Top 9 Manisha Koirala Uden Makeup

Den nepalesiske skuespillerinde og dygtige danser, Manisha Koirala er en af ​​de mest populære og anerkendte skuespillerinder i indisk tv -verden. Hun har arbejdet i flere film, herunder hindi, malayalam, telegu, tamil osv. Og er også en succesrig Bharatnatyam -danser. For nylig gennemgik hun kræft og kom med succes tilbage. Hun er nu fit og ser bedre ud end nogensinde. Da hun primært var en hindi filmskuespillerinde, var hun meget en skønhedsdronning. Hun vil ikke komme i nærheden af ​​makeup og vil stadig se smuk ud som en gudinde. Tro det ikke? Her er nogle af de bedste billeder af Manisha, hvor hun er set uden makeup.

1. Klar til at være tilbage på sporet:

Manisha Koirala uden makeup 1

Rygterne går ud på, at Manisha Koirala er ved at arbejde på en ny film, og dette er kun billedet fra filmens sæt. Her viser hun sit naturlige og gudbegavede smukke ansigt. Hendes lyse og fejlfrie hud er en velsignelse ligesom hendes fantastiske skuespilpræstationer.

2. Med hendes børn:

Manisha Koirala uden makeup 2

Her ses Manisha i et jublende humør med sin datter og søn. Hendes fejlfri skønhed og ydmyge holdning er de påvirkende faktorer bag den succes, hun havde opnået. Dette yndige billede sport også hendes glædelige natur og hendes evigt smukke smil.

3. Det omslagsfoto:

Manisha Koirala uden makeup 3

Dette billede blev taget, mens Manisha blev interviewet om hendes personlige liv og kommende detaljer om hendes karriere. På dette billede sporter hun sit uplettede smil og yndige naturlige ansigtsvinkler. Uden tvivl kan det siges, at hun er en af ​​sin tids smukkeste skuespillerinder.

4. Efter lang tid:

Manisha Koirala uden makeup 4

Efter at have giftet sig og fået børn forsvandt Manisha lidt fra billedet af den indiske filmindustri. Efter lang tid blev hun spottet på gaderne og så smuk ud end nogensinde uden makeup. Hun var ikke irriteret over kameraet. Hun formåede snarere at smile og lade pressen klikke på et fantastisk billede af hende.

5. Alderen, men stadig rullende:

Manisha Koirala uden makeup 5

På dette tidspunkt er Manisha Koirala en af ​​de mest senior og erfarne skuespillerinder i den hindi filmindustri. Selvom hun er ældre, formår hun at holde sig i sin bedst mulige form på trods af at være mor. I dette allerede zoomede billede kan vi se hendes aldersgrænse fremtrædende. Men alligevel er der noget smukt, unikt og guddommeligt ved hende, som de kommende skuespillerinder mangler i disse dage.

6. Far-datter kærlighed:

Manisha Koirala uden makeup 6

Vi ved alle, at Manisha Koirala lige kom sig efter kræft i æggestokkene efter en trættende og intensiv behandling i seks måneder. Hun er meget sikker på sig selv og sin skønhed og tøver ikke med at vise sit naturlige bedste selv til kameraet.

7. Pige med specifikationer:

Manisha Koirala uden makeup 7

Skønhed kommer fra hjertet ifølge Manisha. Ifølge hende, hvis en person er smuk indefra, vil det vise sig i hans/hendes ansigt. Med denne teori er hun stadig på sin rejse til succes. Makeup er bestemt ikke et problem for denne nepalesiske skønhed, da hun nu og da flanterer sit naturlige ansigt til kameraet.

8. I nyhederne:

Manisha Koirala uden makeup 8

Efter at have vundet mod kræft har Manisha været den nye flere gange. Dette snap er også fra et af de mange interviews, hvor hun skildrede sin rejse mod kræft. Hendes sminkfrie smukke ansigt påvirkede næsten alle mennesker i rummet.

9. Fugle af samme fjer:

Manisha Koirala uden makeup 9

Manisha Koirala tog en selfie med medskuespillerinden Aditi Rao i en begivenhed, der i bund og grund var en kampagne mod kræft. Den eneste gang Manisha påførte noget på hendes ansigt, var da hun skulle på skærmen.