34 uger gravid – symptomer, udvikling og mere

For hver uge, der går, vil der være en stigning i angst og lykke ved snart at holde dit lille bundt af glæde i dine hænder. I 34. graviditet er din baby på størrelse med en cantaloupe og er nu af næsten den længde, som han vil være, når han bliver født. Læs her for at kende forskellige udviklinger hos babyen i denne uge og symptomer, når 34 uger er gravid.

Kun en kvinde kan kende en moders strabadser, når hun krydser den subtile grænse for at gå ind i moderskabet. Fra den allerførste meddelelse begynder de utallige råd fra de ældste omkring at genklang i dine ører. Venner, der allerede er mødre, fortæller deres oplevelser og vil nu begynde at give dig deres tips.

34 uger af graviditeten

De tidligere uger er hårde, da søvnløshed er din ven. Morgenkvalmen hver morgen ville være mere skuffende. Men med tiden, ville du bemærke døren til moderskabet åben og bred. Hele perioden på ni måneder er opdelt i et ugentlig format. Hvor 40 uger vil opsummere graviditetsprocessen. I denne artikel taler vi om den 34. uge af graviditeten, som næsten er slut og de bedste dele at opleve.

Måneder og trimester, der angiver for 34 uger gravid:

Hvis du har en 34 uger gammel graviditet, er du i 8. måned og 3. trimester af din graviditet. Tillykke! Du har kun en måned til at gå, før du kan holde dit lille bundt af glæde i dine hænder.

Fysiske og psykologiske ændringer i 34 ugers gravid kvinde:

Følgende er de forskellige fysiske og psykologiske ændringer, som din krop vil opleve, nu hvor du er i din 34. uge af graviditeten. De 34 ugers graviditetssymptomer er som følger:

1. oppustethed og gasser:

Nu hvor du går videre til din tredje trimester, kan du begynde at opleve oppustethed, gasser, angst og spændinger, der bare vil gøre situationen værre. At trække vejret dybt, indånde gennem næsen og ånde ud af munden i et par minutter hver dag kan hjælpe.

2. Sløret syn:

På grund af graviditetshormonerne kan dit syn virke sløret, og der er også en reduktion i produktionen af ​​tårer, som kan efterlade øjnene tørre og irriterede.

3. Øget vaginal udledning:

Efterhånden som graviditeten skrider frem, er der en stigning i vaginal udledning. Det skyldes, at graviditetshormonerne (især østrogen) øger blodgennemstrømningen til bækkenområdet og stimulerer slimhinderne.

4. Rygsmerter:

Tyngdekraftens forskydning fra ryg til mave lægger øget pres på lænden og forårsager mange gener. Der er mange løsninger til behandling af denne smerte, så hvis den ene ikke virker, kan du prøve en anden. En af de afprøvede løsninger er at tage hyppige pauser og stå, gå eller strække. At sidde i en enkelt stilling i lange timer kan skade din ryg endnu mere.

5. Benkramper:

Benkramper er hyppigere nu, og de tre største syndere for dette er graviditetsvægt, hævelse og træthed.

6. Strækmærker:

Hvis du har en genetisk disposition for strækmærker eller har en lysere hud, er det mere sandsynligt, at du får strækmærkerne. De kan dog holdes på det minimale ved langsomt og støt at tage på i vægt.

7. Ødem:

Når din størrelse øges, bevarer din kropsvæv mere væske, og du kan opleve hævelse, især i dine fødder og fingre.

8. Åndenød:

Efterhånden som graviditetsmaven stiger i størrelse, får dine lunger ikke plads til at ekspandere fuldt ud, og du føler dig derfor snoede selv efter en kort tur til vaskerummet. At sove på venstre side kan hjælpe dig med dette.

9. Hurtigere voksende hår:

Du vidste, at dit hår ville vokse hurtigere og skinnende under graviditeten, men du vidste ikke, at det endda ville vokse på uønskede steder som kinder, hage og ryg. Selvom voksning er sikker under graviditeten, er din hud ekstra følsom, og derfor anbefales det at bruge en følsom formel.

