Top 10 Eva Mendes uden makeup

Eva De La Caridad Medez er en amerikansk model og en skuespillerinde, en ganske god faktisk. Hun er et af de mest genkendelige ansigter i filmindustrien, og hun har arbejdet i mange film med Oscar-vindende medskuespillere og skuespillerinde. Denne 42 år gamle fraskilte kvinder fra Miami er en af ​​de bedste, denne branche nogensinde har modtaget. Hendes forlokkende ansigt er hendes vigtigste værktøj til at tiltrække mennesker, og hun klarer jobbet fint. Folk har nogle gange en tendens til at tro, at Eva handler om makeup, og hun er ikke mere end de modeller, der dækker deres fejl under en bunke makeup. Men ikke Eva. Hun er helt unik, og i denne artikel vil vi diskutere nogle unikke fakta om Evas skønhed ved hjælp af billeder.

Bedste billeder af Eva Mendes uden makeup:

1. God shopping:

Eva Mendes uden makeup 1

Eva har et naturligt attraktivt ansigt, og af den grund behøver hun ikke at skjule sine ansigtsfejl. Hun er fejlfri, og hun kan godt lide at prale med sit naturlige ansigt, når hun får en chance.

2. Ud af bilen:

Eva Mendes uden makeup 2

Eva bliver aldrig irriteret over, at pressen tager sine billeder. Hun er temmelig fortrolig med dem, ligesom hun er tryg ved at afsløre sit helt naturlige ansigt. Hvis du leder efter Eva Mendes uden makeupbilleder, så er dette den perfekte derude.

3. Med og uden makeup billede:

Eva Mendes uden makeup 3

Disse billeder er nyttige, når du er ivrig efter at inspicere en persons faktiske skønhed. Billedet viser, at Eva på begge billeder ser mere eller mindre ens ud. Dette beviser, at denne kvinde sandsynligvis er en af ​​de smukkeste derude og let kan have sit helt naturlige ansigt uden tøven, da hun er opmærksom på sin naturlige dragning.

4. Det hårde, men sande ansigt:

Eva Mendes uden makeup 4

Eva Mendes skammer sig ikke over at vise sit sande ansigt frem, da hun føler, at det at vise dit ansigt uden makeup er som at afsløre din sande identitet. Denne form for mentalitet er virkelig episk, og hun vil forblive helt loyal over for sine fans og tilhængere.

5. Den naturlige skønhed:

Eva Mendes Uden Makeup5

Dette er som at afsløre Eva Mendes egentlige ansigt. Og når du får se det, indser du endelig, at hun ser fantastisk ud, selv uden at have nogen form for makeup i ansigtet. Dette er sandsynligvis et af de fineste Eva Mendes uden makeup -billeder.

6. Fotografering uden makeup:

Eva Mendes Uden Makeup 6

Her kan vi se Eva’s nøgne ansigt, hvor hun ser helt fantastisk ud, selv når der er nul makeup på hendes ansigt. Denne kvinde kan rocke skærmene, selvom hun fremstår barfodet.

7. Den bare ansigtsscene:

Eva Mendes Uden Makeup 7

Denne særlige scene fra filmen “The Other Guys” viser helt sikkert Evas naturlige skønhed. Hun ser godt ud, selvom hun ikke har nogen makeup. Rollen krævede, at hun var helt makeupfri, og hun gjorde et godt stykke arbejde.

8. Den bare ansigt scene #2:

Eva Mendes uden makeup 8

Dette er endnu en bar ansigtsscene fra en af ​​Evas bedste film. Selvom hun spillede en birolle i denne film, var hun i stand til at samle ganske opmærksomhed uden selv at prøve for hårdt.

9. Bedste måde at starte dagen på:

Eva Mendes uden makeup 9

Her kan du sikkert mærke LA -stemningen ved at se på dette billede af Eva Mendes. Da hun tager en kop kaffe fra Starbucks, viser hun sit rigtige ansigt, som er chokerende smukt.

10. Shopping Dagbøger:

Eva Mendes uden makeup 10

Eva Mendes blev set med et virkelig cool outfit sammen med et helt makeupfrit ansigt, mens hun handlede. Dette er den sidste, men stadig en af ​​de bedste Eva Mendes uden make -up billeder.

Denne artikel har kun givet dig de bedste makeupfrie seværdigheder i Eva Mendes uden makeup. På alle disse billeder sportede hun sit helt naturlige ansigt sammen med nogle seje outfits og flotte frisurer. Eva Mendes er en ganske kvinde, som enhver mand gerne vil blive forelsket i.