Top 9 billeder af Tabu uden makeup

En af de mest alsidige skuespillere nogensinde, Tabassum Fatima Hashmi, bedre kendt som sit scenenavn Tabu, er en af ​​de mange skuespillere, der har påvirket biografverdenen med deres førsteklasses personlighed og fejlfri færdigheder. Indtil hendes seneste film Drishyam har Tabu været i en kort pause fra hendes skuespil alle disse dage. Imidlertid indeholdt hendes bedste tider nogle af de største hits nogensinde. I en alder af 43 er Tabu stadig en fantastisk skønhed, hendes nåde oser ud af hendes personlighed, hver gang vi ser hende på skærmen. Men det er en almindelig kendt sag, at stjerner ofte ser ganske anderledes ud uden deres professionelle sætmakeup. Det kommer virkelig ned på stjernerne selv, om de let kan trække deres nej -look ud eller ej. I denne artikel skal vi i dag tale om nogle af de bedste Tabu -smink, og afgøre, om hun virkelig kan trække sit udseende eller ej.

Smukke billeder af Tabu uden makeup:

1. Med præstationerne:

Billeder af Tabu uden makeup 1

Dette billede stammer helt tilbage fra Tabus tidlige skuespillerdage, sandsynligvis lige efter at hun har vundet en pris for sin fremragende præstation. At stille uden makeup Tabu i sine yngre dage var ret sødt, hvis ikke naturligt en skønhed. Passer i en traditionel mauve jakkesæt, Tabu på dette billede så så glad og tilfreds ud med sin pris.

2. Grace Personified:

tabu uden makeup2

Endnu en gang klædt i en traditionel jakkesæt, her er endnu et smukt billede af Tabu uden makeup på, og ser simpelthen guddommeligt ud, mens hun har et sødt lille smil på hendes ansigt. Tabu lod håret falde, langt og yndefuldt, og så ganske professionelt ud på den måde, hun bar sig på.

3. Filmstills:

tabu uden makeup 3

Tabu har altid været en vovet skuespiller med veteranfærdigheder, der styrede sine roller med finesse. Dette er et stillbillede taget fra en af ​​filmene, hvor hun besluttede at vælge udseendet af en minimalistisk, hendes hår i sin naturlige tilstand falder på hendes skuldre, da hun bruger nøgen læbe nuance og en blød sort foring at tilføje til sit udseende.

4. Casual Forever:

tabu uden makeup 4

Dette var en af ​​uddragene før eller efter et gennemført interview, hvor vi ser hende hvile, mens hun poserer til et hurtigt snap i sit daglige casual look. Hendes hår var i sin sædvanlige tilstand tonet og slanket, da hun parrede sin fuldærmede sorte tee med en klokkebunden blå jeans.

5. I interviewet:

tabu uden makeup 5

Dette billede er fra endnu et interview, hvor Tabu tilsyneladende ikke havde haft nogen makeup på. Den bløde rødbrune nuance passede til hendes nedtonede naturlige teint, mens hendes trætte øjne kunne fortælle os, at hun havde svært ved at arbejde med den nye film. Da hun fortsatte med at tale om sin film og hendes rolle i den, tændte hendes karisma simpelthen rummet.

6. Det bedste af hendes look:

tabu uden makeup 6

Der er kun en håndfuld skuespillere, der er klar til at blive vist på skærmen uden forudgående makeup for at dække deres ufuldkommenheder, og Tabu er stolt en af ​​dem. Dette er endnu en af ​​hendes filmbilleder, hvor hun optrådte uden makeup og så frisk og smuk ud.

7. Haider Shots:

tabu uden makeup 7

En af hendes bedste filmskærme nogensinde, dette er et billede fra stillbillederne af hendes hit Haider. På dette billede ser hun ganske skøn ud i forhold til sin rolle, da hendes fejlfrie ansigt kun skildrer hendes foret øjne og hendes sande skønhed.

8. At være traditionel:

tabu uden makeup8

Det bedste af hendes udseende har altid været så traditionelt, og her er et billede af hende selv, der har en elegant guldblå ​​sari, der ser smuk ud som altid.

9. Filmpremier:

tabu uden makeup 9

Endnu engang parrede hun sin sorte bluse med sine lyseblå denim, Tabu så ganske jordnær og behagelig ud i sit filmpremierebesøg.