10. Søvnløshed:

Dette er en almindelig klage under graviditeten, og efterhånden som du skrider frem til din graviditet, vil dine ture til toiletter og benkramper stige, hvilket efterlader meget lidt plads til, at du kan lukke øjnene.

11. Utæt råmælk:

Når du nærmer dig din forfaldsdato, lækker dine bryster muligvis gullig formælk kaldet råmælk. Dette er din babys første drink, og du lækker ikke mere end et par dråber, men hvis du er utilpas, kan du prøve at bruge ammepuder.

34 uger gravid baby størrelse og vægt:

I løbet af denne uge er din baby lige så stor som en cantaloupe. Babyens længde er 43-46 cm, og vægten er cirka 2,1 til 2,3 kg. Barnets højde på dette tidspunkt er omtrent den samme som på fødselstidspunktet. Hvis du vil føle, hvordan din baby født nu ville føles, skal du holde en 5-pund melpose i dine arme. Sådan ville din baby have det. Stak nu 3 sådanne poser hinanden, dette er længden af ​​din baby født på fuld sigt.

Baby og mave ligner graviditet i 34 uger:

 • I den 34. graviditetsuge er barnet fuldt udviklet. Han er næsten fødselslængde.
 • Toppen af ​​livmoderen kan mærkes nu på cirka 51/2inches over navlen
 • Barnets krop er begyndt at fylde fedtet under huden
 • Barnets centralnervesystem fortsætter med at modnes, og lungerne er nu veludviklede.
 • Selvom det er tilrådeligt at bære din baby indtil den 38. eller 40. uge, har babyen en god chance for at overleve i omverdenen på dette tidspunkt.

34 ugers graviditet Babystilling – Foster og fysisk:

Følgende er de forskellige stadier af fosterudvikling efter 34 uger, som du kan observere:

 • Fortykkelse af huden: Den voksagtige belægning på huden begynder at tykne i denne uge, før den begynder at falde fra den næste uge.
 • Pokker igennem: På dette tidspunkt kan du muligvis se kropsdele såsom knytnæve og ben stikke ud af maven.
 • Søvnplan: Barnet lukker nu øjnene, når han sover og åbner dem, når han er vågen. Dette vil hjælpe ham med at udvikle en søvnplan.
 • Kønsforskelle: Hvis barnet er en mand, vil hans testikler komme ned fra maven til pungen
 • Små negle og tånegle: På dette tidspunkt når babyens små negle og tånegle spidsen af ​​fingeren og gør sig klar til deres første manicure efter fødslen.
 • Fuldt funktionelle lunger: Lungerne på dette tidspunkt er fuldt ud klar til at kunne overleve i omverdenen. De kan ikke kun modtage og filtrere luften udefra, men også materialet mellem de to lungesække er fuldt udviklet, der vil undgå friktion og muliggøre overlevelse, når de er ude af kroppen
 • Udvikling af knogler: På dette tidspunkt er 90% af knoglerne udviklet og sat på plads. De er dog stadig meget bløde og sprøde, hvilket hjælper barnet med at skubbe ud af skeden. Når barnet er ude, styrkes disse knogler automatisk.
 • Opadvendt position: På dette tidspunkt er barnet allerede i en opadvendt position med ansigtet mod livmoderen og benene mod maven. Snart vil hovedet blive fikseret i livmoderhalsen, og du vil opleve en lyn, der vil indikere, at nu er det tid for barnet at sige farvel til livmoderen.
 • Navle: I løbet af denne tid sprang navlen, som engang indeni, ud. Selvom dette er normalt, er der ingen grund til bekymring. Du skal muligvis dække det, da den konstante friktion med kjolen kan forårsage irritation af en allerede følsom del.

