Miten ostan oikeat vauvan vuodevaatteet? – Tässä on vinkkimme

Oikeat vauvan vuodevaatteet – suosituksia ja ostovinkkejä

Vauvan huonetta perustettaessa vanhempien on otettava huomioon useita tekijöitä jälkeläistensä terveyden suojelemiseksi. Huonesuunnittelussa on otettava huomioon kaikki näkökohdat saasteettomasta seinämaalista CFC-vapaisiin verhoiluelementteihin ja pehmittimiin ilman leluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä vauvansänkyyn. Loppujen lopuksi täällä on suora ihokosketus monta tuntia joka päivä. Jotta pienet voivat nukkua turvallisesti ja mukavasti samaan aikaan, olemme koonneet käytännön vinkkejä ja suosituksia vauvojen vuodevaatteiden valintaan.

Vauvan vuodevaatteet tekstiilit verrattuna vauvan huoneen suunnitteluun

Huomautuksia alustavista varusteista

Alkuperäislaitteilla tyyny voidaan aluksi luopua. Ensimmäisten elinvuosien ajan vauvojen tulisi nukkua ilman tyynyjä hengitysvaikeuksien estämiseksi. Koska kaikki tekstiilit vauvansänkyihin ovat saatavana erikokoisina, on tärkeää ottaa huomioon mitat ostettaessa.

Ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana monet todella ryhtyvät toimiin Vauvojen makuupussit. Tämä on täysin järkevää, koska tämän tyyppiset vuodevaatteet takaavat maksimaalisen turvallisuuden. Koska vauvat käsittelevät päivän aikana kokemaansa yöllä ja joskus potkivat ja käyttävät käsiään, peitot aiheuttavat suuremman riskin. Jos viltti pääsee pään yli, on olemassa vaara hengitysvaikeuksista tai jopa tukehtumisesta. Makuupussin kanssa lämmittävä tekstiilikansi pysyy aina paikallaan. Voidaan käyttää ensimmäisessä kehdossa sekä rattaissa tai pinnasängyssä. Vanhempien vauvojen ja pikkulasten vuodevaatteita myydään kaupallisesti myös “vauvan vuodevaatteina”. Lastensänkyjen patjat ovat yleensä 70 x 140 senttimetriä (leveys x pituus), ja niihin sopiva huopa on yleensä 100 x 135 senttimetriä. Tyynyn koko on 40 x 60 senttimetriä. Jos haluat tietää enemmän vauvojen makuupussien eri muodoista ja muunnelmista, voit siirtyä vauvan vuodevaatteiden luokkaan. Lasten ja vauvojen muotitoimittajan vertbaudet verkkokauppa antaa nopean yleiskatsauksen. Asennettujen arkkien alueella jälleenmyyjä esittelee myös luomupuuvillasta valmistettuja tuotteita, jotka on valmistettu Globaali orgaanisten tekstiilien standardi, lyhyt GOTS, ovat sertifioituja.

Puskurit, asennetut lakanat ja paljon muuta

Klo Pesä se on sängynrunko. Se takaa maksimaalisen mukavuuden pinnasängyissä tai kehdoissa ja suojaa vauvaa kovilta tangoilta tai muista makuualueen osista. Runsaan pehmusteen ansiosta kädet, jalat ja pää ovat turvassa vammoilta. Lisävarusteet on helppo kiinnittää tarranauhalla, klipsillä tai teipillä. Pinnasängyn varustamiseksi peittojen, tyynyliinojen, puskureiden tai makuupussien lisäksi matto on asennettava mukavasti. Korkealaatuisilla lakanoilla aluskerros muuttuu miellyttävän pehmeäksi. Ohjelmisto on täydellisesti pyöristetty Patjatyynyt. Ne ovat vedenpitäviä ja estävät nesteiden, kuten virtsan tai juomien pääsyn patjaan.

Vauvan vuodevaatteet asetetaan tekstiileihin verrattuna vauvan huoneen vauvansänkyyn

Yleiskatsaus ostokriteereihin:

