Top 12 Manju Warrier Uden Makeup

Skønhed ligger i øjet på betragteren, siger de. Og makeup siges at forstærke den skønhed. Men Manju Warrier er en af ​​de mest succesrige hovedhunner i filmindustrien i Malayalam, der donerer det ene hit efter det andet. En datter til en finansbogholder og huskone, Manju fra hendes skoletid var en født danser og langsomt spredte hendes talenter sig til skuespillegenren, hvor hun debuterede i karrieren i en alder af kun 16. Under al glamouren og funklerne, skuespillere tager altid fejl af deres fejlfri selv, hvilket får dem til at se anderledes ud, når de striber ned til almindelige. At være menneske er fejl og mangler en del af livet, men manglerne får stadig hende til at se den del værd ud uden makeup, et spørgsmål, vi skal besvare i denne artikel.

Top 12 fotografier af Manju Warrier uden makeup

1. The Nerdy Look:

Manju Warrier Uden Makeup

Manju Warrier har valgt dette nørdede, men alligevel søde look til en butiksåbning i UAE. Hun valgte en simpel katteøje ramme med naturligt bølget hår. Ser hun ikke smuk ud? Hendes hud ser fejlfri ud, og hendes smil er nok den bedste makeup, hun havde den dag.

2. Girl-Next-Door-looket:

Manju Warrier Uden Makeup 2

Dette look, som Manju Warrier gør, minder dig om den søde og sprudlende pige ved siden af. Hun vælger en afslappet t-shirt og bølget hår. Det, vi elsker ved dette billede, er den ferskenbløde på hendes kinder, som selvfølgelig er uden makeup. Den bedste del af billedet? Den ærlige håndbevægelse, der synes at sige “Yaay” til hendes udseende.

3. The Diva:

Manju Warrier Uden Makeup 3

Gudinder behøver ingen makeup, og Manju Warrier er en sand diva. Selv en simpel sort kurta ser stilfuld ud på denne skønhed, som er velsignet med en fantastisk hud og for ikke at glemme sit smil på en million dollar. Dette er vores foretrukne look af Manju Warrier uden makeup.

4. Pose perfektion:

Manju Warrier uden makeup 4

Manju Warrier pralede sin naturlige skønhed uden makeup med hendes slanke ryg i en høj pony og en v-udskæring lilla t-shirt. Hvad der overstrålede hendes mangel på kosmetik var hendes strålende smil, og dreng så hun fantastisk ud!

5. Arrangementsdag:

Manju Warrier uden makeup 5

Dette ærlige, uden makeup fotografi af Manju Warrier blev taget ved indvielsen af ​​’She Taxi’-En taxa til rådighed for kvinder når som helst og hvor som helst. Klikket af en Times-reporter, ser denne mallu-kutty lige så dejlig ud som nogensinde.

6. Silk Faced Beauty:

Manju Warrier uden makeup 6

Dette billede af Manju Warrier blev taget, da hun talte til sit publikum om South bath Peace Foundation. Endnu en gang pryder og vugger det ikke-make-up udseende, bærer Manju en let solkysset naturlig solbrun med sine briller støttet i håret og iført et smil, der er lige så ægte, som de kommer.

7. En pludselig kandidat:

Manju Warrier uden makeup 7

Mad gør alle glade, siger de, og Manju Warrier ser helt henrykt ud og ser på en tallerken mad, der ikke er set på dette fotografi. Hun dyrker en løst bundet høj pony og ingen makeup, mens hun stråler med et smil og ser sit sædvanlige, smukke selv ud.

8. Med The Big B:

Manju Warrier uden makeup 8

Fanget på kameraet under diskussionen om et reklameskud, ses Manju Warrier sidde behageligt ved siden af ​​den berygtede Amitabh Bachchan og have et look uden makeup efter den karakter, hun spillede. Manju’s personlighed lyser intet mindre end betagende, og skinner stærkt på dette fotografi.

9. En glad familie:

Manju Warrier uden makeup 9

Hver tomme af dette familieportræt skriger lykke og glæde. Taget tilbage, da Manju stadig var gift med skuespilleren Dileep, er fotografiet en sjælden gang med hendes smukke smilende lille tot.

10. Bogudgivelse:

Manju Warrier uden makeup 10

Siddende klar som en etableret forfatter og en stolt hjemmegående, blev dette billede af Manju taget under underskrivelsen af ​​hendes bog ‘Sallaapam.’ Pryder en enkel, men stilfuld påklædning, og legemliggør skønhed, selvtillid og ynde.

11. En minimalist:

Manju Warrier uden makeup 11

Nøglen til god makeup er at ligne, at du slet ikke har nogen makeup. Det er det minimale makeup-look, de siger, og som du kan se på dette billede, ser den unge Manju Warrier betagende ud med bare nogle grundlæggende højdepunkter.

12. Skønhed i aske:

Manju Warrier uden makeup 12

Ægte styrke og skønhed afsløres midt i megen hjertesorg. Dette fremgår af dette billede af Manju Warrier, der forlader familieretten efter hendes skilsmisse fra sin daværende mand Dileep. Klædt i en enkel monokrom salwar kameez, en traditionel bindi og uden makeup, indtager Manjus indre skønhed og styrke centrum.

Manju Warrier, der er kendt for sine upåklagelige skuespil- og danseevner, har overrasket filmindustrien i Malayalam, da hun deltog hit efter hit efter hit siden sin debut i en alder af 16. Med sin enkelhed og kraft har hun bevist verden, at glamourens verden handler ikke kun om glamour.

Der er plads til at være dig selv-dit eget smukke, smukke, ikke-make-up selv.

Hun er et perfekt eksempel for den yngre generation, der bruger mere tid foran spejlet end på at polere deres færdigheder. Hun er en naturlig skønhed, der kan sætte scenen i brand med sit minimalistiske look og knække en million hjerter, mens hun går på rampen.