Graviditetskost og øvelser i løbet af 34 uger Gravid:

Øvelser Når 34 Uger Gravid:

Følgende er de øvelser, du bør udføre regelmæssigt, nu hvor du nærmer dig dit arbejde

 • Kegel -træning: Denne øvelse styrker dine bækkenbundsmuskler. Denne øvelse kan også hjælpe dig med at få hæmorider og lækage af urin.
 • Pelvic Tilt: Bekkenhældningen er en øvelse, der styrker mavemusklerne. Dette forbedrer ikke kun din fleksibilitet til fødslen, men hjælper dig også med at lindre dine rygsmerter.
 • Skræddersyning: Denne øvelse styrker dine ryg- og lårmuskler og gør bækkenleddet mere fleksibelt for en lettere levering.
 • Skridt til at gøre skræddersyet siddende:
 • Sid på gulvet med ryggen oprejst.
 • Mens du bøjer knæene i siden, skal du bringe fodsålerne sammen og trække dem ind mod lysken.
 • Skub knæene mod gulvet, indtil du mærker strækningen i dine inderlår

34 ugers graviditetskost:

Nu hvor du hurtigt nærmer dig mod D-dagen, er det lige så vigtigt at holde fast i sunde vaner (som du burde have holdt dig til under hele graviditeten) i ammestadiet. Følgende er nogle næringsstoffer, der er afgørende for din babys sunde udvikling i løbet af de første måneder af livet:

 • D -vitamin: D -vitamin understøtter en sund udvikling af knoglerne i barnet. Hvis du fortsætter med at tage vitamin D -tilskuddet, selv efter graviditeten, vil din baby og du få den anbefalede 10mcg hver dag.
 • LCP (langkædede flerumættede fedtsyrer) især DHA (kaldet omega-3 fedtsyre)-De hjælper med babyens neurale udvikling. Du kan få en ekstra dosis DHA ved at inkludere en eller to portioner fed fisk til din ugentlige kost.
 • Jern: Dette understøtter babyens kognitive udvikling nu og selv efter fødslen. Det er en nøglekomponent i de røde blodlegemer, der hjælper med transport af ilt gennem kroppen. Fødevarer, der er rige på jern, omfatter grønne bladgrøntsager, fed fisk, kød og grønne grøntsager.

Medicinske tests og scanninger i løbet af 34 uger gravid:

Følgende er de forskellige tests, der udføres, når du besøger din sundhedsekspert i løbet af 34 uger af graviditeten.

 • Blodtryk
 • Måling af maven for at kontrollere babyens vækst
 • Tjek dit helbred og adresser de problemer, du måske står over for
 • Kontrol af babyens hjerteslag og bevægelser
 • En urintest, hvis du har UVI eller forhøjet blodtryk
 • En vaginal vatpind til test af muligheden for gruppe B Streptococcus
 • Hvis din blodgruppe er Rh-negativ, kan du muligvis blive administreret en anden dosis anti-D immunglobulininjektion på dette stadium
 • Vurdering af præsentationen og stationen
 • Der kræves ingen 34 uger gravid ultralyd. Imidlertid kan en specialiseret 3D- eller 4D -scanning udføres for at vurdere visse tilstande, såsom læbespalte eller hjerteproblemer.

Tips og forholdsregler at tage i løbet af 34 uger graviditet:

Følgende er de 34-ugers graviditetsforholdsregler, du skal overholde:

 • Det er på tide nu, at du skal undgå lange bilture og flyrejser så meget som muligt
 • Hvis du skal rejse, skal du prøve at strække benene og gå rundt mindst en gang om 1-2 timer.
 • Dette er den sidste uge, du kan rejse efter, at de fleste flyselskaber ikke tillader dig at gå ombord på flyvningen.
 • Undgå urenset drikkevand, upasteuriseret mælk og utilstrækkeligt kogt kød eller spirer.
 • Undgå at sove på ryggen, da dette kan reducere blodgennemstrømningen til livmoderen og fosteret.

Tips til denne uge:

 • Køb dit autostol og få det installeret. 85% af forældrene gør det forkert i første omgang. Få det kontrolleret af en tekniker for at undgå besvær i sidste øjeblik.
 • Dine øjne kan føles tørre og irriterede. Hold dine øjendråber ved hånden
 • Føler sig deprimeret? Næsten 10-15% af gravide damer lider af depression under graviditeten. Nogle antidepressiva er sikre under graviditeten. Tal med din læge om det samme.
 • Hvis du stadig har energien tilbage, er dette det bedste tidspunkt at lægge sidste hånd på din vuggestue. Når din forfaldsdato er nær lille, vil du gerne shoppe eller gøre ting mere end nødvendigt?

