25 nyeste guld vedhæng designs til mænd og kvinder

Vedhæng tilføjer en charme til din smykkesamling. En guldkæde ledsaget af et smukt vedhæng er alt hvad du behøver for at forbedre din nakkes skønhed. Kvinder har en stor samling af fantastisk designede guld vedhæng. Juvelerer laver spektakulære designs i guldvedhæng, som du endda kan klassificere efter mænd, kvinder, børn, ældre mennesker, for venner, for din kærlighed, for dine kæledyr og endda efter lejligheder.

vedhæng i guld

Du kan også få vedhæng med dit navnes initialer og endda dit fulde navn udskåret med guld. Der er designs i guld vedhæng, hvor du også får perler og perler besat fabelagtigt med guld designs.

Forskellige typer guld vedhæng til mænd og kvinder:

Guld vedhæng gøres mere attraktivt ved endda at give en to- eller trefarvetoner til det sidste stykke. Her præsenterer vi 25 populære vedhængsmønstre i guld til herrer og damer.

1. Rose og hjerte vedhæng design i guld:

Rose og hjerte vedhæng design i guld

Hjerte guld vedhæng designs er et af de bedste vedhæng, der er stærkt valgt af den feminine påklædning. Vi får masser af valg i designs lavet med hjerteformen i smykker. Roser den næstmest foretrukne blandt kvinder er også en svaghed for dem. Når du giver hende et guldvedhæng med et hjerte og en smuk rose, er det helt sikkert, at hun bliver din helt.

2. Twin Heart guld vedhæng med diamanter:

Twin Heart guld vedhæng med diamanter

En dobbelt hjerteguld vedhæng designs er en hjertebanken for kærlige par. De tvillingehjerter, der sammenlignes med begge elskendes hjerter, bæres som et løfte fra brugerne. Par elsker designet af tvillingehjerter. Når diamanter er indlagt med guldhjerterne, får det en dobbelt gnistende effekt.

3. Diamantguld vedhæng til kvinder:

Diamantguld vedhæng til kvinder

Diamantguld vedhæng designs er et ønske fra næsten alle kvinder. Effekten af ​​et guldvedhæng eller et metalvedhæng ser spektakulært ud med diamanter i det. Når en guldmøntformet vedhæng får en cirkulær kant af diamanter, ser den fantastisk ud. Guld vedhæng ser fantastisk ud, der er formet som en ginni mønt. Bane -diamanterne, der udgør en kant af mønten, gør den mere yndig.

4. Blå safirguld vedhæng med brolagte diamanter:

Blå safirguld vedhæng med brolagte diamanter

Safirdiamanter ser fantastiske ud, når de er indrammet med guld og diamanter. Udseendet af en stor safirdiamant i midten af ​​andre bane -diamanter ser yndig ud om din hals. Safirdiamantens blågrønne effekt afspejler sig med de hvide bane -diamanter imellem det glitrende guld ser pragtfuldt ud ved enhver lejlighed og ser endda fantastisk ud på almindelige dage.

5. Guldmønt vedhæng design:

Guldmønt vedhæng design

Guldmøntvedhæng er også et af de bedste designs, der ser rige og dyrebare ud blandt gamle damer. Selv damer i middelalderen elsker sådanne vedhæng, da møntudseendet minder os om smykker i rent guld fremstillet i oldtiden. Møntvedhænget er også et af de rige mønstre.

6. Vintage guld vedhæng designs til piger:

Vintage guld vedhæng designs til piger

En meget populær stil med guld vedhæng designs i dag er den af ​​vintage effekt givet til guld ornamenter. Et lag rustet legering lægges på guld vedhæng og får et vintage look til det endelige produkt. Ungdom er mere tiltrukket af de antikke smykker og vedhæng. Du kan bære gamle vedhæng selv med fritidstøj som jeans og nederdele eller endda shorts. Det overordnede effektive udseende af vintage smykker får dig til at føle dig anderledes og trendy.

7. Indledende guldvedhæng til børn:

Indledende guldvedhæng til børn

Guld vedhæng med initialerne på navne er også meget beundret af mennesker. Forældre vælger at lave sådanne vedhæng til deres børn. Et indledende guldvedhæng ser dejligt ud på halsen på søde små børn. Du kan også finde bogstaver initialer udskåret med kursiv håndskrift og også udskåret i mellem former som cirkler, hjerte eller endda forbundet med diamanter.

8. Guldfiligran vedhæng:

Guld filigran vedhæng

Filigran er en kunst at vride guldlegering og lave fantastiske udskæringer af guld. Kunsten at vride giver guldsmykker et helt andet udseende. Et guldvedhæng med filigranarbejde vil helt sikkert bringe masser af vurderinger til din samling af guldsmykker. Vedhæng med filigranarbejde har ofte symbolske designs. Et vedhæng med en form af et håndled ser anderledes og unikt ud. Unge kan også bære sådan et vedhæng med farverige tråde for at få et trendy look.

