20 bedste skrivebordsdesign med billeder i Indien

Bordurets designs er meget nyttige, og på samme tid er de også masser af anvendelser. For nemheds skyld og valgmuligheder er der mange varianter blandt skrivebordsure, der får dig til at vælge den bedst egnede til dig. Der er hvide, sorte eller mørke skraverede urskiver på urene, der gør det meget let at læse. De fleste af dem kommer med nem registrering af tal med baggrundsbelysning. Ud over tidsvisningen giver skrivebordet os også oplysninger som dato, dag og temperatur.

Seneste & Moderne skrivebord ur designs i Indien:

Her fik vi 20 søde og fede skrivebordsdesign med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Vintage Look skrivebord vækkeure:

Vintage Look skrivebord vækkeure

Dette lille skrivebordsur er udstyret med alarmfacilitet, og det giver den perfekte årgang, der kan dekoreres på ethvert bord i dit hjem. Den er i skinnende rød farve og har 120 gram totalvægt. Den er let at bære overalt og består af plastmateriale.

2. 6 ”bevægeligt gear rundt skrivebord ur design:

6 ”bevægeligt gear med rundt skrivebord

Dette er et stilfuldt stykke 6 “moderne skrivebord ur i bevægeligt gear, der har fremragende funktionalitet. Dette er et nummereret skrivebordsur, der har fede sorte arabiske tal, der er lette at identificere med et blik. De har bevægelige gear og består af metaller. Den anden hånd er lavet i den røde nuance. Du kan vælge, at dette er et executive -ur.

3. Digitalt skrivebord i sort træ:

Sort træ digitale skrivebordsure

Billedet viser et ideelt kontorbordur, der er lavet af sort træ. Dette kan vise omkring 6 cifret tal og et alfabet med LED sem sengetøj i det. Det er en kubisk træform med en digital mekanisme. Den bruger et AAA -batteri og kan også bruges til alarmerende muligheder.

4. Dekorativt skrivebordur i massivt træ i firkantet form:

Massivt træ firkantet dekorativt skrivebord ur design

Disse typer er lavet med massivt træ i amerikansk valnødstil. Urets overflade fås i variable samtidige farver. Dette unikke skrivebordsur har dimensionerne 12 x 12 x 5 cm. Det viser tid i en simpel analog mekanisme og har ingen alarmmuligheder. Alle hænderne er designet i hvide nuancer.

5. Slanke designede hvide skrivebordsure:

Elegant designet hvidt skrivebord

Dette er en fantastisk samling af sejt skrivebordsur, der er slankt og stilfuldt i udseende. De har en rund form og fungerer med to AA -batterier. De fungerer i analog mekanisme og har funktioner såsom lyssensorer og snooze -muligheder. Den er lavet af hvide ABS -plastmaterialer.

6. Håndlavet træ skrivebord ur design:

Håndlavet træ skrivebord ur design

Udforsk skønheden i det håndlavede træmateriale unikke skrivebordsure, der fungerer med en simpel mekanisme. Det er blevet lavet med et unikt stykke træ, der er blevet glattet og afsluttet med flere lag lakering for at få den glans. Det fungerer med kvartsbevægelsen med batterimuligheder og kan let opsættes.

7. Gennemsigtige krystal skriveborde:

Gennemsigtige krystal skriveborde

Dette er en gennemsigtig type krystal skrivebordsure, der har tandhjul og lavet af direkte graveringsmateriale. Dette seje skriveur er fremstillet ved hjælp af sandblæst graveringsmetode med frostet aftrykfarve. Dette optiske ur er 6,75 tommer højt og bruger mønsteret i skeletstil. Det passer bedre til en prestigefyldt og værdsat gave til alle, du holder af.

8. Sekskantet formet sølv skrivebord ur design:

Sekskantet formet sølv skrivebord ur design

Dette ur ville give dit kontorbord et friskt og antikt udtryk, når det holdes over det. Den har en dimension på 4,25 ”bred og 2” dyb med 5,25 højder. Dette mini skrivebordsur, der har en glasfront og bruger batteri i AA -størrelse. Det er lavet af rustfrit stål og aluminiumsmaterialer.

9. vogn guld skrivebord ure:

Vogn guld skrivebord ure

Den nøjagtige måling af dette Seiko store skrivebordsur er fra bunden og toppladen med 2,2 x 3,2 tommer. Den samlede højde er 4,4 tommer med håndtaget oppe og 3,6 tommer, når håndtaget er nede. Dette smarte skrivebordsur er belagt med guldmetal og har vognfaciliteten. Den bruger et batteri i AA -størrelse. Den har også en rund knap på ryggen, når den skubbes og trækkes; du er færdig med dens mulige anvendelser.

10. Analogt træ lydløst skrivebord ur design:

Analogt træ -stille skrivebord ur design

Tag et kig på dette fede skrivebordsur, der er lavet af træ og tilhører kategorien stille skriveure. De har alarmfunktionen, der lyder gradvist i øget tone og også har slumretiden på cirka 5 minutter. De fungerer lydløst uden en tikkende lyd, der sikrer en problemfri søvn om natten. Den har natlys med store tal vist.

