Tee asunnosta lapsiturvallinen – sisusta vauvojen ja lasten huoneet

Lastenhuoneen kalusteet Lapsenkestävät nuoret Lapsilukko Lapsen katselu televisiosta © Alena Ozerova - Fotolia.com

 Kuinka tehdä kodistasi lapsiturvallinen

Jos asut talossa lasten kanssa, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota heidän turvallisuuteensa talon perustamisessa. Ennen kaikkea lasten ikää ja kehitystasoa olisi käytettävä päätettäessä siitä, mitä turvatoimia tarvitaan kiireellisesti. Haluamme antaa sinulle lyhyen yleiskuvan vauvojen ja pikkulasten mahdollisista vaaralähteistä.

Vastasyntynyt ei ole vielä yhtä liikkuvainen kuin ryömintävauva, mutta ennen kaikkea on huomattava yksi asia: etenkin hoitopöytä on usein onnettomuuspaikka. Pienten liikkuvuus aliarvioidaan usein ja vauvat putoavat hoitopöydästä huomaamattomalla hetkellä. Älä koskaan jätä jälkeläisiäsi pois näkyvistäsi heidän muuttuessaan, varmista, että hoitopöydässä on riittävän korkeat suojareunat ja se on vakaa.

Turvallinen kotona

vauvahuone lastenhuoneen kalusteet lapsiturvalliset laatikot lapsilukko Ihastuttava tyttövauva © MNStudio - Fotolia.com

Heti kun pienet alkavat löytää ympäristönsä yksin, on poistettava joitakin vaarojen lähteitä:

  • Pistorasiat tulee varustaa sulakkeilla. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja – ruuvaamiseen, liimaamiseen tai liittämiseen. Uudemmissa pistorasioissa suoja on usein jo integroitu pistorasiaan. On parasta saada lisätietoja erikoisliikkeiltä.

lastenhuoneen varusteet pistorasiat lapsiturvallisuus sähkö © beermedia.de - Fotolia.com

  • Laatikot ja ovet on kiinnitettävä lukkoilla, jotta sormiasi ei puristeta.

vauvahuone lastenhuoneen kalusteet tekevät lapsiturvallisista kulmista lasten turvallisuuden Puuseppän asennus puukalusteet © flas100 - Fotolia.com

  • Vaarallisia esineitä kuten veitset, lääkkeet tai puhdistusaineet kuuluvat lukittuihin tai esteettömiin kaappeihin.
  • Liesi on varustettava liesisuojus ja uunin suojus palovammojen välttämiseksi
  • Terävät kulmat ja reunat, suoraan pään korkeudelle, voidaan lieventää sopivalla kulmasuojalla.
  • Elektroniset laitteet, kuten vedenkeitin, on sijoitettava siten, että lapset eivät voi vetää kaapeleista eivätkä myöskään käyttää niitä itsenäisesti.
  • Televisio pitäisi seistä niin, ettei se kaadu, varsinkin uudemmat taulutelevisiot ovat erittäin kevyitä ja voidaan kaataa nopeasti.
  • ikkuna voidaan kiinnittää lukittavilla ikkunakahvoilla. Varmista myös, että ikkunoiden alla ei ole kiipeilyä kannustavia esineitä.
  • Portaat voidaan kiinnittää hyvin portaiden porteilla putoamisen estämiseksi.
  • Jotkut yleisimmistä Huonekasvit ovat myrkyllisiä ja ne on hävitettävä. Jos lapsesi sekoittaa ruukkumaaseen, kukkaruukun päälle voidaan asettaa suojaverkkoja.

Turvallinen asunto ei vapauta ketään valvontavelvollisuudestaan, mutta varmistaa, että voit antaa jälkeläistesi tutkia ympäristöään paljon rennommin, mikä on vapaus molemmille.

Tee puutarhalammesta lapsiturvallinen Lastenhuoneen kalusteet Sisaret kalastavat © Kristall - Fotolia.com

Jos haluat lisätietoja lasten turvallisuudesta, suosittelemme opasta ”Turvallinen ja turvallinen – Kuinka suunnitella koti järkevästi lapsillesi”. casando.de. Talon turvallisuuden lisäksi saat selville myös, kuinka voit tehdä puutarhasta lapsiturvallisen ja miten voit perustaa vauva- ja lastenhuoneen järkevästi ja ennakoivasti.

tee lapsille turvallinen lastenhuoneen kalustus lemmikkieläimet lapsiturvallisuuskoira -Kaksi lasta ja koira © biglama - Fotolia.com