Risici i løbet af 34 uger af graviditeten:

Følgende er de forskellige risici, der kan være årsag til bekymring i den 34. uge af graviditeten

 • Svangerskabsdiabetes kan være en årsag til bekymring
 • Preeklampsi er en alvorlig tilstand og kan forårsage alvorlige komplikationer hos moderen og barnet. Generelt har kvinder i alderen 35 og ældre med deres første graviditet større risiko for denne tilstand
 • Præmatur arbejdskraft er igen en alvorlig tilstand, og spædbørn født præmaturer har større risiko for helbredsproblemer, især lungerproblemer, da de ikke er fuldt udviklede.
 • For tidlig brud på membraner sker på dette stadium og er en årsag til bekymring, da det vil føre til levering før levering
 • Placenta previa øger risikoen for blødning før og under fødslen
 • Placenta Abruption – Dette er en sjælden tilstand, hvor moderkagen adskiller sig fra livmoderen før arbejdet. Dette kan forårsage fosterdød og føre til et alvorligt chok for moderen.

Tjekliste I løbet af 34 uger gravid:

 • I denne uge skal du gøre dig bekendt med tegnene på arbejde.
 • Få dig selv en uge for uge vækst og ændringer tjekliste for at sikre trivsel og korrekt vækst for både din baby og dig i løbet af de hele 9 måneder.
 • Gennemgå din fødselsplan med din jordemoder eller din læge.
 • Deltag i lektioner for spædbarns -HLR, babypleje eller amning. Når barnet ankommer, vil der være lidt tid til at få disse lektioner, og du kan føle dig tabt eller bekymret.

34 uger gravide med tvillinger:

Hvis din graviditet er i den 34. uge, og hvis du bærer tvillinger, føler du dig måske lidt sur. Det kan være tegn på, at babyerne snart kommer. For en tvillingemor er nedtællingen endelig begyndt, da den gennemsnitlige graviditet med multipler ligger et sted mellem 35 og 37 uger.

Kønsopdagelse:

Selvom kønsopdagelsesprocessen kan afsløres flere uger tidligere i den 34. uge, ville babyens køn være perfekt dannet og modnet og klar. Ved udgangen af ​​denne uge ville pungen være perfekt dannet med testiklerne helt nedstegne og klar til at fungere. Kønsorganerne er fuldt ud dannet. Han har nu ikke længere brug for ledningen, der forbinder sin mor for at aflaste sig selv. For pigerne, labia majora, den øverst lige færdig med at perfektionere sig selv. Æggestokken til din lille ville nu overraskende allerede være ejer af syv milliarder primitive æg. Tællingen går imidlertid ned til to, hvilket er det normale ægtal.

Lungefunktion:

Hele vejen indåndede din baby en lille smule af fostervandet omkring hende og forsøgte at perfektionere hendes lungefunktioner. Mange gange er det sket, at barnet har en for tidlig fødsel, hvilket i denne uge er ganske muligt. Derfor fungerer babyens lunger nu bedst. Det kan ikke kun modtage og filtrere luften; stoffet mellem de to lungesække, der holder lungerne fra friktion, har også udviklet sig, så hun aldrig står over for fare en gang udenfor.

Knogleudvikling:

Selvom næsten 90 procent af kroppens dannelse er sat til at placeres, er babyens knogler stadig svage og sprøde. Dette er bare Guds skabelse, hvor disse bløde, sprøde knogler ville hjælpe barnet med at tvinge sig selv ud af skeden. Det er derfor, kraniet stadig er temmelig stærkt og hårdt og i en normal form, men knoglerne, der forbinder det med nakken eller rygsøjlen, er stadig ikke perfektionerede. Efter fødslen ville disse knogler selv perfekt, så der er slet ingen bekymring.

Baby fedt:

I de indledende faser lignede fosteret en skeletstruktur med et tyndt muskuløst lag, mens de indre organer stadig danner og perfektionerer sig selv. Med tiden, når organerne er perfektionerede og velafviklede og fungerer, vil du bemærke, at din babybump tager et par kilo mere. Derfor vejer din lille i den 34. uge af din graviditet et sted omkring fem og et halvt kilo med fedtlag, der fylder hans lår og fyldige kinder.

