Lasten makuupussit, jotka sopivat vauvoille ja pikkulapsille

Lapset makuupussit vauvat makuuhuone lastenhuone ulkojuhlat

Miten valitsemme sopivat lasten makuupussit?

Tiesitkö, että lasten makuupussin on oltava EU: n komission erityismääräysten mukainen? Kyllä, itse asiassa, koska myös pieniesi terveys liittyy läheisesti tähän.

Lasten makuupussi puuvillaa

Lasten makuupussit makuuhuone lastenhuone ulkona harmaa oranssi kettu

 Puuvilla, joka sinun pitäisi valita lasten makuupussiin, on perustavanlaatuinen. Mallin tulee ehdottomasti olla lempeä, pehmeä ja allergialääke.

Mitat

vauvat makuuhuoneet lapset makuupussit ulkona tytöt

Lasten kanssa sinun pitäisi vaihtaa mallia useammin. Syynä tähän on se, että nämä kasvavat nopeasti. Se ei siis näytä erilaiselta kuin lasten vaatteet. Vastineeksi on mahdollisuus ostaa ja myydä käytettyjä. Koska yleensä lasten makuupussia ei käytetä liian usein.

Söpöjä, mielenkiintoisia muotoja

0–4 kuukauden ikäiset lapset tarvitsevat 65 cm: n makuupussin. 4–9 kuukauden iässä sinun on suunniteltava 75 cm. Sitten se näyttää tältä: 90 cm 9–15 kuukauden ikäisille lapsille, 105 cm 15 kuukauden ajan ja 120 cm kahden vuoden ajan.

Pehmeä krokotiili nuorille

On parempi valita mallit, joissa on toiminnallinen sulkutyyppi. Tämä säästää paljon vaivaa ja aikaa. Hihoissa olevat painikkeet auttavat paljon pienissä malleissa. Mukana on myös vaakasuora vetoketju. Näin vauva on helppo ottaa pois ja kääriä uudelleen.

Rauhallinen uni oikealla lasten makuupussilla

Lasten makuupussit vauvojen makuuhuone lastenhuone hai

Lasten makuupussin tehokkain suoritus on juuri tämä. Vauvasi nukkuu hyvin ja on suojattu mahdolliselta vilustumiselta. Jotta varmistettaisiin myös korkein tietoturva, on kuitenkin noudatettava muutamia perussääntöjä.

Nämä ovat suunnilleen seuraavat:

– Oikea ja tasapainoinen hengitys

Tätä varten sinun on asetettava vauva selälleen ja pidettävä se kaukana esineistä. Joten se voi kääntyä turvallisesti sängyssä.

Onnellisia lapsia

vauvat makuuhuone lapset makuupussit ulkona vihreä

– Nuku oikeassa lämpötilassa

Lasten makuupussilla on tässä tärkeä rooli! Koska niin sinun pitäisi lämmittää pieniä. Älä missään tapauksessa nuku liian lämpimissä huoneissa. Ihannetapauksessa lämpötilan tulisi olla noin 19 astetta. Sinun on myös tarkistettava säännöllisesti, ettei lapsen keho ole liian lämmin. Voit muuten arvioida sen omin käsin. Pikemminkin sinun pitäisi tarkistaa solu.

Tytöt juhlivat kotona

Lasten makuupussi suunnittelee vauvojen tyttöjen lastentarhan ulkopehmoja

– Raikas ilma

Lasten makuupussi antaa sinulle myös mahdollisuuden avata ovet ja ikkunat useammin. Vain tällä tavalla huoneeseen tulee riittävästi raitista ilmaa ja lapsesi voi hengittää vapaasti.

– kosteus

Kosteuden tulisi olla 40-45 astetta. Jos tämä on suurempi tai pienempi, se voi johtaa nenän tukkoisuuteen.

Neulottu lasten makuupussi vauvoille

vauvan makuuhuone lasten makuupussi ulkona lämmin

Miksi valita lasten makuupussi toisen peitovaihtoehdon sijaan

Lasten makuupussia suositellaan yhä paremmaksi vaihtoehdoksi. Tämä takaa paremman hengityksen ja helpottaa useiden terveysvaatimusten täyttämistä, kuten juuri on kuvattu.

Pidä pehmeänä ja lämpimänä

vauvat lasten makuupussi makuuhuone lastenhuone ulkona sininen väri

Pisteviiva ja kuviointi tytöille    makuuhuoneen lasten makuupussi kuvioitu lastenhuoneen ulkoiset napit

Lasten makuupussi vaaleanpunaisella tytöllä   makuuhuone lasten makuupussi tyttömäinen ulkona  makuuhuone lasten makuupussit ulkona vetoketju