Top 12 Diana Penty Uden Makeup

Denne indiske model er en af ​​de smukkeste skuespillerinder i verden af ​​indisk tv. Hun startede sin modelkarriere i 2005, og derfra begyndte hun sine glamourøse fodspor i mode- og skønhedens verden. I sine nylige skønheder har hun efterladt et betydeligt præg af skønhed og dybdegående præstationer. Det kan dog siges, at denne kvinde har et stort hjerte og et smukt ansigt. Hun har ikke brug for makeup for at se tiltrækkende ud. Her er nogle af de bedste makeup-fri billeder af denne talentfulde unge skuespillerinde, der vil blæse i dit sind.

1. Diana når hun er bedst:

Diana Penty Uden Makeup 1

Dette er et makeupfrit billede af Diana Penty, hvor hun har et yndigt og attraktivt ansigt. Billedet blev taget ved et arrangement, hvor hun stødte på nogle af hendes mest loyale fans og også formåede at klikke på nogle billeder med dem. Dette billede viser, at Diana ikke bruger meget af sin tid foran toiletbordet, da hun er smuk indefra.

2. Ved Music Launch:

Diana Penty Uden Makeup 2

Dette billede af Diana Penty blev taget ved musiklanceringsbegivenheden for hendes film, Cocktail. Her bar den unge skønhed et makeupfrit afslappet look og så smukt nok ud til at være fokus for den omgivende skare. Hendes smukke hår, søde ansigtsvinkler og unikke kropssprog gjorde hende til aftenens stjerne uden for skærmen.

3. Begivenhedens stjerne:

Diana Penty Uden Makeup 3

Dette er endnu et makeupfrit billede af Diana Penty, der blev skudt ved lanceringen af ​​Women’s Health Magazine-begivenheden. Alle kan se på hende og sige, at hun havde nul makeup. Men samtidig er vi alle måske enige om, at hun så meget varm ud som altid, og hun havde bestemt ikke brug for mascara for at skrue op for den fysikrelaterede begivenhed.

4. Scene fra en film:

Diana Penty Uden Makeup 4

Dette er en scene fra en film kaldet ‘Cocktail’, hvor Diana Penty spillede en medskuespillerinde sammen med DeepikaPadukone. I denne særlige scene blev Diana bedt om at optræde uden at tage hjælp fra noget skønhedsprodukt. Uden tøven lagde hun sit hjerte ind i den scene, det også uden mascara. Hendes naturlige skønhed kan ikke måles ud fra målestokken for de dårlige skønhedsprodukter.

5. Ved en fest:

Diana Penty Uden Makeup 5

Diana deltog for nylig i en fest, hvor hun stødte på nogle af sine venner og endte med at tage nogle fede billeder. Hun behøver ikke at bruge to-tre timer foran spejlet og lægge makeup, før hun tager et sted hen. Denne kvindes naturlige skønhed er også nok til at tiltrække alle mænd og kvinder, der hovedsageligt kommer med spørgsmål vedrørende hendes skønhedshemmeligheder.

6. Skønhedsprodukternes stolte ansigt:

Diana Penty Uden Makeup 6

I ved sikkert alle, at Diana Penty er ansigtet på mange skønhedsprodukter som Garnier, Maybelline. Og hun tjente ikke den position ved at vise sine skønhedsevner frem på grund af sit valg af skønhedsprodukter. Hun er på forsiden af ​​en række modemagasiner på grund af hendes hårde arbejde og naturligvis hendes naturlige skønhed.

7. Ingen makeup? Virkelig?:

Diana Penty Uden Makeup 7

Dette er endnu et billede uden makeup af den talentfulde, unge og stigende skønhed, Diana Penty. Her ser hun meget attraktiv ud uden at have nogen makeup på. Hun har lært at elske sig selv uden makeup. Makeup er en social norm for de fleste berømtheder, men for Diana sværger hun til ingen makeup. Nøglen er at have en naturligt fejlfri hud.

8. Cocktail -interviewet:

Diana Penty Uden Makeup 8

Diana gav engang et interview for at bringe det tættere på filmens manuskript, hvor hun bar et makeupfrit look. Hun motiverer faktisk kvinder og piger i dag til at blive makeupfrie. Diana har intet samfundspres og føler ikke behov for at overholde skønhedsstandarder fastsat af branchen, derfor tror hun på et mere naturligt udseende.

9. Skønheden uden makeup:Diana Penty Uden Makeup 9

Det er klart, at Diana ikke behøver nogen makeup for at se smuk ud og være den skønhedsdronning, hun er. Hendes naturlige skønhed er hovedårsagen til hendes tiltrækkende og opmærksomhedsstjælende udseende. Selv uden makeup på, udstråler Diana tillid, og det er inspirerende for dem, der bekymrer sig om deres hud og den indvirkning, makeup har på deres hud. Gå fed og makeupfri som Diana.

10. Runway Look:

Diana Penty Uden Makeup 10

Diana, ser ubesværet frisk og vågen ud uden behov for makeup. Hun eksperimenterer med sit makeup -look til begivenheder, film, landingsbaner og afslappede dage, med stolthed og lethed. I stedet for at ty til mascara, skjulere, fundamenter osv., Vælger Diana at gå bar på sin makeup rutine og helt ærligt ser hun smuk ud, naturligt.

11. Event Look:

Diana Penty Uden Makeup 11

Intet make up? Ja, Diana ser fantastisk ud på denne begivenhed, hvor hun valgte at gå makeupfri igen. En velhydreret hud og god hudplejerutine hjælper hende med at opnå dette look. Hun ser glamourøs ud, og hendes hud stråler. Hendes hud lyser naturligt, og hun ser dejlig ud på alle billederne og i virkeligheden. Med Diana er der ingen dårlig huddag!!!

12. Smil:Diana Penty Uden Makeup 12

Makeup er et tilbehør og ikke en nødvendighed. Hun tror ikke på at se smuk ud ved hjælp af makeup. A SMILE er den bedste makeup, enhver kvinde kan tage på, og Diana er et perfekt eksempel. Audreys citat siger: “De lykkeligste piger er de smukkeste”, ja, vi er sikre på, at du er enig i dette 100%. Diana har arbejdet hårdt for at føle sig smuk i hendes hud, det gør hun helt sikkert!

Barfaced skønhed er ikke fortid, det er NU! Stjerner og berømtheder har ikke en bedre hud end os, de har bedre og fantastiske makeupartister og stylister. Barfaced skønhed handler om at lade din hud naturligt skinne igennem og have en jævn hudtone og en naturlig glød.

Nøgne læber og et naturligt, men ikke udvasket look er i dag. Vælg et mere dugigt look, og vælg et naturligt rødmet udseende. Uanset om din hud er lys eller mørk, hjælper et naturligt look dig med at skille dig ud.