En komplet guide til, hvad du kan forvente ved 27 uger gravid

Graviditet er en lyksalighed. Hvem vil ikke opleve og leve livet som mor? Stien er imidlertid ikke let og glat altid, som man ønsker den skal være. Der er flere forhindringer og vanskeligheder på denne måde, og man skal passe på sundheden, hvilket igen vil have en effekt på det ufødte babyfoster. God pleje, opmærksomhed, tålmodighed og fred er påkrævet for at overvinde denne fase med lethed og komfort. 27 uger gravid fase er, hvor du er næsten halvvejs i graviditeten og ser frem til din babys ankomst. Så det er oplagt at have al opmærksomhed og entusiasme ladet op for at se dit livs kærlighed. Denne artikel hjælper dig med at give en komplet rundvisning i den 27 ugers gravide baby og 27 ugers graviditetsforholdsregler. Så tag et kig!

27 uge gravid

Indholdsfortegnelse:

 1. Måneder og trimester, der angiver 27 uger gravid
 2. Hvad skal man tænke på i denne uge
 3. Symptomer på graviditetsuge 27. uge
 4. 27 uger gravid baby størrelse og vægt
 5. Baby og mave ligner i 27 uger af graviditeten
 6. Fosterudvikling på 27 uger gravid
 7. 27. ugens aktiviteter
 8. Kost til 27 uger af graviditeten
 9. Træn i 27 uger af graviditeten
 10. Sex under graviditeten i 27. uge
 11. Medicinske tests og scanninger, mens 27 uger af graviditeten
 12. Tips og forholdsregler i 27 uger gravid
 13. Sådan overvinder du stress
 14. Tjeklister under 27 uger gravid

Måneder og trimester, der angiver for 27 uger gravid:

Har du nogensinde spekuleret på, hvor mange måneder gravid var omkring 27 uger? Når en kvinde har været 27 uger gravid i måneder, betragtes hun som gravid i 5 måneder og 4 uger. Denne periode kan yderligere beskrives som den sidste uge i den anden måned og den sidste uge i andet trimester. Det tredje semester kommer efter dette og er ekstremt afgørende, da det er fostrets vækstperiode.

Hvad skal du tænke på i denne uge:

Det er et spørgsmål, hvor præcision er påkrævet, sammen med nogle hårde og hurtige regler, der skal følges for enhver pris. Begyndelsen af ​​graviditetens første trimester markeres med at skynde sig på badeværelset tidligt om morgenen og nogle tilfælde af morgenkvalme. Denne formiddagssygdom siges at være direkte relateret til de kommende faremåneder. Første trimester kan betragtes som den mest behagelige trimester og skal derfor nydes af alle kommende mødre. Morgenkvalmen aftager imidlertid, når barnet begynder at tage dannelse. Denne uge vil holde dig travlt med stigningen i op og nedture i dit sind.

Symptomer på 27. uge af graviditeten:

Ændringer i den 27 uger gamle gravide: hvad oplever man?

Der er altid moderen, der også gennemgår ændringer. Her er 27 uger gravide symptomer. De kan være ens, selv i 27 uger gravide med tvillingsymptomer.

Administrer dine følelser:

Det er ofte en hektisk tidsplan for moderen at bevare indre ro, mens hendes sind skriger af frygt angående hendes umiddelbare fødsel, frygt for at mislykkes som mor og mange flere. Dette skyldes, at dine kvindelige hormoner producerer sig selv i overskud, der gør denne rejse ulideligt hård. Denne følelsesmæssige undergang kan påvirke din livsstil, herunder dine babyer, så bevar din indre ro. For at holde dig væk fra stressens faldgrube, skal du ikke bekymre dig for meget. Forkæl dig selv med gode ting, som at se en komediefilm eller en hyggelig gåtur med din bedste ven. Tal med din læge om hver beslutning, du tager, så du ikke tæller dine øjeblikke og spekulerer på, om du har taget den rigtige. Et par tips til håndtering af din stress er givet snart i artiklen

Mangel på vejrtrækning:

Åndenød kan være et problem nu, da barnet vokser mere og mere og optager mere plads end før. I et desperat forsøg på at få mere plads skubber barnet derefter ind i brysthulen, og det kan forårsage åndenød.