9. Stalking Tiger Gold vedhæng til mænd:

Stalking Tiger Gold vedhæng til mænd

Vedhæng lavet med dyr er specifikt valgt af mænd. En tiger er især designet til mænd. Sådanne guld vedhæng designs kan ikke være tilgængelige klar på smykker butikker. Man kan helt sikkert få et så fantastisk design ved at give orden præcis til guldsmeden. Animal guld vedhæng designs ser godt ud med tykke kæder, der giver en lignende mandlig effekt til vedhænget.

10. Designer guld vedhæng med enkel perle:

Designer guld vedhæng med enkel perle

Perler er et symbol på renhed og ro. Folk vælger at bære perler for et fredeligt sind og omgivelser. Det siges, at perler i guldrammer giver en fredelig effekt på livet. I dag får guldfremstillingen perleornamenterne til at se fantastiske og attraktive ud. Et slør af guld, der dækker perlen med en bladende effekt givet med diamanter, er et perfekt vedhæng, du kan bære på en dejlig date.

11. Petite Circle guld vedhæng:

Petite Circle guld vedhæng

Et lille cirkulært guldvedhæng er et af de sødeste enkle og ædruelige vedhængsmønstre nogensinde. Et vedhæng med meget mindre guld, der er nødvendigt i fremstillingen, er også en af ​​favoritterne blandt unge. Et lille design kan bæres af både piger og drenge. Petite vedhæng er hule indefra. Den eneste grund til, at de ser så diminutive ud, er den attraktive del af designet. Du kan også finde hjerter og ringe design i form af petite guld vedhæng.

12. Irish Coin Gold Pendel Designs:

Irsk møntguld vedhæng designs

Et irsk smykke har sine egne mønstre, der får det til at se anderledes ud. Et guldvedhæng med irske symboler udskåret på det er en løbende måde blandt unge. Designene i irske smykker giver sin egen appel. Du kan også finde musikinstrumenter i irsk designede vedhæng. Irske smykker bærer smukt budskab, der afspejler keltisk symbolik og irske traditioner med dets utrolige design og unikke stil. Indviklet keltisk knudeværk, traditionelle irske velsignelser, beklædningsringe, treenighedsknuder, keltiske kors og shamrocks symbolet på Irland.

13. To -tonet krydsguld vedhæng til mænd og kvinder:

To -tonet krydsguld vedhæng til mænd og kvinder

Guld vedhæng er designet med tofarver. Udseendet af en sådan vedhæng giver et smukt udseende til din smykkekollektion. Et krydsvedhæng i gult guld og herre Jesus hugget på det er prydet af mange mennesker. Lignende mønstre findes også med andre emaljer og endda ved hjælp af trefarvede legeringer. Guldsmede bruger sølv, kobber eller endda platin eller rhodiumlegeringer til at give vedhænget en anden farve.

14. Smuk glasglas emalje vedhæng i guld:

Smuk glasglas emalje vedhæng i guld

En af de mest kreative kunst, der kom frem, er indramning af objekter med guld. Et nyeste design blandt en sådan vedhæng ses med en miniglasglas, der har små periodestene indeni, er indrammet smukt med guldtråd og bæres med en guldkæde. Drenge med en stenet natur vil elske sådanne vedhæng. Et mini -look af objekter er indrammet med guld eller sølv har bragt en helt ny trend til modesmykkerne.

15. Guld vedhæng med blomsterhjerter:

Guld vedhæng med blomsterhjerter

Vedhængsmønstre i blomsterguld er meget almindelige blandt vedhæng, der bæres af damer og unge piger. Blomster design vedhæng har mange designs. Et blomstervedhæng er lavet af flere hjerter, der er slået sammen, så et blomstermønster ser attraktivt ud, selv langtfra. Grønne og hvide diamanter i midten gør det mere yndigt. Guldblomstrede vedhæng ser yndige ud med parrede øreringe på samme måde i blomstermotiver. Enkle blomster ser også yndige ud.

16. Green Jade Gold Pendel:

Grøn Jade vedhæng

Et guldvedhæng med grøn jade i midten er altid favorit for folk, der elsker at bære smykker med perler. Kanten af ​​vedhænget er også udskåret med et smukt mønster, der er attraktivt. Folk, der tror på astrologi og perlesteneffekter, laver vedhæng med ædelstene besat i dem. Du kan også se sådanne vedhæng smukt indrammet i guldplader kunstnerisk designet som slør og blomster.

17. Traditionel guld geometrisk blomst vedhæng:

Traditionel guld geometrisk blomstervedhæng

Guld vedhæng er også udskåret med geometriske designs. Håndværkerne har blokke, der laver sådanne geometriske mønstre, og slutter sig derefter til hvert design og laver et smukt vedhæng i en helhed. Her kan du se arbejde udført med små gyldne kugler, en snoet kæde og diamantformer, der laver et smukt vedhæng. Sådanne vedhæng bæres af damer ved lejligheder parret med øreringe, der matcher det samme design.