Placeret til sted:

På nuværende tidspunkt er din baby fuldstændig på hovedet med hovedet placeret nær din livmoderhals og fødderne op i maven, skubber og sparker, så du ved, at babyen er klar til sin rejse ud. Mange tilfælde har lagt mærke til, at barnet vågner ud i denne uge, men for dem, der stadig ikke har gjort det, er din baby i stand til at forberede sig selv. Den opadrettede stilling skader ham ikke; faktisk sidder han ganske behageligt i din pæreformede livmoder.

Graviditeten kan opdeles i tre trimestre. Den første trimester, den anden og den tredje, som er den 34. uge, du er i øjeblikket. Med den smukke udvikling i din baby gennemgår moderen også en masse ændringer.

Skift af navle:

På nuværende tidspunkt vil du bemærke en typisk ændring i din navle. Det, der engang var inde som et krater, er nu stukket ud og ligner en lille pære. Dette er et almindeligt graviditetsscenarie, selvom ikke alle står over for det. Når du står over for et problem, skal du bruge et bånd eller et plaster til at dække stedet, da det omkring dette tidspunkt kan være for følsomt, og den konstante friktion med din kjole gør det værre.

På grund af det enorme pres fra de kommende begivenheder sætter paranoia sig ofte i. At være mor og nærme sig, kan den sidste dag være både skræmmende og spændende. Oven i det er der ekstra pres fra dine babyer. Alt sammen blandet kan disse situationer vige for at falde eller stige i blodtryk. Kom ikke ind i medicin, da disse hårde lægemidler har virkninger på barnet inde i dig. Kontakt din læge om det.

Calciumindtag:

Dette er den tid, hvor din baby fuldender sine knogler, og derfor vil han som mor tage del af dig, så pas på din kost. Læge rådgiver ofte på dette tidspunkt om at holde sig til calciumindtag, da dette er den sidste chance for din baby at have en vis knoglestyrke i ham.

Sammentrækninger:

Med dagene i nærheden af ​​Braxton Hicks sammentrækninger vokser sig mere og mere alvorlige og matcher overraskende nu, at følelsen af ​​en reel sammentrækning kan være meget lavere i intensitet. Hyppigheden af ​​disse sammentrækninger ser også ud til at stige med hver dag. Disse sammentrækninger er i virkelige, spottede sammentrækninger, som lader dig vide, at din krop forbereder sig på de kommende begivenheder.

Da tiden for din levering nærmer sig med hastige skridt, vil du opleve blandede følelser af angst og lykke. De 34 uger gravide er et meget afgørende benchmark, da barnet på dette tidspunkt næsten er udviklet og kan overleve i omverdenen, selvom det fødes for tidligt. Det er dog det bedste, at barnet bliver leveret på fuld sigt, så det er egnet til at overleve i omverdenen på egen hånd.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1: Er det sikkert at rejse for gravide i løbet af 34 uger af graviditeten?

Svar: Langdistancebilrejser bør undgås i denne fase af graviditeten. Hvis du skal rejse, skal du sørge for at holde dine ben strakt og gå lidt hvert par timer, da det kan være problematisk at sidde længe i en position. De fleste flyselskaber ville ikke tillade dig at rejse efter denne graviditetsuge.

2. spørgsmål: Hvad er sovepositionen for 34 uger, gravide kvinder?

Svar: At sove sidelæns, især på din venstre side, er den bedste soveposition i de 34 uger af graviditeten. Det er ikke tilrådeligt at sove på ryggen på dette tidspunkt på grund af den øgede risiko for dødfødsler.

Q3: Hvornår skal man konsultere en læge i løbet af 34 uger af graviditeten?

Ans: I tredje trimester skal du se lægen hver anden uge fra 28-36 uger og hver uge fra 36. uge og fremefter. Men hvis du har et af følgende symptomer, rådes du til at kontakte din læge med det samme:

 • Blødende
 • Alvorlig kvalme og opkastning
 • Barnets aktivitetsniveau falder kraftigt
 • Sammentrækninger
 • Vandpose går i stykker
 • Vedvarende alvorlig hovedpine, mavesmerter, synsforstyrrelser
 • Symptomer på influenza


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80