Top 9 billeder af Sunny Leone uden makeup

Sunny’s store pause kom under Big Boss -spilprogrammet, hvor hun blev fløjet ind for at deltage, og showet var en af ​​de indiske versioner af Big Brother. Før dette var Leone en af ​​de internationalt anerkendte filmkendisser, der senere efter hendes ankomst til Indien flyttede ind i showbiz, hendes en af ​​de første meget film var Jism2. Denne indokanadiske skuespillerinde lavede imidlertid en platform for hende i Bollywood-scenen med sine seneste talenter, herunder vært for ungdomsshowet Splitsvilla. Altid en diva har Sunny altid portrætteret sig selv som et af de bedste ansigter i branchen. Det er dog ganske muligt, at stjerner uden deres makeup kan se en helt anden person ud, end de faktisk er.

Fantastiske billeder Sunny Leone uden makeup:

I denne artikel i dag skal vi diskutere om de forskellige look -bøger i Sunny Leone uden makeup på sig selv.

1. Selfie -spil:

solrig leone uden makeup

Sungende selfie -spillet, der tydeligt fremstår som en af ​​vinderne, Sunny Leone på dette billede ser helt fantastisk ud af rockeren, med hendes fejlfrie ansigt, der skildrer hendes skønhed, er ubundet selv bag kameralinserne. Da hun smilede sødt til kameraet, kunne vi se, at hun ikke havde mulige tegn på makeup i ansigtet.

2. Bilbillede:

Sunny Leone uden makeup2

Dette billede blev taget på en af ​​hendes bilture sandsynligvis fra eller til arbejde. Nærbillede af hende uden makeup -ansigt gør hende næsten uigenkendelig, og alligevel ser den mælkeagtige strukturede uplettede hud ganske enkelt guddommelig ud. Den bløde brune om hendes øjne viser faktisk hendes træthed, mens hun kører på arbejde.

3. Velsignelsen:

Sunny Leone uden makeup 3

Det var Mahesh Bhatt, en af ​​de berømte Bollywood -instruktører, der første gang så talentet i Leone, da han besøgte hende på sættet Big Boss. På dette billede ser vi en glad Mahesh Bhatt, der når ud til Sunny og velsigner hende for hendes nye vej til Hindi Cinema og mere primært Bollywood. På dette billede bærer Sunny ingen makeup på hendes fejlfrie ansigtshud.

4. Minimalist derhjemme:

Sunny Leone uden makeup 4

Inden hun forlod sit hus, valgte den smukke Sunny Leone en selfie med en af ​​sine kattekatte. Selvom hun havde en minimal mængde makeup i ansigtet, primært øjnene og læberne, fortæller dette Instagram -billede af hende, hvordan hun kan være så perfekt, selv uden behov for professionel studiemakeup.

5. dovne derhjemme:

Sunny Leone uden makeup 5

Spredt ud over hendes seng, alle dovne og friske ansigter, her er endnu et gyngende billede af Sunny uden at hendes makeup ser helt sød ud. Dette billede blev igen fundet på et af hendes sociale mediesider.

6. Pet Alert:

Sunny Leone uden makeup 6

Dette billede viser en sammenligning mellem den overdrevne Sunny og den forrige, der viser makeupfri, lige så fascinerende Sunny squished op mod sin kæledyrshund. Sans makeup -looket fungerer virkelig for Sunny, da hun ser naturlig og jordnær ud.

7. At være frisk i ansigtet:

Sunny Leone uden makeup 7

Solrig på dette billede lignede præcis en drøm, der gik i opfyldelse, hendes uden makeup -ansigt glødede absolut som en lys lille stjerne. Sunny på dette billede havde iført sig en normal sort hættetrøje med håret skilt på siden og faldt naturligt på hendes skuldre, da hun smilede bredt.

8. Med hendes elskede:

Sunny Leone uden makeup8

Hendes mand Daniel Weber stillede med hende på dette foto, hvor hun overraskede sine fans med en helt ingen makeup -selfie, hvilket fik hende til at se helt anderledes ud, end hvad hun normalt ser ud. Hendes hår bundet tilbage med hendes ikke sminkede ansigt, dog aldrig frataget hende hendes skønhed.

9. Smuk personificeret:

Sunny Leone uden makeup 9

Med en beanie, der nogensinde kunne have forestillet sig, at Sunny ville se så smuk ud uden at have sin makeup på. Selvom de mørke øjenposer omkring hendes øjne fortalte os, at hun arbejder hårdt for at leve, havde hendes bundne ansigt dog ingen sammenligning med hendes skønhed.