18. Ganesha guld vedhæng til børn:

Ganesha guld vedhæng til børn

Lord Ganesha guld vedhæng købes normalt til en nyfødt baby. Mens et guldvedhæng, der laver Om eller Lord Krishna og endda hakekors -symbol, foretrækkes at blive købt til nyfødte babyer. At give sådanne guldvedhæng til babyer betragtes som en velsignelse for dem. Og et ønske om, at herren altid forbliver hos den nyfødte. Du kan finde vedhæng fremstillet på guden og gudindernes idol præget på metaloverflader i guld. Der er hule guldstøbte skulpturer i små størrelser til at lave vedhæng.

19. American Diamonds vedhæng i guld:

Amerikanske diamanter vedhæng i guld

Vedhæng findes også fremstillet helt besat med diamanter. For det meste foretrækkes amerikanske diamanter til sådanne spektakulære designs. Formen til vedhænget er helt dækket med hvid amerikansk diamant. Gnisten fra et sådant vedhæng afspejler lyst selv om natten. De amerikanske diamanter ser blændende ud, når de reflekteres til sollys eller højt lys om natten. Glansen af ​​et diamantbesat guldvedhæng er helt sikkert fantastisk og iøjnefaldende.

20. Smuk Peacock vedhæng i guld:

Smuk Peacock vedhæng i guld

En påfugles skønhed er spektakulær, når den er præget på et smykke. Her er vedhænget hugget i en smuk påfugl. Påfuglens fjer er lavet med tyndt gyldent net, og de angivne farver er med meenakari -arbejde. En påfugl vedhæng er altid favorit ved enhver lejlighed. Du kan se forskellige andre designs med en påfugl som hoveddesign. Vedhæng med en påfugl, da motivet er lidt tungt, og omkostningerne stiger, efterhånden som der bruges mere guld og tilbehør. Folk vælger også farverige diamanter besat i stedet for meenakari -arbejde for at vise påfuglens farver.

21. Temple Design guld vedhæng:

Temple Design guld vedhæng

Tempeldesign i smykker er et af de ældste designs. Vedhæng er også lavet i tempeldesign. Et sådant design ses mest med et par øreringe. Vedhængssættet bæres for det meste under ægteskabsfunktioner eller traditionelle lejligheder. Temple design vedhæng ses normalt med et helligt mønster, der minder os om tempel og hinduistisk gud og gudinder. Det har meget minut arbejde på hele stykket. Sådanne vedhæng og smykker tager tid at lave, da det har brug for små udskæringer for at designe mønsteret.

22. Vedhæng med guldnavn:

Guld navn vedhæng

Vedhæng med navn udskåret med guld er et af designene til vedhæng, der var elsket af mennesker fra mange år siden. Det fascinerende ved navnet vedhæng er prydet af enhver alder mennesker fra hele verden. Navnet vedhæng kan også være en vidunderlig gave til dine børn. Du kan også give en sådan vedhæng til din ægtefælle og skabe et tæt kærlighedsbånd med hinanden.

23. Traditionelt vedhæng i guld:

Traditionelt vedhæng i guld

Et bedste smykkestykke, kvinder kunne bære, er et sæt guldvedhæng og øreringe en tændstik med det. Et traditionelt design med den grønne og røde farveeffekt fra rubiner og smaragder hugget på et bladmønster ser yndig ud ved enhver lejlighed. Den smukke form af blade og farver, der afspejler naturen, ser fantastisk ud og hænger ud af din hals. Sådan et vedhængssæt ser fantastisk ud med indisk outfit, som sarees eller choli eller salwar dragter.

24. Stort guld vedhæng til kvinder:

Stort guld vedhæng til kvinder

Solens emblem minder os om magt, energi og ild. Mænd der elsker design af solen er også et af de nyeste designs lavet i guld vedhæng. Solen er attraktivt udskåret stort set og besat med diamanter. Store vedhæng ses også med påfugldesign eller dyredesign og endda i ørnedesign, der er de nyeste i disse dage.

25. Kunstnerisk guldperlevedhæng:

Kunstnerisk guldperlevedhæng

Guld er udskåret i dag meget kunstnerisk, at du ikke kan lade være med at beundre smykkets skønhed. En perle så smukt dækket med guldlegering ligner et slør af guld, der holder renheden af ​​perlen. Den kunstneriske måde at indsætte halskædekæden på er også anderledes.

Derfor, hvis du vil overraske din kone, mor eller din datter, vil du have den bedste gave af et guldvedhæng, der vil bringe et stort smil på hendes ansigt. Guld vedhæng besat med diamant er en stedsegrøn gave til enhver pige, der modtager den. Og når vi taler om et smykke til skønheden i din velplejede hals, er en guldkæde ikke nok til det. Et guldvedhæng gør det hele for dig. En enkel kæde med et vedhæng på kan endda være et almindeligt slid for dig.

I dag har også mænd deres eget valg af smykker. Guld vedhæng designet med en mandlig effekt er populære i disse dage blandt mænd. Vedhæng med emaljer af dyr og ørne er meget beundret af mænd. Mens små babyer altid er begavet, er et vedhæng designet af herren Ganesha eller Om hugget på det. Søde vedhæng af hjerte, sommerfugl eller musikalsk emalje er et ønske fra unge piger.