Hvad er fosterudviklingen og symptomerne i 40 ugers graviditet?

Dagen er næsten her, og din 40 uger gravide baby er ved at ankomme, så snart du går i fødsel. De fleste mødre venter bare på at putte deres baby på dette tidspunkt, og nogle gange møder de skuffelse, da babyen ikke kommer i slutningen af ​​ugen. Det sker, og der er ikke noget at bekymre sig om. En ting skal huskes på, før hovedet kan fyldes med negative ting, der kun er 4-5% af babyerne, der ankommer til deres forventede dato, og det er meget lav margin. Hvis du står over for det samme problem, er der intet at bekymre dig om. Du kan betragte dig selv som en af ​​de uheldige 95-95%.

Graviditet kan have forskellige længder, og det varierer fra race til race. For eksempel står de asiatiske kvinder mest i problemer og har større risiko i forhold til de hvide eller amerikanske kvinder, hvis arbejdet vækkes selv efter den 41. uge. Ifølge de fleste læger og eksperter i denne sag er arbejdet generelt induceret af den 40. uge, og du er på det stadium lige nu. Spændende, hva ‘? Du skal ikke vente for længe. Babyen kommer til tiden, og det forventes, at du har et godt liv forude.

40 uger gravid

Hvad skal du tænke på i denne uge:

Moderen tænker generelt på at holde barnet for første gang, kysse og kramme det. Turen har ikke været let, men slutningen vil være smuk. Læs nogle bøger om den første kommunikation med barnet. De fleste mødre er begejstrede for, at det vil se ud. Det er trods alt nok den bedste dag i en mors liv. Lykken rammer nogle individer så godt, at de planlægger at have en anden.

Der bør arrangeres en passende portræt session. Dette gøres generelt på hospitalerne og kan gratis benyttes af patienterne (allerede inkluderet). Det giver barnet et blødt legetøj til et godt billede. Et vellavet tæppe som også tilføjes billedet. Toppe er også tilgængelige til mødrene, hvis de foretrækker at være på billedet og endelig det meget smukke første babyoutfit, der vil være unikt.

Fosterudvikling:

Fosterudvikling er dybest set lemmernes former, størrelser, babyens samlede vægt osv. Og andre lignende forhold, der afgør, hvordan afkommet vil se ud, når leveringen sker.

40 ugers gravid babyvægt i kg: På dette tidspunkt er sandsynligvis alle mødre virkelig spændte på, at babyen skal komme ud af livmoderen for første gang. Moderen er ivrig efter at putte det, men bortset fra alt det udviklingspunkt skal man huske på. Barnet bliver omkring 51 cm langt og vejer omkring 2,5 til 3,8 kg (maks.). Dette er en temmelig sund vægt og generelt vejer alle babyer omkring dette.

Tommelfinger søgning: Dine 40 uger gravide babybevægelser vil stige meget. På nuværende tidspunkt har baby fundet ud af tommelfingeren og vil sutte den. Dette kan siges at være en af ​​de største udviklinger hos babyen, og det vil være passende og har sandsynligvis forberedt sig på de kommende ændringer.

Fedtet stof: Dette er også noget, der også sker i de sidste uger. Dette stof kaldes Vernix Caseosa, og det beskytter babyens hud. På dette tidspunkt fælder barnet meget, og derfor er barnet tørt, når det endelig kommer.

Hjælp til livmoderen: Babyens hoved vil fungere som en kork og hjælpe med at åbne livmoderen, selvom membranerne er delvist beskadigede.

Brystmad: dette er noget, barnet lærer naturligt. Barnet ved allerede, hvorfra det skal hentes mælk, og det er noget, det uddanner sig, mens det blev gemt i maven. Så snart barnet er født, skal det forsynes med modermælk, og dette er en af ​​de bedste måder at fodre barnet på i løbet af de første par måneder.

Kranieknogler: Kranieknoglerne er adskilt, og det er derfor babyen nu let vil kunne passere gennem fødselskanalen. Dette vil hjælpe både moderen og barnet med arbejde. Barnet kommer ud med relativt bløde pletter på hovedet, og dette vil ske i løbet af det første år og også under fødslen.

Hår: Babyens hår vil være tykt nu, og neglene vil blive ved med at vokse længere.

