Top 9 Malaika Arora Uden Makeup

Malaika Arora er en multi-talentfuld kvinde. Hun er VJ, danser, model, skuespillerinde, tv -præsentant og mor også. Inden for en anstændig højde og en forbløffende fysik er hun en af ​​de smukkeste kvinder i den indiske filmindustri. Når det kommer til elementpiger, kan navnet på Malaika Arora ikke negligeres. Da hun blev født i Chembur, Indien, begyndte hun sin modelkarriere tidligt og kom ind i film som en pige og lavede også en række film, hvilket fik hendes betydelige sociale anerkendelse.

Da hun var en del af Salman Khans familie, kan hun lide at holde sig i form og kan lide at beholde sin form. Til dette skal hun igennem en række skønhedsbehandlinger, som til tider kan være kvælende. Men fru Khan er meget mere end bare en plastikdukke, der er omgivet af skønhedsprodukter. Følgende er nogle af de bedste makeupfrie billeder af Malaika Arora, som får dig til at indse, hvor smuk denne kvinde er i virkeligheden.

1. Hun elsker sine børn:

Malaika Arora Uden Makeup 1

Dette er en collage af Malaika og hendes søn. På tre af billedet viser elementet pige et makeupfrit look. Hendes blændende fysik og naturligt smukke ansigt er nok til at imponere seerne. Når hun tager en pause fra sin mode- og filmvirksomhed, vil hun gerne hellige sig at nyde og bruge tid sammen med sin familie. Denne ydmygende natur hos hende viser, hvor smuk hun faktisk er indefra.

2. Sjov for alle!

Malaika Arora Uden Makeup 2

Disse billeder viser Malaika nyde ved et familiebegivenhed. Uden at bekymre sig lidt om makeup, forkæler hun sig selv med at have det sjovt og gå helt amok med sin familie på den særlige begivenhed.

3. Skønhedsdronningen:

Malaika Arora Uden Makeup 3

Tilknyttet en række skønhedsprodukt- og modemærker har Malaika massiv viden og kreativitet, når det kommer til at klæde sig ud. Her har hun en afslappet hvid skjorte, grønne underdele og en orange farve, men sammen med det viser hun sin naturlige skønhed ved at bære nul makeup.

4. Pige i strømpebukser:

Malaika Arora Uden Makeup 4

Malaika har en fantastisk fysik og kan lide at have monteret tøj på. Hun blev spottet i lufthavnen engang iført en stram grå top, som hun pralede med sin storslåede krop. Den dag bar hun ingen makeup, men så smuk nok ud til at imponere alle de omkringliggende lufthavnspersonal og stewardesser.

5. Gympigen:

Malaika Arora Uden Makeup 5

Her ses Malaika lave nogle hardcore core -træninger med brug af kabler. Hendes passende livsstil og fjernt forhold fra mascaraen er en af ​​hovedårsagerne til fansens beundring over for hende. Sådan begavet naturlig skønhed kan aldrig måles på skønhedsprodukternes målestok.

6. Med hendes søn:

Malaika Arora Uden Makeup 6

Dette er et yndigt billede af Malaika med sin søn. Malaika ligner også et barn på dette billede, også det uden hjælp fra nogen makeup. Hendes smukke ansigt får alle skønhedsprodukterne til at se værdiløse ud foran hende.

7. Uden makeup:

Malaika Arora Uden Makeup 7

Denne kvinde er en inspiration for en række kvinder i hele Indien og også i hele verden. Som mor har hun formået at holde sig i form og hele tiden få sig selv til at se smuk ud.

8. På vej et sted:

Malaika Arora Uden Makeup 8

Malaika blev opdaget og efterlod hende nogle uden at have nogen makeup. Hvordan kan en simpel ærmeløs sort top og et par jeans få en pige til at se så guddommelig ud? Vi bør alle lære nogle skønheds- og sundhedstip fra Malaika.

9. Med svoger:

Malaika Arora Uden Makeup 9

Malaika Arora blev set snappe et billede med sin egen søster og svoger til en familiefest, hvor hun viste sin naturlige skønhed.