15 sølvsmykker vedhængdesign til kvinder

Halskæder udgør en vigtig del af det smykke enhver kvinde bærer, og vedhængene er en vigtigere del af halskæderne som et ornament. Ikke altid dem af guld eller diamant, pigerne er mange gange vilde med de metalliske og sølvfarvede.

sølv vedhæng

Forskellige typer af sølv vedhæng designs:

Her er listen over de 15 bedste sølvvedhæng, og du kan vælge det bedste for dig.

1. Vedhæng af røde blodlegemer i sølv:

Røde blodlegemer vedhæng i sølv

Det kreativt designede vedhæng med vedhænget i form af en rød blodlegeme. En unik halskæde med et smukt design er et perfekt ornament til enhver lejlighed. Sølvkæden med det røde vedhæng med mindre design, men ædru at have på.

2. Vedhæng i sølvblå sten:

Sølv blå sten vedhæng

Sølvkæden med den mørkeblå sten i den spiraldesignede sølvlænke er et elitepynt til enhver lejlighed. Et ædru, men alligevel et behageligt stykke halsstykke at købe.

3. Sølvbelagt vedhæng:

Sølvbelagt vedhæng

Den amerikanske diamant, der hang på medaljen med en sølvkæde, er en hver dame ville ønske sig til en fest eller lejlighed. En enkel at se, men en elegant en at bære, sølv vedhæng er en smule stykke, du kan bære for at vise sig frem til enhver fest eller funktion.

4. Vedhæng i sterlingsølv:

Vedhæng i sterlingsølv

Sølvvedhænget er et hamret stykke vedhæng for at få et funky look på dig, når du går ud med det. Vedhænget i form af en cirkel og hamret ville give din personlighed et rokkende look. Så når du planlægger at gå ud i din fløjlsbeklædning og rokke din personlighed med en smule spidshed, kan du altid foretrække at bære dette vedhæng i en sølvkæde.

5. Fire Hawk sølv vedhæng:

Fire Hawk sølv vedhæng

Et innovativt stykke vedhæng med flere sten knyttet til hinanden i perle- og brune farver er en unik at købe. Stenene i forskellige størrelser, så ufuldstændigt placeret, men alligevel giver det perfekte look, når de er fastgjort til kæden og ville give et fantastisk look, når de hænger i nakken.

6. Simple Sparrow Inscribed Pendant in Silver:

Simple Sparrow Inscribed Pendel i sølv

Endnu en innovativ vedhæng. Spurven, der er indskrevet i vedhænget i en hul form i stedet for at blive designet og placeret på toppen af ​​det flade vedhæng, er et sikkert stykke kreativt design. Vedhænget ville lokke enhver til at købe, interesseret i kategorien fugle eller dyreliv. Spurven symboliserer på en eller anden måde også frihed og sådan et budskab bag vedhænget ville lade enhver købe det.

7. Astrologisk sølv vedhæng:

Astrologisk sølv vedhæng

En astrolog eller en tarotkortlæser vil helt sikkert gerne have dette vedhæng som smykker. De flade metalliske sølvvedhæng med himmellegemerne som sol, måne osv. Og dyrelivslandskabet tegnet på vedhænget med den sorte sten i vedhængets hjørne skildrer en hel række scenarier, som enhver kortlæser eller astrolog helt sikkert ville foretrække at have . Ikke kun professionelt, men kvinder med personlige interesser i sådanne koncepter kan fortsætte med at købe dette vedhæng sammen med sølvkæden for at give sig selv det nysgerrige udseende.

8. Oval og rund form sølv dobbelt vedhæng:

Oval og rund form sølv dobbelt vedhæng

Denne vedhæng er dobbelt designet med den første i en oval form og den anden sterling en sammenføjet og lavet i form af en vedhæng. Denne afslappede sølvvedhæng er en afslappet model til at bære med en kæde og vil supplere enhver form for outfit.

9. Lotus vedhæng sølvsmykker:

Lotus vedhæng sølvsmykker

Sølvvedhænget udformet i form af en lotus symboliserer fred, og a er behageligt at se på og have på. Ikke kun ville du få en behagelig følelse af at være slidt, men også publikum ville få den samme følelse. Kronbladene på en perfekt måde giver også et smukt udseende.

10. Opal vedhængsdesignet i sølv:

Opal vedhæng design i sølv

Vedhænget er designet på en smuk måde med cirklerne placeret skiftevis til hinanden. De to designs, hvor den ene af cirklerne er almindelig og den anden med koncentriske cirkler og en blå perle midt i alle cirkler giver det et pragtfuldt udseende. Et vedhæng, der kan bruges til flere formål, dette er et, der kan slides til enhver form for funktion eller fest eller endda til et møde sammen med venner.

11. Designer Contemporary Pendant Silver:

Designer Contemporary Pendel Sølv

Denne vedhæng med cirkler fastgjort til den almindelige lange streng i de små til store størrelser symboliserer en start og afslutning på noget. Designet ligner også et uendeligt, når starten eller slutningen ikke er klar, og lader dig se dybere ind i det. Lyst på sådanne vedhæng med ekstraordinære designs, kan du altid foretrække at købe dette vedhæng.

12. Ren sølv Navy Cross vedhæng til mænd:

navy-kryds-vedhæng

Enhver, der kommer fra en militær baggrund, kan købe denne uden en anden overvejelse. Ikke kun professionelt, men folk, der personligt har et blødt hjørne til hæren eller flåden, kan foretrække at bære dette og opfylde deres ønsker.

13. The Silver Cat Pendel:

kat-vedhæng

Piger er normalt meget tiltrukket af katte og vil gerne eje dem. Denne vedhæng med den hule indskrevne kat på overfladen er beregnet til pigerne, der har et blødt hjørne til kattene. Træet med bladdesign og de små huller spredt på overfladen bidrager til vedhængets skønhed.

14. Den geometriske vedhæng til piger:

geometrisk vedhæng

Dette er et symmetrisk designet vedhæng med de tre former placeret på hinanden. Trekanten, cirklen og den halve halvcirkel med en rund kugle på hjørnet er et geometrisk designet vedhæng, der giver vedhænget et matematisk, men smukt udseende, og ikke kun piger, der er interesserede i matematik, men andre kan også foretrække at bære det på grund af dets skønhed.

15. Håndlavet vedhængskæde:

håndlavet halskæde

Dette vedhæng er et med det runde sølvvedhæng, men med bundten af ​​tråde og et vandret linjesegment ovenfor fastgjort til sølvkæden. Dette er en afslappet en at foretrække, og du kan bære den ud til enhver begivenhed med et afslappet outfit.

Således giver ovenstående liste dig de bedste 15 sølvvedhæng smykkedesign derude på markedet. Det er altid en kedelig opgave for pigerne at vælge de bedste, og du kan let gå efter en af ​​dem ovenfor og bære det bedste for dig selv.