11. Vedhængstype Vintage skrivebord ur designs:

Vedhængstype Vintage skrivebord ur designs

Det er ingen tvivl om, at det ville være det bedste skrivebordsdesign i vintageserien. Det er noget som et togstations vedhæng, der giver sin elegance, når det opbevares ved sengen. Den sorte ramme på dette ur er ekspertfremstillet i metal med det bedste og unikke håndværk. Urets overflade er elfenben og er blevet påtegnet med store romertal.

12. Syv farve skiftende LED skriveborde:

Syv farve skiftende LED skriveborde

Her er mini skrivebord ur design, der er perfekt ideel til brug i soveværelser og også på kontor stationære computere. De har en særlig egenskab ved farveskift med 7 forskellige nuancer. Disse førte oplyste skrivebordsure til at vise tid, dato, dag og også temperatur. Disse små digitale skriveure har også funktionen alarmer.

13. 5 ”Compass Messing Nautical Desk Clock Designs:

5 ”Designs i ur til messing i messing i messing

Har dette stilfulde skrivebordsur, der virkelig er læseligt og let at læse med dets funktion af nautiske ure. Det er lavet af massivt messingmetal og har 5 tommer kompas i bunden under det runde ur. Det ville helt sikkert være den ideelle gave til de nautiske entusiaster og også til navigatører.

14. Polaris marmor skrivebordsure:

Polaris marmor skriveborde

Opdag dette søde skrivebordsur, der bogstaveligt talt er lavet af Polaris perlehvid skraveret marmor. Dette ur giver dig det mest stilfulde og skarpe look, uanset hvor det opbevares, enten i dit hjem eller på kontoret. Marmoren, som den er fremstillet af, måler gas på 6 x 4,75 tommer.

15. Guldplade graveret skrivebord ur designs:

Guldplade graveret skrivebord ur designs

Dette smukke skrivebordsur har det unikke design af den forgyldte indgravering. Det kan foræres til enhver lejlighed som pensionistgave, bryllupper og jubilæum og også som medarbejdergenkendelse, når det er personligt. Det har klassisk skrivebord graveret med golffodbase og en guldplade. Den samlede urstørrelse ville være 8 x 5 tommer.

16. Vintage Mantel Square skriveborde:

Vintage Mantel Square skrivebordure

Tag nu et kig på dette lille skrivebordsur, der er lavet af moderne træ. Dette ur er i en firkantet form, der har en trækasse i vintage stil med håndtag i fob -stil. Den har en hvid urskive med romertal. Det gør også brug af plastik og har brug for et AA -batteri til dets arbejde. Hvis du vil købe et luksus skrivebord, så er dette det rigtige valg.

17. Stemmestyring Kontor Desk Clock Design:

Stemmestyring Kontor skrivebord ur design

Hvis du var på udkig efter et ideelt ur til kontorbrug, så er du lige her for det. Dette er det digitale skrivebord ur med levende funktioner i stemmegenkendelse LCD baggrundsbelysning, alarmfacilitet og også med vejrindikationer. Det lyder med to hammeralarmfunktioner.

18. Guldhåndtag Marmor skriveborde:

Guldhåndtag marmor skrivebord ure

Når du er bekymret over den samlede vægt af ure, kan du let gå efter design i marmorbord. Dette er det store skrivebordsur, der også er tungt og vidunderligt designet med et gyldent håndtag. Det gør brug af et AA -batteri med mekanismen til Xavier kvartsbevægelse. Målene på dette ur er cirka 16 cm x 10 cm x 5 cm.

19. Wood Cube LED Display Desk Clock Designs:

Wood Cube LED Display Desk Clock Designs

Her får du en bred vifte af valgmuligheder i farver med et enkelt stykke stilfuldt skrivebord. Dette er træbordsklokken med kubisk form og har hele den mulige funktion, som et digitalt skrivebordur ville besidde. Det kan vise tid, dato og også temperatur på hver af sine kubiske sider. Desuden kan den fås til at ændre sin farve og kan fås til at vise hver funktion på hver side. Dette er en moderne indretning, der passer meget godt til ethvert kontorbord.

20. Penstand sølv skrivebord ure:

Pennestativ Sølv skriveborde

Brug dit vækkeur som et stationært stativ, når det opbevares på dit bord derhjemme eller på kontoret. Det er det stilfulde skrivebordsur med sølvfarvede forme. Både uret og pennestativet er lavet af rustfrit stål. Med dette retro skrivebordsur kan du sprænge dit bord med et elegant og sofistikeret udseende, der både er sjovt og organiseret. De bruger kun et 1,5 volt batteri og hjælper dig med at holde din tid, uanset hvor du går.

Alle skrivebordets design har deres egne funktioner og særlige egenskaber. Hver har en unik model designet og også med et friskt mønster, der passer til den moderne moderne verdensstruktur. Der er forskellige farveindstillinger blandt dem for at skabe uoverensstemmelse med interiøret. De har særlige funktioner som baggrundsbelysning i løbet af natten, slukning af tikkende lyd i visse situationer, små eller store ure, træfabrikater og spejlberørte og også med nautiske modeller. Udover disse 20 topmodeller har du stadig mange muligheder for at se på dine bedste valg.