sammen, og det viste sig at blive en virkelig vellykket. Dette billede af Dhanush og Sonam er også en stor succes. Her kan vi se Dhanushs naturligt attraktive ansigt, selv når han ikke har nogen makeup.

5. I hvidt:

Dhanush uden makeup 5

Dhanush blev set på en tamilsk filmfestival, hvor han viste sin naturlige dragning sammen med en anstændig hvid skjorte. Han så meget anstændig og sund ud på det tidspunkt.

Se mere: Zayn Malik uden makeup

6. På en film:

Dhanush uden makeup 6

Dette er et snap fra en populær film, hvor Dhanush gjorde et godt stykke arbejde. Denne særlige viser stadig Dhanushs virkelige smukke ansigt. Han har ingen makeup i denne og ser stadig ret attraktiv ud. Hans costars har svært ved ikke at flirte med ham.

7. Bryllupsbilledet:

Dhanush uden makeup 7

Dette billede stammer fra perioden, hvor Dhanush blev gift med Rajinikanths datter. På billedet ser han enkel ud, og han viser sit fantastiske naturlige ansigt frem sammen med sit smil på en million dollar.

Se mere: Mohanlal Ingen makeup

8. Med venner:

Dhanush uden makeup 8

Dhanush blev opdaget, at han havde en god tid sammen med Shruthi Hassan. Han så fantastisk ud på dette billede ligesom medskuespilleren og viste også sit helt naturligt ansigt. Denne unge skuespiller kan holde sig populær blandt mennesker ved blot at vise sit naturlige ansigt.

9. Ved et arrangement:

Dhanush uden makeup 9

Dhanush havde dette virkelig stubblik på en begivenhed, hvor han var hovedgæst. Han så ganske naturlig ud, og udover sin popularitet fulgte han med den afslappede tøjfølelse.

Se mere: Amitabh Bachchan uden makeup

10. Den virkelige helt:

Dhanush uden makeup 10

Dhanush er en sand helt i livet på grund af sine gode gerninger. Han er en god mand og har en forbløffende personlighed, som kan afsløres ud fra allure i hans ansigt. Dette billede taler for sig selv og kan siges at være et af de bedste Dhanush -billeder uden makeup.

Denne artikel bringer dig nogle af de bedste billeder vedrørende versionen uden makeup af den berømte Telugu -skuespiller, Dhanush. Han ser næsten fantastisk ud uden at dyrke sit ansigt uden make -up, og han kan stadig imponere mennesker, når han tager sin mascara af. Han er opmærksom på sin naturlige dragning, og det er derfor, han dyrker sin naturlige skønhed det meste af tiden, når han er uden for skærmen.