Symptomer og overvinde dem:

 1. Mavesmerter: Hvis du oplever en form for mavesmerter og maveproblemer i løbet af denne tid, så er det ganske normalt. Dette kan reduceres ved den måde, du spiser på. At spise små gange med bestemte tidsintervaller vil være bedre i stedet for at spise tunge måltider efter lange intervaller. Hold munden kørende med sunde ting i den, og bliv sund.
 2. Nedre rygsmerter: Da babyen gradvist bevæger sig lavere, og der er en stigning i vægten, er disse smerter ret almindelige. Dette er et af de mest almindelige problemer med 40 ugers graviditetsproblem. Næsten hver kvinde står over for dette, og denne smerte kan være frustrerende. Det værste er, at du simpelthen bliver nødt til at gå igennem det. Barnets bevægelse forårsager også alvorlige smerter, og da der er meget lidt plads til at han kan bevæge sig, står moderen over for nogle alvorlige problemer. Nogle gange kan barnet give et stærkt spark, selvom der er meget lidt plads inde i maven. At udføre visse yogapraksis kan hjælpe.
 3. Braxton Hicks: Der er nogle sammentrækninger, der for det meste er uregelmæssige, og disse betegnes som Braxton Hicks. Kvinder vil føle, at der er et stramt klem, og det gør meget ondt. Ligesom moderen har haft alle de tidligere smerter, vil dette også gå over. Forbliv rolig!
 4. Ben smerter: På grund af en stigning i vægt vil kvinders svage ben og bløde knogler blive påvirket. Der vil være smerter i leddene, og musklerne bliver ganske ofte ømme. Hold øje med den mad, du indtager, da den også kan kontrollere den og udrydde smerten.
 5. Hovedpine: Følelse af et pres på panden er også almindelig i løbet af denne tid. At lytte til musik og slukke for graviditetsstemningen og forkæle dig selv med det normale liv (så meget som muligt) vil helt sikkert hjælpe.
 6. Kropskramper: Kramper i kroppen er også almindelige på dette tidspunkt. Hvis du har nogle alvorlige problemer med dine muskler i hele kroppen, er du på det rigtige sted, da disse kramper er ret almindelige. At lave nogle yogabevægelser og tage korte gåture hjælper med disse fysiske ulemper og hjælper også med metaltilstanden.

Uge aktivitet:

Din livsstil har ændret sig meget. Du er kommet langt fra den fastfood-trang og weekend-alkoholiker til den sunde spiser, og alt er blevet gjort for barnets skyld. Så der kan være nogle ændringer i sidste øjeblik i din ugentlige aktivitet, som også vil være godt for barnet. Prøv at få seriøs søvn, da dagene med søvnløse nætter er på vej. Hold ordentligt øje med kosten og spis kun de sunde ting. Tag korte ture, da de næste par dage vil være på hospitalet.

Uge kost og motion:

I løbet af de sidste uger har du kun spist de gode ting, lægerne har ordineret. At spise bestemte fødevarer kan fremkalde arbejdskraft, og visse sådanne fødevarer er blevet diskuteret nedenfor.

 • Karry: Hvis du er asiat, vil dette være en af ​​de mest egnede fødevarer, som du kan få arbejdskraft til, da Curry er en berømt mad i de fleste asiatiske lande, især Indien. En ting skal huskes på, at at spise for meget krydret mad kan forårsage halsbrand.
 • Ananas: Hvis du kan benytte ananas, kan det hjælpe med arbejdskraft. Frisk ananas har mange fordele, når det kommer til barnefødsel. Frugten leveres med enzymet bromelain, der blødgør livmoderhalsen.
 • Undgå visse fødevarer: Du bør undgå fødevarer, der forstyrrer maven. Årsag, på dette tidspunkt vil du ikke tage sådanne risici. Det vil også være for meget for barnet og kan også forårsage nogle problemer under fødslen.

Dyrke motion:

Der er visse øvelser, der hjælper med at reducere de smerter og smerter, du har haft de sidste par dage.