Sammen med disse subsidiære begivenheder kan for eksempel følge en åreknuder, som er en nervesygdom, der hovedsageligt påvirker dine underekstremiteter eller hæmorider på grund af det for store pres fra barnet, der hver uge får et kilo mere. Et tilfælde af akutte rygsmerter kan også følge, hvis du ikke sover på dine sider. For at overvinde åndenød må du ikke anstrenge dig selv. Prøv at slappe af, og tag en dyb indånding hvert par sekunder, for at din situation og dit helbred kan komme tilbage til det normale.

Mavesmerter:

Det ses ofte, at med tiden, kan mavekramperne gå fra ondt til værre sammen med, at din baby sparker og slår. Du skal ikke bekymre dig, da dette er normalt for mange mødre. Prøv at holde din babys position godt vedligeholdt, en god kropsholdning foreslås. Det andet, der går galt, viser sig meget uro i maven. Du ville ikke have, at det skulle genere dig den 27. uge, med så mange udviklinger rundt omkring allerede, og derfor skal du prøve at komme igennem det hele med lidt motion og et afbalanceret tyngdepunkt. Det er alt, hvad du skal gøre for at overvinde din situation.

Klodset:

En uge tilbage til tredje trimester, kommer nu tilbage med fuld kraft alle de gamle graviditetssymptomer. Træthed og træthed stiger. På grund af vægten til at barnet får kramper sent om aftenen, spiller også ind, hvilket reflekterer over moderens tyngdepunkt (på grund af den voksende bump). Muskelkontrol og koordinering af handlingerne reduceres også. Alle disse ændringer fører til en følelse af klodsethed hos moderen. Men denne ændring er kun midlertidig, indtil levering.

Hyppige badeværelsesture:

Kort efter graviditeten opstår der hormonelle ændringer, som får blod til hurtigt at strømme til nyrerne, hvilket ofte fører til at fylde blæren. Hyppigheden af ​​vandladning er mere i løbet af natten, da de gravide kvinder lægger sig ned i de væsker, der tilbageholdes i ben og fødder, kommer ind i blodbanen, som derefter bevæger sig til blæren, hvilket fører til hyppig vandladning i løbet af natten. For at undgå hyppig vandladning skal du reducere til indtagelse til vanddrivende drikke som kaffe og te.

27 uger gravid baby størrelse og vægt:

Efter 27 uger vil gravid babyvægt være på størrelse med en blomkål. Han eller hun vil veje omkring 900 gram ufuldstændig. Barnet bliver omkring 35-38 cm langt, og du kan bemærke, at dine bryster vokser sig større og også kan støde på voldsomme humørsvingninger. I de næste par uger vil han eller hun begynde at vokse hurtigere, og du kan let mærke bevægelserne rundt.

Sådan ser baby og mave ud i 27 uger af graviditeten:

27 uger gravid, hvad skal man forvente? Da du næsten er i slutningen af ​​andet trimester, kan du let mærke og mærke din baby bevæge sig indenfor. Babyen skal tage meget plads i livmoderen inde fra nu af. Babyens hjerteslag vil være omkring 140 slag på et minut.

Fosterudvikling af babyen og maven på 27 uger gravid:

Den nye livsform, der vokser i livmoderen på din bedre halvdel, er nu i hans/hendes 27. uge, og hvis du undrer dig over præcis, hvad der foregår med ham/hende, her er et smugkig ind i hans fantastiske, men lille verden. Har du nogensinde spekuleret på årsagen til den gravide mave på 27 uger? Læs videre for at vide!

Øjne:

Hele denne tid har din baby brugt sin fantasi og udviklet en følelse af berøring og begynder at mærke rummet omkring dig. Men i denne uge begynder hans/hendes øjne at vokse. Efterhånden som hans øjne udvikler sig, begynder nethinden i hans øjne at perfektionere sig selv. Øjenvipperne skal have været dannet, når det begynder at virke, og beskytter øjet mod de fremmede stoffer, der findes i livmoderen. Den 27 uger gravide babystilling er også medvirkende til denne udvikling.

Søvnmønster:

Nu kan du se din baby udvikle sig en lille smule hver gang. Med de forløbne uger i denne uge, hvis du er heldig, kan du fange din baby gabe. Dette er det første tegn på, at han føler sig søvnig. Nu hvor hans hjerne har udviklet sig, kan han håndtere et bestemt antal følelser og grundlæggende krav som at sove. Det er derfor, han nu har tidsintervaller, som han dedikerer til at sove. Han kan endda have sin foretrukne soveposition som måske en hånd til hagen eller hænderne foldes i den forreste mave osv. Derfor fører alt dette til 27 ugers gravid babyudvikling.

