15 smukke sølv- og guldvedhæng til mænd

Når vi generelt taler om smykkerne, er det første, vi tænker på, en kvinde, men nu er tiden ændret, mænds forsøger også at udføre eksperimenterne i deres udseende med støtte fra de stilfulde mænds smykkeartikler. I dag er der masser af smykker, der er tilgængelige til mænd også – f.eks. Kæde, armbånd, ringe og vedhæng.

vedhæng til mænd

Forskellige typer af mænds vedhæng i guld- og sølvdesign:

Vedhæng er en af ​​de mest berømte smykker blandt mændene. Lad os se på de 15 bedste mænds vedhæng, der er lige så trendy som stilfuldt.

1. Guldhjerte vedhæng til mænd:

Guld hjerte vedhæng til mænd

Guldhjertevedhæng bruges i vid udstrækning af mændene til at dekorere deres halsudskæring. Guldhjertevedhænget tilføjer et luksuriøst og rigt look til din persona. Guldvedhængene til mænd fås i forskellige størrelser og former. Man kan vælge det hævede hjerte, snoede hjerter eller et simpelt åbent hjerte.

2. Ædelsten -vedhæng:

Ædelsten -vedhæng

Ædelsten vedhæng er forbundet med astrologien, men de er også godt i stand til at give bæreren et stilfuldt udseende. Slå dig sammen med guld- eller sølvkæden og forstærk skønheden i et vedhæng. Ædelsten vedhæng er meget almindelig stil i kategorien mænds guld vedhæng designs.

3. Gold Bar vedhæng til mænd:

Guldstang vedhæng til mænd

Bar vedhæng er en af ​​de mest stilfulde vedhæng. Hvis du vil fremvise din unikke swag, kan du gå til denne bar vedhæng. Stangen vedhæng kommer i lodrette og vandrette former. Vælg den der passer bedst til dig, og gør dig klar til at prale af en ny stil.

4. Religiøse guldvedhæng til mænd:

Religiøse guldvedhæng til mænd

De religiøse guldvedhæng til mænd kan være et perfekt valg til at give din far, bror eller din mand. Disse vedhæng fås i forskellige designs og former. Man kan også vælge Herrens ikon som vedhæng. Sådanne mænds vedhængsmønstre i guld er vellidt af mændene i hele verden.

5. Alfabet sølv vedhæng til mænd:

Alfabet sølv vedhæng til mænd

Alfabet -vedhænget behøver ikke nogen særlig lejlighed eller specielt outfit til at have på. Vælg blot vedhænget til det første bogstav i dit navn, og du kan bære det med din daglige slid. Man kan finde en lang række designs og mønstre i denne stil. Hvis du vil bære et enkelt bogstav, kan du gå efter det almindelige alfabet, men hvis du vil vise noget innovativitet, kan du vælge de snoede.

6. Horn Mens Gold Pendel Design:

Horn Mens Gold Pendel Design

Horn vedhæng er en meget unik stil vedhæng i kategorien mænds vedhæng designs. Hornet vedhæng fås i forskellige størrelser og farver. Hvis du vil fremvise din macho -holdning, kan dette hornvedhæng godt tilfredsstille dette behov.

7. Diamond Stud vedhæng til mænd:

Diamond Stud vedhæng til mænd

Da vi alle ved, at diamanter ikke har deres konkurrenter, da de har deres egen charme og skønhed, er det derfor, at et enkelt diamantvedhæng til mænd kan være nok til at give dig en kongelig og elegant personlighed.

8. Sølv og guld sol blomst kæde vedhæng:

Sølv og guld sol blomst kæde vedhæng

Solblomstvedhænget har noget unikt og anderledes i sin egen stil. Solsikkevedhænget til mænd forbedrer skønheden i din halsudskæring og frembringer en charme i hele dit tøj.

9. Ringe vedhæng til herrer:

Ringe vedhæng til herrer

Ringe vedhæng er et meget varmt løbende smykkeartikel i disse dage. Mænd bruges i vid udstrækning til disse ringvedhæng på grund af deres høje glans og attraktive udseende. Du kan finde enkeltringens vedhæng eller også vælge de to eller tre ringe vedhæng.

10. Guitarformede mænd vedhæng:

Vedhæng i guitarform

Den guitarformede vedhæng beregnet til de musikalske elskere. Vi har set, at de fleste af de unge drenge altid elsker at spille guitar, og derfor indtager denne guitarformede vedhæng plads på denne topliste. Hæng dette guitarformede vedhæng i din halskæde, og lad verden se din kærlighed med musikken.

11. Play Boy vedhæng i sølv:

Spil Boy Pendel i sølv

Play boy -vedhæng til mænd er i stor efterspørgsel i dag. Play boy -vedhængene er meget populære, især blandt de unge. De unge elsker virkelig at vise deres personlige unge swag i deres grupper, og denne play boy -vedhæng hjælper dem med at gøre dette på en effektiv måde.

12. Mens Bullet Pendant i sølv:

Mens Bullet vedhæng i sølv

Bullet sølv vedhæng til mænd er en unik stil vedhæng, der hjælper dem med at vise tonen i deres stilerklæring. Dette kan bæres med casual og såvel som med festet. For at tilføje noget kreativitet kan du vælge de graverede kuglevedhæng for at se ekstra attraktive ud.

13. Dog Tag Pendel Design:

Dog Tag vedhæng design

Dog tag -vedhænget har noget andet i sit udseende, som vi ikke kan ignorere. Du kan vælge et enkelt hundevedhæng eller et dobbelt hundevedhæng. Uanset hvilken du bærer, vil dette vedhæng altid fungere for dig til at fange folks blik og kan gøre dig til dagens stjerne.

14. Skjold vedhæng halskæde:

Skjold vedhæng halskæde

Når vi taler om mænds vedhængsdesign, kan vi aldrig glemme at introducere skjoldvedhænget her. Skjoldvedhænget giver et elegant look til bæreren. Denne vedhæng kan være den sidste touch til din påklædning.

15. Tribal Tree Pendel Design:

Tribal Tree Pendel Design

Stammetræsvedhænget har noget, hvad en mænd leder efter i et vedhæng. De meget færdige udskæringer af vedhænget frembringer udseendet af en perfekt mand i dig. Denne stamme træ vedhæng er et must have tilbehør til din smykkekollektion.

Uanset om det er sociale sammenkomster eller en natfyldt bar, vil enhver mand have den rigtige indflydelse på folkene omkring ham, og et stilfuldt og trendy vedhæng i nakken kan gøre dette for dig. Hvis du bærer et køligt stykke vedhæng, får du dig til at skille dig ud fra mængden. Du kan vælge en af ​​de trendy vedhæng, og du vil være klar til at tilføje en bling i din personlighed. Så giv en designer vedhæng en chance for at få adgang til dig og lad vedhænget afspejle din stil til folkene omkring dig.