Batman: Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta

Pimeällä ritarilla on pitkä ja menestyvä historia elokuvissa ja televisiossa, ja se on nyt valmis palaamaan Batmanin kautta. Uuden DC -elokuvan projekti kehittyy tällä hetkellä vain hitaasti. Mutta tiedämme siitä jo paljon. Esimerkiksi elokuvantekijä Matt Reeves, joka tunnetaan parhaiten Cloverfieldistä ja Dawn of the Planet of the Apeista, ohjaa ja kirjoittaa. Robert Pattinson ottaa pimeän ritarin roolin. Elokuva tulee elokuvateattereihin 25. kesäkuuta 2021. Näemme myös useita muita tuttuja kasvoja joidenkin rakastetuimpien ja pelätyimpien Gothamin kansalaisten peitossa. Liity meihin ja löydä kaikki mitä sinun pitäisi tietää The Batmanista!

Matt Reeves korvaa Ben Affleckin

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta matt reeves regissur

Keitä näemme Batmanissa?

Kun ensimmäiset huhut upouudesta Batman-elokuvasta nousivat julki heinäkuussa 2015, kaikki uskoivat heti, että Ben Affleck ohjaa ja näyttelee uudelleen, ja Geoff Johns kirjoittaa yhdessä käsikirjoituksen. Kuitenkin, kun Affleck epäonnistui pian sen jälkeen, projekti muuttui perusteellisesti. Matt Reeves nähdään nyt ohjaamassa Batmania.

Reeves kirjoittaa ja työskentelee tuottajana kollegansa Dylan Clarkin rinnalla.

Valinta hakea Robert Pattinson Bruce Wayneksi on helppo, kertoo Warner Bros. -sisäpiiriläinen, koska hänen ainoa todellinen kilpailunsa väitettiin olevan Nicholas Hoult. Jeffrey Wrightin uskotaan näyttelevän komissaari James Gordonia, Batmanin klassista liittolaista. Andy Serkis tulee myös hovimestari Alfred Pennyworthin rooliin. Vaikka Serkis tunnetaan parhaiten elokuvien sieppaamisesta Apinoiden planeetalla, hän on tarjonnut viime vuosina joitakin arvostettuja esityksiä kameralla, mukaan lukien ikimuistoisen roolin Black Pantherissa.

Robert Pattinson nuorempana Bruce Wayne

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta Batman Robert Pattinson

Andy Serkis on uusi Alfred

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta Andy Serkis Alfred

Jeffrey Wright komissaari Gordonina

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta jeffrey wright -komissaari Gordon

Pahat tyypit

Batmanilla huhutaan olevan 2–6 konnaa. Zoe Kravitz on kuitenkin edelleen ainoa virallisesti vahvistettu. Kravitz esittää Selina Kylea. Kuten fanit tietävät aivan liian hyvin, Selina on Catwomanin, surullisen Gothamin varkaan siviilialter ego, joka on ollut Batmanin liittolainen, vihollinen ja romanttinen kumppani vuosien varrella.

Zoe Kravitz ottaa Catwomanin roolin

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta zoe kravitz catwoman

Paul Danon on tarkoitus olla rooli konna Edward Nashton, The Riddler, kun taas Colin Farrell ottaa surullisen kuuluisan pingviinin roolin. Mad Hatter ja Two-Face voivat myös olla paikalla, mutta mitään ei ole vielä vahvistettu. Joe Manganiellon olisi pitänyt soittaa Kuolemanrooli Affleckin elokuvassa ja esiintyä jopa lyhyessä kohtauksessa Oikeusliigassa. Nyt kun uusi johtaja on, ei tiedetä, säilyttääkö Manganiello roolin.

Colin Farrell on pingviini

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta Colin Farrell the Penguin

Paul Dano Riddlerina

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta Paul Dano Riddler

Joe Manganiello pysyy siinä Deathstroke?

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta deathstroke joe manganiello

Mistä The Batman kertoo??

Batmanin sanotaan sijoittuvan 90 -luvulle, Bruce Waynen sankariuran alkuun. Tämä voi viitata siihen, että Pattinson pelaa nuorempaa versiota Affleckin Batmanista. Batman v Superman vahvisti, että Waynes murhattiin vuonna 1981, mikä tarkoittaa, että Bruce olisi esittänyt Batmania ensimmäisen kerran 1990-luvun alussa tai puolivälissä.

Tiedämme varmasti, että uusi DC -elokuva ei ole toinen alkuperätarina. Lepakkomies tutkii pimeän ritarin maailmaa melko tuntemattomalla ja salaperäisellä tavalla korostaen hänen etsivätaitojaan enemmän kuin aiemmissa elokuvissa ja inspiroimalla Alfred Hitchcockin teoksista. Kuitenkin Reevesin sanotaan äskettäin tarkistaneen käsikirjoitusta tarjotakseen enemmän toimintaa ja tasapainoisemman version Supersankari kokemus tarjota.

Useiden raporttien mukaan Batman on uuden trilogian alku. Reeves ilmoitti jo vuonna 2017, että hänellä oli ideoita monen elokuvan tarinaan. “Minulla on ideoita tarinakaarelle, mutta on todella tärkeää aloittaa vain … sinun on aloitettava yhdellä.”

Batman oli maailman paras etsivä ennen kuin hänestä tuli pimeä ritari

Batman Kaikki mitä tiedämme uudesta DC -elokuvasta Batman -etsivä Sherlock Holmesin kanssa