Vækst:

Højdepunktet i denne uge er den pludselige vækstspurt i kroppen, der er præget af en stigning på en hel tomme i løbet af ugen. I slutningen af ​​denne uge vil du bemærke, at din baby er vokset en helt ny tomme, og nu vejer han et sted omkring to kilo med en 14-tommer måling. Denne pludselige vækstspurt er ekstremt svær at fange og forekommer i øjeblikket eller nogle gange natten over. Dette kan føre til en hurtig stigning i graviditetsvægten på 27 uger.

Smagning:

Her er højdepunktet i den 27. uge. Dannelsen af ​​hans smagsløg, som gør det muligt for ham nu at prøve alle de forskellige smag af den mad, du indtager. Det er, når barnet henter krydderierne fra moderens fostervand, og det er, når han lærer at skelne mellem smag. Nogle gange kan han endda hikke, hvis følelsen er anderledes end ham. Den 27 uger gravide baby flyttes også!

Knoglemarv:

Stamcellerne bliver delt i de røde blodlegemer og hvide blodlegemer og blodplader. Hæmatopoietiske stamceller bor i en specialiseret niche og interagerer med vaskulatur, osteoblastiske og plasmaceller. I løbet af den 27. uge er der en signifikant stigning i rækkevidden af ​​Erythropoiesis og Granulopoiesis, hvorved knoglens vækst øges. Den gravide babybevægelse på 27 uger hjælper også med at accelerere væksten.

Hudpleje:

De fleste topiske midler, som moderen påfører huden, absorberes af huden, og det kan krydse placentabarrieren. Eksempler som Retinoider, der findes i hudcreme (anti-aging) kan forårsage fosterskader, og salicylsyre, der tilhører Aspirin-familien (anti-koaguleringsmiddel), bør strengt undgås, da det er klassificeret under skadeligt stof under graviditet, da det er mest anbefalet aktuel creme til acne problemer.

Den bedste måde til hudpleje for fosteret er gennem hydrering. At drikke meget almindeligt vand uden sodavand, kokosvand og kritiske juicer er den bedste måde at vedligeholde huden på. At gå i urter er også en god måde at udvikle en baby på.

27. ugens aktiviteter:

27. uge betyder fiskeri ind i tredje trimester. Nu må hun være udmattet med alle de fysiske og følelsesmæssige ændringer. Men for at fortsætte med at være sund er afgørende for normal levering. Rutinemæssig motion og stabil bevægelse hjælper også på babyens vækst. Udvikling af fosterets hjerne og udvidelse af lungerne finder sted i løbet af denne fase, og Braxton Hicks -sammentrækninger sker også, betyder at der er brug for nok ilt under hjernens udvikling, og veerne skal også altid kontrolleres. Massive sammentrækninger kan føre til arbejdskontrol.

Kost til 27 uger af graviditeten:

De følgende 27 ugers graviditetsdiæt skal nøje følges for et sundt foster:

Store 5 næringsstoffer: Folat, calcium, zink, calcium og fiber skal inkluderes i kosten. Da folat (, en form for vitamin B ikke udskilles af kroppen selv. Kosttilskud med folat er nødvendige. Vitamin B -tilskud hjælper med at forhindre neurale rørfejl

“Jern er svær at få fra kosten, så tag et jerntilskud eller prænatal vitamin med jern,” rådgiver Hope Ricciotti, MD, lektor i OB-GYN ved Harvard Medical School Jern er et vigtigt næringsstof for dig, da du har brug for en mange røde blodlegemer til at udvikle din lille. Sørg for, at du ikke drikker kaffe eller te lige efter at have spist rig på jern.

Spis ikke for to: hvilket kun fører til vægtforøgelse. Mens 27 uger gravid vægtøgning er påkrævet, anbefales en ordentlig kombination af kostfibre et vitamin til en sund mor og foster

Fuldkornet mad rig på fiber, zink, magnesium kan suppleres i stedet for ris, som kan forhindre ungdomsdiabetes.