 • At gå er altid praktisk i disse situationer. Uden at producere overdreven stress, prøv at gå, og dette vil vise sig at være en af ​​de enkleste og effektive bevægelser, der giver dig mulighed for at slappe af og opføre dig komfortabelt.
 • Svømning er en anden fantastisk øvelse, der hjælper med at reducere smerterne ved at strække musklerne og holde sindet afslappet. Svømning i den 40. uge af graviditeten kan helt sikkert vise sig at være virkelig nyttig.
 • Yoga hjælper også i løbet af denne tid. Det slapper også af på maven og sindet. Alle disse vil være nyttige, når du går på arbejde.

Sex i løbet af denne uge:

På dette tidspunkt er du sandsynligvis træt af at prøve ting, der vil fremkalde arbejde, og derfor er sex sandsynligvis den eneste mulighed, der er tilbage. Det kan hævdes at være sikkert, men til en vis grad. Skynd dig ikke! Skynd dig aldrig. Rushing vil altid ødelægge det sjove, især på dette tidspunkt. Bare rolig om barnet. Du vil ikke skade barnet på nogen måde. Det kan føre til arbejdskraft. I visse tilfælde hjalp samleje med at fremkalde arbejde. Følelserne vil være lidt anderledes i forhold til de sædvanlige samleje. Hvorfor? Jamen hej! Du er gravid nu og er næsten ved at føde en levende baby.

Tips til at overvinde stress:

Stress er et af de mest almindelige problemer på dette tidspunkt stress genereres på grund af ændringen i livsstil og også på grund af de hurtige fysiske ændringer. Overdreven stress kan være skadeligt, og det kan også påvirke barnet. Der er visse måder at reducere stress på.

 • Stop rygning: Undgå at ryge helt i løbet af denne tid. Rygning har vist sig at udløse stress, og det kan være rigtig dårligt for både moderen og hendes baby.
 • Tal med venner: Overdreven følelsesmæssig misbrug og tilbagekaldelse af grimme begivenheder kan også udløse stress. Hvis du har sådanne følelser, skal du kontakte en ven. Du er sammen med din partner hele tiden, og for meget kærlighed kan føre til kvælning. Derfor bliver du nødt til at gå ud og tale med en ven. Hvornår kommer venner til nytte.
 • Ingen vin til dig: Undgå alle former for drikkevarer, der kommer med alkoholindhold. Selv rødvin bør undgås på dette tidspunkt. Bare et par dage mere, og du vil kunne se din baby. Det vil således ikke være en dårlig beslutning, så sig nej til dine alkoholbehov.
 • Prøv meditation: Meditation hjælper altid med at slappe af sindet og reducere stress effektivt. Selv lægerne foreslår at gå igennem en eller anden form for meditation for at reducere stresset i løbet af de sidste uger, hvilket er helt naturligt.

Medicinsk behandling og regelmæssig kontrol:

En læge eller en praktiserende læge kommer for at kontrollere barnets bevægelse og vækst. Dette vil være din regelmæssige kontrol.

Hvis du har en medicinsk tilstand i løbet af den sidste uge, kan dette være et problem. Så det skal tages omhu hurtigst muligt. Mange kvinder får alvorlig hovedpine i løbet af denne tid. For den 40 uger gravide kvinde bør nogle naturlige midler være egnede. Der er andre spørgsmål vedrørende svampeinfektioner, depression, surhed og hoste. For at reducere disse medicinske tilstande kan Diflucan, Paroxetine, Mylanta og Allegra benyttes.

Uge Tips og forholdsregler:

Korrekt omhu bør udvises i løbet af denne tid. Hold øje med tegn på arbejde og ignorer dem ikke. Hold din partner opmærksom på, at alt kan ske i løbet af denne uge. Hold kontakten med de kvindelige venner, især med dem, der er mødre. De kan foreslå noget vigtigt, mens du føder.

Det er tid! Barnet vil komme ud når som helst, og dette vil være et stort skridt frem til et nyt liv. Du bliver nødt til at holde øje med tegnene på arbejde. Ignorer aldrig smerter af nogen art. Selvom du kan kassere dem som falsk alarm, er chancerne stor for, at det kan være ægte leveringssmerter. Det er altid bedre at holde din babytaske klar med alt det nødvendige og være klar til at besøge hospitalet. Sørg altid for, at du er sammen med en, der kan køre dig ned selv midt om natten.Hvis du har brug for nogle oplysninger om tegn på fødsel, skal du også kontakte eksperterne og de venner, der er mødre..