  • Pienet osat: Kun valitset vauvan vuodevaatteita, varmista, että tekstiileissä ei ole pieniä irrotettavia osia. Vauvat voivat niellä ne! Myös teräviä reunoja, kuten huonompia vetoketjuja, tulee välttää. Sulkimien osalta suosittelemme napsautuksia.
  • Huoltotyö: Vauvan vuodevaatteet on pestävä säännöllisesti. Siksi tekstiilien tulee olla kestäviä ja kestäviä. Lisäksi ne on voitava pestä pesukoneessa tavanomaisilla vakioprogrammilla korkeammissa lämpötiloissa menettämättä muotoaan tai väriä.
  • Värit: Vauvat voivat reagoida kirkkaisiin väreihin ja silmiinpistäviin kuvioihin stressillä ja jännityksellä. Rauhoittavat pastellisävyt ovat paljon hyödyllisempiä vauvan sängyssä.
  • materiaalia: Vauvan vuodevaatteet tuntuvat pehmeiltä ja pehmeiltä, ​​jotta pienet voivat hyvin. Puuvilla on ihanteellinen kuituominaisuuksiensa vuoksi. Se on ihoystävällinen, helppohoitoinen ja kestävä. Samaan aikaan puuvillakankaat imevät hyvin kosteutta. Liinavaatteet ovat yhtä ennalta määrättyjä ja erityisen suositeltavia kesällä. Kangas imee kosteuden hyvin nopeasti ja vapauttaa sen välittömästi takaisin ympäristöön, joten tekstiilit ovat harvoin kosteita. Lisäksi pellava tuntuu erittäin kevyeltä ja ilmavalta. Pellavan haittana on, että se on altis rypistymiselle. Täällä ei pärjää ilman silitystä

Vauvan vuodevaatteet tekstiilejä verrattuna nukkuvaan vauvaan

Puuvilla – Suosituin materiaali vauvan vuodevaatteisiin

Huolimatta pellavan edullisista materiaaliominaisuuksista, puuvilla on suosituin vauvan vuodevaatteiden materiaali. Koska puuvillaa voidaan käsitellä eri tavoilla, useat materiaalin nimet ovat mahdollisia. Seuraava taulukko selventää puuvillan tekstiilikankaat:

Tekstiilikangas ominaisuudet
Frotee (neulottu tai kudottu materiaali) – erityisen imukykyinen – pinnan silmukoiden ansiosta materiaali tuntuu miellyttävän tarttuvalta – lämmittävä – ihanteellinen talvella
majava -Pinta karhennettu toiselta tai molemmilta puolilta-tiheä kangas-miellyttävän pehmeä ja lämmittävä-ihanteellinen talveksi
paita (neulottu materiaali) -joustava, joustava ja hengittävä imukykyinen, sopii rumpukuivaukseen-lämpiminä kuukausina
Linon -Sileä pinta-pellavamainen kangas, ihoystävällinen-tyylikäs, ryppyjä vailla kestävä

-kesäksi ja talveksi Näkijä-raidallinen, koottu kangas-erittäin hyvä ilmankierto epätasaisen pinnan kautta-ei-rauta-kestävä

Vuodevaatteet ilman haitallisia aineita

Riippumatta siitä, valitsetko makuupussin vai tavanomaiset vauvanpeitot, on tärkeää, että tekstiilit eivät sisällä haitallisia aineita. Koska erityisesti vauvat ovat hyvin herkkiä sille, koska heidän immuunijärjestelmänsä on paljon heikompi kuin aikuisten. Joidenkin tunnettujen laatutiivisteiden, kuten Öko-Tex 100 standardi Voit erottaa korkealaatuiset tekstiilit haitallisilla aineilla saastuneista tekstiileistä. Virallisen suhteen Oeko Tex Associationin Internet -läsnäolo se selitetään: ”OEKO-TEX®-testit haitallisille aineille perustuvat aina tekstiilin todelliseen käyttöön. Mitä intensiivisempää tuotteen ihokosketus on, sitä tiukemmat ihmisten ekologiset vaatimukset sen on täytettävä. ”Löydät lisätietoja verkkosivustolta.

Vauvan vuodevaatteet-tekstiilit-vauvan huone-suunnittelu

Johtopäätös

Kun ostat erilaisia ​​ruokailuvälineitä vauvan sängylle, sinun ei pitäisi kiinnittää huomiota muotoiluun, vaan materiaaliin. Myrkyttömät tekstiilit ovat välttämättömiä terveelle kehitykselle. Laadukkaat tiivisteet helpottavat valintaa. Puuvilla on ominaisuuksiensa vuoksi erityisen sopiva. Jälkeläiset lepäävät erityisen hyvin vaaleissa, herkissä väreissä. Kaikki uudet vauvan vuodevaatteet on pestävä vähintään kerran ennen ensimmäistä käyttöä. Tällöin kaikki ei -toivottujen aineiden jäämät voidaan suurelta osin poistaa. Rahan säästämiseksi on usein järkevää käyttää täydellisiä kokonaisuuksia. Kaiken kaikkiaan niitä tarjotaan monissa paikoissa halvemmalla kuin yksittäisiä osia.