Omega 3 fedtsyretilskud. National Institute of Health anbefaler mindst 300 milligram DHA i deres daglige kost af gravide og ammende kvinder. Hørfrøolie, fisk, valnødder er en fremragende naturlig kilde til fedtsyrer og antioxidanter

Træning i 27 uger af graviditeten:

Her har vi leveret en 27 ugers gravid træningsliste til mødrene:

Bækkenstrækninger:

Denne form for træning hjælper med at lindre rygsmerter, og disse strækninger koncentrerer sig også om vejrtrækning, hvilket hjælper med at lindre spændinger. Typer af strækninger kan være som Læn ryg strækker baglæns strækning med en fitnessbold, Standing Pelvic tilt, torso rotation. Hver øvelse kan gentages 10 gange. Eventuelt ubehag under øvelsen bør straks kontakte lægen.

Squat:

En af de mest vigtige og gavnlige øvelser, der skal udføres under graviditeten. Med benene brede bortset fra skulderniveauet og rygsøjlen lige. Øvelsen med at sidde halvt og rejse sig følges med korrekt vejrtrækningscyklus. Fordele ved squat er: Forøg bækkenbundens muskelstyrke, Forebygger smerter i ryg og bækken, Forbered dig på fødsel, en stærkere fødselsstilling af fosteret

Yoga:

Yoga hjælper med at lette normal levering. Det hjælper med at berolige kroppen fra stress og hormonel ubalance. Gynækologen anbefaler altid en prænatal yogaklasse. Mest anbefalede yoga asana er som Butterfly stretch, Cat-Cow, Side angle pose. Du bør også prøve combinhelpoga og cardio øvelser som ganghjælp til at reducere komplikationer under arbejde og efter fødslen.

Bækken hvile:

Læger anbefaler bækkenaktivitet under graviditeten. Det er en smart måde at sige ikke at have sex i denne fase. Når ned fulgt kan føre til blødning, for tidlig fødsel, placentakomplikationer.

Gåtur:

Kardioaktivitet anbefales stærkt, da det hjælper med regulering af iltforsyning og aktivitet af blodpumpen også påbegyndes. Dette er en enkel måde til fysisk aktivitet, som ikke kræver nogen investering. Et godt par gåsko som og Comfort -tøj er det eneste krav.

Sex under graviditeten i 27. uge:

Bækken hvile er nødvendig under graviditeten, da forstyrrelsen af ​​moderkagen og beskadigelse af fostersækken er den højeste risikofaktor, der vil føre til abort.

Medicinske tests og scanninger, mens 27 uger af graviditeten:

På dette stadium udføres en blodprøve for at kontrollere, om din baby lider af abnormiteter. En ultralydsscanning udføres altid i hver trimester for at kontrollere fostrets bevægelse og position. Sund mad og ingen alkohol forhindrer smerter og ubehag i disse dage. Dental (radiografisk scanning) scanning i 1. og 3. trimester bør undgås. Ingen invasiv behandling anbefales. Lægemidler gives kun med lægerådgivning og bør indtages lige efter, at din berørte læge er blevet konsulteret.

 1. Smerter og smerter- Acetaminophen. Undgå Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergi- antihistaminer og Loratadine. Undgå pseudoephedrin og dekongestanter som Phenylephrine.
 3. Hoste- Dextromethorphan og Guaifenesin.
 4. Forstoppelse- Metamucil og Colace. Undgå afføringsmidler og mineralolie.
 5. Halsbrand- Antacida og Famotidine.

Tips og forholdsregler for 27 uger gravide:

Her er et par 27 ugers graviditetsforholdsregler, man skal huske på.

 • Til hududslæt og urtebehandling kan naturlige hjemmelavede opskrifter følges. Til hududslæt foretrækkes kokosolie, da det har svampedræbende egenskaber eller sår Gurkemejepulver kan bruges, da det har en antiinflammatorisk virkning
 • Smertestillende midler som Tylenol (Acetaminophens kan tages)
 • Overbelast ikke på arbejdspladsen. Regelmæssig bevægelse i arbejdstiden er betydelig. Du skal øve vejrtrækning i løbet af frokosttiden.
 • Tal med dine familiemedlemmer om dine fremskridt.

Sådan overvinder du stress for at undgå enhver form for risiko under graviditet:

 • Finansielle spørgsmål har brug for din opmærksomhed med det samme, og den 27. uge betyder den syvende måned, og nu ville det være det rigtige tidspunkt at starte. Du skal være godt forberedt på det nye menneske. Du skal være godt rustet til alle slags udfordringer og nødsituationer, der kan kræve meget økonomisk bistand inden for et enkelt møde.
 • Et afbalanceret liv med god ernæringsmæssig mad og gode tanker i tankerne er nøglen til at komme væk fra stress. At læse mange bøger hjælper med at berolige sindet. At lytte til noget klassisk musik og se dokumentarfilm om succesrige eller berømte mennesker kan være med til at forme dit barns intellekt.
 • Du kan få al den støtte, du ønsker fra prænatale klasser, så glem ikke at tjekke dem rundt i dit område. Forældre vil give dig individuelle råd, der kan fungere for dig.
 • Yoga er en glimrende måde at slippe alt, bekymre dig og styrke dit sind. Prøv det at afstresse. Der er nogle særlige yogaklasser udført for kommende mødre, som ikke kun styrker din kerne, men også hjælper dig ud i visse situationer, der kan belaste din svage krop.
 • Hvis du planlægger hjemmefødsel, ville det nu være et godt tidspunkt at starte. Tal med en, der kan arrangere en jordemoder for dig. Du bør være helt sikker på alle de processer, du måtte gennemgå før fødslen, så du har det godt med dit barns fødsel. Et roligt sind hjælper virkelig under dit barns fødsel.

Risici, du kan støde på i løbet af 27 uger Graviditet:

Du skal være mere forsigtig og lægge mærke til hver lille ændring, der finder sted fra nu af med din krop. I tilfælde af ekstrem hævelse, der kan forekomme hos få gravide, skal du straks kontakte lægen. Enhver form for kramper i maveområdet eller bækkenet bør også rapporteres til lægen. Nedsat fosterbevægelse og åndedrætsbesvær er andre spørgsmål, man bør lægge mærke til og holde øje med.

Tjeklister i graviditetsuge 27:

Følgende liste kan bruges, når fosterudviklingen er 27 uger gravid, og kvinden næsten er inde i sit tredje semester:

 • Vær opmærksom på babyens bevægelser, og noter det helst til fremtidig reference.
 • Notér de prænatale besøg og de tests, der skal tages i løbet af denne tid.
 • Uddann dig selv om ledningsblodbank og tal om muligt med den nærmeste kilde, der tilbyder sådanne faciliteter.
 • Tilmeld dig nogle fødselstimer eller lær om nogle nye teknikker til spædbørn. Individuelle onlinekurser er også tilgængelige til dette.
 • De kommende mødre bør prøve at tilpasse deres kroppe til det nye træk ved amning.
 • Du skal nu beslutte dig for en bestemt læge til dit barn.
 • Visse store beslutninger skulle have været taget nu, så du er helt stressfri i løbet af de få resterende dage af graviditeten.
 • Der skal tildeles et værelse i løbet af denne tid til din baby. Hvis du ikke har råd til et værelse, skal du rydde op, så dit barn kan sove.

Efter at have læst så mange oplysninger, må du have indset, at der er meget at vide om 27 uger gravid og de 27 ugers graviditetsforholdsregler. Du skal være godt klar over nogle af de angivne oplysninger. Du skal sørge for at prøve at følge i det mindste nogle af disse, da de er blevet bragt i offentlighedens øjne på grund af deres fordele. Hvert menneske skal kende til alle disse godbidder af information, da de forbedrer den komplette graviditetsoplevelse for både moderen og de mennesker, der hjælper hende i denne periode.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Skal jeg have flere ultralyd på dette tidspunkt?

Svar: Hvis du har en graviditet med lav risiko, ville fire scanninger i hele graviditetstiden være nok. Lægen vil foretage en vækstscanning og se, om barnet vokser godt. Selvom få tilfælde kan kræve en ultralydsscanning nu og da på grund af risici eller komplikationer, har du ikke brug for det hver gang du besøger en læge i denne trimester bare for at være sikker. Dette anbefales heller ikke så meget.

Q2. Er 2d eller 3d ultralyd god i denne uge?

Svar: Dette afhænger af lægen. Generelt vil 2d blive udført i de fleste tilfælde, men hvis dit helbred eller tilfælde kræver en nærmere undersøgelse af babyen, kan lægen anbefale til 3d eller endda nogle gange 4d ultralydsscanning. Men af ​​din egen interesse anbefales det ikke at beslutte og få det gjort bare for entusiasme.

Q3. Hvad skal man gøre, hvis babyhovedet ikke er nede i denne ugetid?

Svar: Bare rolig, barnet bliver ved med at bevæge sig på dette tidspunkt, og hovedet falder med tiden mellem 27 og 30 ugers graviditet. Så hvis ikke nu, vender barnet hovedet ned i slutningen af ​​30 uger. Vent lidt, før du bliver i panik, og overlad detaljerne til lægen.